Een prachtige trouwlocatie in Ermelo

Kies als trouwlocatie een boerderij en beleef een geweldige dag

Ga je binnenkort trouwen en ben je op zoek naar een trouwlocatie op een boerderij? Goede keuze! Hier kun je een trendy bohemian wedding vieren, waarbij aan alles is gedacht. De locatie leent zich perfect om prachtige foto’s te maken, er zijn genoeg mogelijkheden op het gebied van overnachten en door de grote ruimte kan er zowel binnen als buiten getrouwd worden.

Trouwen hoeft niet duur te zijn!

Wie aan trouwen denkt, denkt al snel aan de hoge kosten die hier bij komen kijken. Echter kun je aanzienlijk wat besparen door te kiezen voor de juiste locatie. Zo kan er bij de boerderij bijvoorbeeld catering worden verzorgd, maar je kunt dit ook helemaal zelf regelen. Hetzelfde geldt voor voor de aankleding en decoratie. Weet jij al hoe je de grote dag aan wilt gaan pakken? Laat het weten als je een keer de locatie komt bezichtigen. Het personeel van de trouwlocatie kan je alles vertellen over de mogelijkheden en onmogelijkheden en denkt graag met je mee. Zo kun jij onbezorgd de mooiste dag van je leven beleven. Kies jij voor de boerderij als je gaat trouwen?

Heerlijk vakantiegevoel in Twente

Waarom ver weg gaan, als je met een paar uurtjes rijden al in een heerlijke vakantieregio bent? Twente, het is Nederland, maar dan anders. De Tukkers zijn dol op hun regio. En terecht! Dat maakt Twente tot een perfecte bestemming voor een korte of lange vakantie.

Prachtig Twents landschap

Liefhebbers van natuur en cultuurhistorische bezienswaardigheden halen hun hart op in. Waar anders vind je zoveel natuurgebieden en landgoederen bij elkaar. Bronnen en beken meanderen door bossen en valleien, zoals de Mosbeek, niet ver van Tubbergen. Wandelend over de oude stuwwal zie je bronnen ontspringen en wordt je met regelmaat verrast door bijzondere planten, zeldzame dieren en leuke doorkijkjes.

Tussen deze natuurgebieden liggen oude landgoederen, als stille getuigen van het rijke Twentse textielverleden. Sommige zijn bewoond, andere  opengesteld voor het publiek. Kasteel Twickel, met zijn uitgestrekte kasteeltuinen, is een waar hoogtepunt.

Wandelen en fietsen

De grote dichtheid aan bezienswaardigheden maakt Twente tot ideale regio om lekker wandelend of fietsend tot rust te komen. Even onthaasten. Even genieten.

De Tukkerse volksaard: onthaasten zit in de genen

Onthaasten zal je in Twente prima lukken. Want in tegenstelling tot de rest van Nederland regeert in Twente de rust. Niet dat de Tukkers lui zijn, maar ze doen de dingen gewoon in hun eigen tempo. Een multitaskende Tukker is een zeldzaamheid, want de Twentenaar wil de dingen goed doen, en met aandacht. De Twentenaar laat zich niet opjutten, laat zich niet gekmaken.

Deze mentaliteit stralen de Twentenaren uit bij alles wat ze doen. Als gast profiteer je hiervan. Het eten is beter, de bediening vriendelijk en als je iets nodig hebt, staat de Tukker voor je klaar. Deze levenshouding is ook besmettelijk. Je neemt hem snel over, waardoor je snel in een rustiger vaarwater terecht komt.  Je komt herboren thuis!

Prachtige bungalowparken

Je vindt een groot aantal vakantieparken in Twente waar je kunt verblijven in een fijne bungalow, die uiteraard volledig is ingericht. Sommige vakantiebungalows zijn perfect voor stellen, anderen voor gezinnen. Voor grotere gezelschappen zijn groepsaccommodaties beschikbaar.

De Twentse bungalowpark liggen midden in het natuurschoon. Je volgende wandeling of fietstochtje begint zodra je de deur achter je dichttrekt.

De vakantieparken hebben goede faciliteiten en voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Op VisitTwente.nl willen we het je gemakkelijk maken en hebben we de betere vakantieparken voor je op een rijtje gezet. Bekijk het aanbod en boek vandaag nog een heerlijk ontspannende vakantie in eigen land.

https://www.visittwente.nl/overnachten/Bungalowpark-twente/

Probeer eens een tiny house

Het is misschien wel dé woonhype van de afgelopen jaren: het tiny house. De tiny house movement komt uit de Verenigde Staten en is een reactie op de doorgeslagen trend naar steeds grotere huizen. De gedachte is dat je met een klein huis ook prima kunt wonen. Een kleiner huis is duurzamer doordat het minder ruimte en grondstoffen vereist en draagt bovendien bij aan je welzijn doordat je uit de consumptiemaatschappij kunt stappen.

