Eurprivacy.nl
Image default
Vakantie

Vakantiepark

Gezellig vakantiepark

Volgend jaar dan zijn mijn man en ik vijf jaar getrouwd en dat willen we graag gaan vieren met de hele familie. Mijn man heeft een tiental jaar geleden een bedrijf opgericht dat inmiddels floreert en daarom kunnen wij wel zo’n uitje voor een grote groep betalen. Het leek ons wel leuk om naar een vakantiepark toe te gaan, gewoon omdat het weer eens iets anders dan anders is. Daarbij is een vakantiepark voor ons waarschijnlijk interessant omdat er veel gezinnen met kleine kinderen zijn en die willen natuurlijk wel een beetje vermaak tijdens hun verblijf in het vakantiepark. Het is dan ook daarom dat wij op zoek gingen naar een vakantiepark waar iedereen een goede tijd zou gaan beleven. Dat lijkt wel heel erg gemakkelijk gezegd en daarmee ook makkelijk geregeld maar in praktijk blijkt dit vaak nog niet zo eenvoudig om te realiseren. Er is natuurlijk, ten eerste, heel veel keus in Nederland als het gaat om een hoogwaardig vakantiepark maar niet alle parken bieden daarbij ook de garantie dat er vermaak voor jong en oud is. Zo vinden wij het heerlijk om lekker in het restaurant te zitten keuvelen maar onze kinderen willen graag dat er een subtropisch zwembad is waar zij heerlijk kunnen spelen. Dat zijn dingen waar je allemaal rekening mee moet houden wanneer je op zoek gaat naar een geschikt vakantiepark. Gelukkig maar dat er tegenwoordig internet is; dat maakt het zoeken een heel stuk makkelijker. Ik hoef slechts in Google in te typen waar ik naar op zoek ben en in een mum van tijd geeft deze prachtige zoekmachine mij een heel aantal resultaten. Op die manier kwam ik terecht op de website van het park waar wij uiteindelijk voor zouden kiezen. Deze pagina maakte een heel goede indruk op ons en de prijs voor het gehele arrangement sprak ons ook erg aan. In het onderstaande zal ik wat verder uitweiden hierover.

Vakantiepark waar plezier centraal staat

Zoals ik al reeds aangaf hebben wij dit vakantiepark gevonden via Google. Wat ons meteen zo aansprak aan dit vakantiepark was het feit dat heel het park de sfeer ademt van country and western en daar zijn wij als familie erg dol op. Toen wij tante Marly vertelden dat wij naar een vakantiepark zouden gaan waar allerlei paarden rondliepen begon ze meteen enthousiast in haar handjes te knijpen. Ze kon niet wachten tot het zover was om in de auto te stappen en richting dit vakantiepark te rijden. Wij moesten haar even tot rust manen zo enthousiast was ze. U moet weten dat zij een enorme liefhebber is van country line dancing en dat ze het al helemaal voor zich zag om tussen de paarden even een dansje te maken. U merkt het; om haar hoefden we ons geen zorgen te maken; zij zou zich wel gaan vermaken. Maar zoals gezegd was er ook nog een aantal kinderen en die moesten ook de zekerheid hebben dat ze zich niet zouden gaan vervelen. Gelukkig bood dit vakantiepark heel erg veel mogelijkheden voor de jongsten onder ons. Het blijkt namelijk dat er niet alleen paarden rondlopen maar dat je er ook nog eens op mag gaan zitten. Op die manier kun je dan even een leuk ritje maken over het vakantiepark en kun je het terrein optimaal verkennen. Toen wij dit aan onze oudste zoon vertelden sprong hij bijna door het plafond van blijdschap. Hij is, dat moet u weten, een echte paardenliefhebber en wil later als hij groot is het liefst een eigen manege beginnen. Met de toekomstige vakantie kan hij alvast een beetje wennen aan de omgang met paarden.

Wij kijken er naar uit!

Over twee maanden dan is het zover, dan gaan wij in de auto naar het vakantiepark waar wij een accommodatie gehuurd hebben. Tante Marly belde gisteren nog om te vragen of ze ook lakens en dergelijke mee moest nemen maar wij konden haar geruststellen: alles zat bij het arrangement in. Dit betekent dus ook dat we zelf niets mee hoefden te nemen. Dit is natuurlijk erg fijn meegenomen, zeker voor iemand die zelf ook niet zoveel spullen heeft. Wij hebben toen nog even gegrapt dat alles wat thuis kan blijven, mooi meegenomen is. U merkt het al; de sfeer zat er al lekker in en dat terwijl we nog niet eens op het vakantiepark waren! Dit beloofde dus heel veel goeds. Vanaf ons huis reden we uiteindelijk naar onze vakantiebestemming en dit was een zeer aangenaam ritje door allerlei plaatsen waar ik zelf persoonlijk nog nooit was geweest. Uiteindelijk kwamen we aan op het vakantiepark en konden we in het echt aanschouwen wat voor ons eerst enkel via het internet te bekijken viel. In het echt was dit vakantiepark nog veel mooier en wij keken ons dan ook de ogen uit ons hoofd. De kinderen waren niet meer te houden en samen met tante Marly zijn ze richting de paarden gekoerst. Al met al hebben wij een prachtige vakantie gehad bij PonyParkCity waar we nog lang over zullen napraten. Om alles in drie punten samen te vatten zou ik willen zeggen dat:

  • wij enorm genoten hebben op dit vakantiepark
  • onze kinderen echt een geweldige tijd hebben gehad en genoten hebben van de paarden
  • wij iedereen aan kunnen raden om hier ook een arrangement te gaan boeken

Kortom, wij zijn enorm blij dat we hier ons jubileum hebben gevierd en raden iedereen hetzelfde aan.

http://www.ponyparkcity.nl/pagina/106/Vakantiepark.html