Eurprivacy.nl
Image default
Beauty en verzorging

Waarom laserontharing voor jou misschien wel een heel goed idee is

Lichaamsbeharing: we hebben het allemaal. De één echter wat meer dan de ander en nu de zomer eraan komt, willen we allemaal toch zo haarvrij mogelijk voor de dag kunnen komen. Zijn die haartjes op je armen, je gezicht of onder je oksels je al jaren een doorn in het oog? Laserontharing kan voor jou misschien een uitkomst zijn! Bij laserontharing worden met een laserstraal de haarworteltjes op een bepaald lichaamsdeel dichtgeschroeid, waardoor de haartjes uitvallen en ook niet meer terug kunnen groeien. Voor sommige mensen is dat echt een uitkomst.  Dit zijn voor jou de voordelen van laserontharing.

Zelfverzekerd voor de dag

Zeker voor dames kan bovengemiddelde beharing op bepaalde lichaamsdelen (zeker het gezicht) echt voor onzekerheid zorgen. Zeker beharing op het gezicht, de rug, de buik, de handen of de voeten is voor veel vrouwen een bron van schaamte. Helemaal niet nodig, want iedereen is anders. Toch kan een laderbehandeling ervoor zorgen dat je deze zomer eindelijk zelfverzekerd die bikini durft aan te trekken wanneer je een dagje naar het strand gaat. Dat is best wat waard. 

Tijdsbesparing

Wanneer jij op een bepaald lichaamsdeel last hebt van overbeharing, zul je er waarschijnlijk alles aan doen om dat tegen te gaan. Waarschijnlijk heb je al allemaal verschillende crèmes, scheermessen en epileertechnieken geprobeerd. Wanneer je een laserbehandeling ondergaat, zul je niet meer met al deze dingen aan de slag moeten en dat scheelt je waarschijnlijk ontzettend veel tijd in de ochtend of avond.

Soms ook geldbesparing

Voor een behandeling met een laser zul je voldoende geld opzij moeten zetten, want de prijzen gaan al gauw richting de duizend euro. Een enkele sessie kost tussen de 50 en honderd euro, maar aan één sessie heb je niet genoeg. Om volledig haarvrij te worden heb je er uiteindelijk vaak een stuk of tien nodig. Toch kan een laserontharing voor sommige mensen op termijn toch geldbesparend zijn. Zet eens op een rijtje wat jij maandelijks of jaarlijks uitgeeft om krampachtig toch dat ene hardnekkige behaarde lichaamsdeel weer haarvrij te krijgen. Het zou best kunnen dat je met die dure laserbehandeling uiteindelijk toch goedkoper uit bent.