De trend naar tiny houses (kleiner dan 37m2) slaat ook in Europa aan. Steeds meer stellen en jonge gezinnen gaan in een tiny house wonen en ontdekken dat je met minder ruimte en minder spullen ook gelukkig kunt zijn.

Ervaar het zelf

Misschien overweeg je ook om kleiner te gaan wonen, maar weet je niet goed of het wel wat voor je is. Of misschien ben je gewoon nieuwsgierig en wil je het gewoon eens ervaren. Het kan natuurlijk ook gewoon zijn dat je op zoek bent naar een goedkoop vakantieverblijf. Wat je reden ook is, een tiny house is nu heel makkelijk voor korte tijd te huur via Glampings.nl.

Variatie

Het ene tiny house is het andere niet. Dat zie je ook terug in ons aanbod. Zo hebben we tiny houses die er uitzien als, inderdaad, een klein huisje. Maar je kunt ook kiezen voor een omgebouwde kas in Brabant of een verrassend luxe wagen in Duitsland.

Goede voorzieningen

Glamping staat voor glamorous camping. Oftewel, het vrije gevoel van kamperen gecombineerd met alle voorzieningen die je maar kunt wensen. Alle tiny houses zijn dan ook voorzien van een prima keuken, sanitair en natuurlijk lekker comfortabele bedden.

Kijk vandaag nog op onze site voor het (groeiende) aanbod van tiny houses op één van de met zorg geselecteerde campings in Europa. Laat je overtuigen. Wie weet is ook jouw volgende huis een tiny house!

https://glampings.nl/tiny-houses

Cumlaude Travel – individuele reis Cuba

Een individuele reis naar Cuba, daar zult u zeker heel veel mooie dingen gaan zien!

Soms wilt u misschien wel eens een andere vakantie dan dat u elk jaar heet. Dat kan en is ook best wel logisch, misschien heeft u Europa wel een beetje gezien en wilt u het graag verder weg zoeken. Dan kunt u ervoor kiezen om een individuele reis naar Cuba te boeken. Bij een individuele reis naar Cuba zult u namelijk heel erg veel zien van dat prachtige land. Dat is echt een ervaring op zich en de individuele reis naar Cuba zult u dan ook niet snel vergeten. Gelukkig heeft u bij terugkomst waarschijnlijk honderden foto’s nog zodat u ook thuis nog even kunt nagenieten van deze prachtige reis.

 

Waar moet u rekening mee houden met zo’n reis?

Cuba is natuurlijk een ander land dan Nederland, dat moet u zich goed realiseren. Het is daarom belangrijk om u goed in te lezen in het land. Wat is normaal/abnormaal in Cuba en wat zijn zaken waar u rekening mee moet houden? Zijn er gevaren in het land en welke gebieden zijn wel veilig en welke niet? De antwoorden vindt u allemaal op het internet!

https://cumlaudetravel.nl/nl/rondreis-cuba

Alles gezien tijdens onze rondreis door Israël

Het stond al jaren op ons verlanglijstje: het maken van een rondreis door Israël. Lange tijd wisten wij niet met welke organisatie wij moesten gaan, wij wilden namelijk in een keer een zo groot mogelijk deel van Israël zien. Daarnaast gingen wij het liefst op reis met een Christelijke organisatie, zo konden wij ook tijdens onze reis ons vasthouden aan onze normen en waarden. Na lange tijd te hebben gezocht naar de beste organisatie voor onze reis, kwamen wij uiteindelijk uit bij Israël Idoed reizen. Deze organisatie sprak ons erg aan omdat zij een erg kleinschalige- en persoonlijke manier van communicatie hadden. Daarnaast is deze reisorganisatie ook Christelijk en konden wij op die manier vasthouden aan de dingen die wij belangrijk vinden.

De mooiste rondreis door Israël

Toen wij hadden besloten om een rondreis te gaan maken door Israël, gingen wij samen in overleg over het type rondreis. Wij houden allebei zowel van natuur, als van cultuur. Doordat Israël van beide markten thuis is, zijn wij gaan kijken naar rondreizen die op beide punten gericht waren. Na een tijdje zoeken zij wij uiteindelijk uitgekomen bij een reis van elf dagen rondom het meer van Galilea. Deze reis was gelukkig nog beschikbaar in de periode dat wij beiden vakantie hadden, hierdoor is onze keuze uiteindelijk op deze reis gevallen.

