Eurprivacy.nl
Image default
Sport

Voetbal sleutelhangers

Iedereen maakt zich op voor het WK in Brazilië dat voor de deur staat. Natuurlijk hopen we dat we met ons Nederlands elftal daar goede resultaten zullen gaan behalen. Ik vroeg me af of onze mannen nog talismannen bij zich dragen. Er zijn heel veel spullen en rituelen waar mensen een specifieke kracht aan ontlenen.

Ik ken iemand die nooit naar het toilet gaat tijdens een wedstrijd van zijn favoriete club want dat zou wel eens ongeluk brengen.

Religie geeft mensen van oudsher veel houvast. Maar doordat het geloof in God in het westen afneemt, is het bijgeloof springlevend. En dat is ook niet verwonderlijk. Alhoewel we niet met een directe oorlogdrijging hebben te maken is er toch veel onrust. Klimaatverandering, economische crisis en terroristische dreiging vormen een belangrijke voedingsbodem voor bijgeloof.

Veel mensen voeren rituelen uit om het noodlot af te wenden. Er wordt op hout geklopt, men steekt een kaarsje aan. Daarnaast wordt steeds meer waarde gehecht aan voorwerpen en symbolen, zoals amuletten, talismannen, stenen en het klavertjevier.

Veel spelers van het Nederlands elftal spelen met een zogenaamd balansbandje, wat ook weer neigt naar bijgeloof. Bijgeloof helpt je een gevoel van grip te krijgen op de situatie.

Bij Waltox Import Groothandel hebben ze voor de goede afloop van het Nederlands elftal op het WK Brazilië voetbalsleutelhangers in de aanbieding. Naast dat dit display met voetbalsleutelhangers natuurlijk een echte blikvanger op uw toonbank is, geloven zij ook dat deze sleutelhanger geluk kan brengen. Het is een echt klein voetbalschoentje, compleet met noppen en veters aan een sleutelhanger. Het grappige is dat hij ook voorzien is van zuignapjes, zodat de sleutelhanger overal bevestigd kan worden (spiegel, raam, koelkast etc.).

Mocht u voordat de gekte echt losbreekt nog snel wat displays met voetbalsleutelhangers willen inslaan, dan kan dat. U kunt zo gewoon via het internet bestellen en ze worden dan zo snel mogelijk bij u thuisbezorgd. Mocht u zelf leuke rituelen hebben rond het voetbal, dan horen ze die graag bij Waltox Import Groothandel. Schrijf een leuk verhaal en stuur het met de mail. De leukste verhalen met voetbalsleutelhangers zullen worden geplaatst op hun site. Nu maar kijken of we de bal aan het rollen kunnen krijgen.

https://www.waltox.nl/sloten/sleutelhangers/