Een prachtige reis

De reis was werkelijk prachtig, de natuur was echt ontzettend mooi en de mensen waren allemaal zeer hartelijk. Ook zijn wij zeer te spreken over de manier waarop Israël Idoed reizen deze reis mogelijk heeft gemaakt. Er werd namelijk geregeld dat wij op een zo comfortabel mogelijke manier aan onze reis zouden beginnen. Zo werd ervoor gezorgd dat wij een rechtstreekse vlucht kregen en geen gedoe met overstappen zouden hebben. Ook kregen wij een ontzettend vriendelijke Nederlands sprekende gids die ons alles heeft verteld over Israël.

Een absolute aanrader!

De rondreis door Israël is wat ons betreft een absolute aanrader! Wij zouden iedereen die Israël nog een keer wilt bezoeken deze reis aanbevelen. Daarnaast was de service die Israël Idoed reizen bood ook echt top en hebben wij later geen moment spijt gehad van onze rondreis door Israël!

Zo ontvang je tv op de camping!

Wanneer je voor weken of zelfs maanden op vakantie gaat, kan het fijn zijn om ook Nederlandse televisie te kunnen kijken. Je wilt immers wel een beetje op de hoogte blijven van wat er aan het thuisfront gebeurt. Maar is het ook mogelijk om het Nederlandse signaal op de camping te ontvangen?

In heel Europa is dat gelukkig geen probleem! Met dank aan twee grote satellieten kun je het voetbal of je favoriete soaps probleemloos blijven volgen, of je nu op een glamping in Italië of in Griekenland verblijft. Je hebt daarvoor wel een satellietschotel nodig. Het kan even lastig zijn om zo’n schotel voor het eerst zo te installeren dat je er het signaal optimaal mee binnen krijgt. Met onze stap voor stap uitleg weet je zeker dat je binnen de kortste keren  ontspannen voor de tv zit op de camping!

 

Stap 1: de juiste schotel

Er bestaan verschillende soorten satellietschotels, en vooral de grootte is van belang als je het tv-signaal goed wilt ontvangen. Het grootste deel van Europa is prima bereikbaar met een schotel van 64 centimeter doorsnee. Een goed voorbeeld is de Canal Digital Recreatieset. Alleen aan de noordelijke en zuidelijke uiteindes van het continent zul je een grotere schotel nodig hebben. Ga je dus naar het noorden van Scandinavië of Zuid-Italië? Zorg dan dat je een grotere schotel koopt met een doorsnee van 78 centimeter. De Bente Recreatieset is hier een uitstekende optie.

Stap 2: de hoek van de schotel

Als je met de juiste schotel op het vakantieadres gearriveerd bent, is het belangrijk dat de schotel met de juiste hoek richting de satellieten gezet wordt. Het hangt van je breedtegraad af hoe groot die hoek is. Als je noordelijker komt, wordt de hoek steeds lager. In Scandinavië zit je dus rond de 20 graden, waar dat in het zuiden van Spanje 45 graden is. Nederland zit er met 28 tot 30 graden een beetje tussenin.

Gelukkig vind je bij de schotel een kompas dat je kunt gebruiken om de juiste hoek voor jouw vakantieadres te vinden. Op de schotel zelf zit een schaalverdeling waarop je kunt zien op hoeveel graden hij staat. Zorg er dan wel voor dat alles waterpas opgesteld staat!

 

Stap 3: het zuiden

De satellieten hangen boven de evenaar, dus in Europa moet de satellietschotel altijd naar het zuiden gericht worden. Als je een kompas meegeleverd krijgt, zoals in de sets die wij aanraden, dan is dat natuurlijk heel eenvoudig. Heb je om de één of andere reden geen kompas bij de hand, laat de schotel dan tussen 12 en 13 uur naar de zon wijzen. In de zomertijd staat die bijna perfect in het zuiden.

Stap 4: controle

Het makkelijkste controlekanaal is 80, het vrije BVN-kanaal waar iedereen naar kan kijken. Is alles goed afgesteld, dan heb je nu beeld! Zeker de eerste keren kan het echter gebeuren dat je er nog net een paar graden naast zit. Je kunt de hellingshoek dus met maximaal twee graden vergroten of verkleinen om te kijken of dat helpt.

Een zogenoemde satfinder kan behulpzaam zijn bij dit precisieklusje. Je sluit het aan op de coaxkabel, waarna het je met een geluidssignaal en een wijzertje richting de satelliet stuurt. Ook handig: kijk even hoe anderen op de camping de schotel ingesteld hebben! Heb je het eenmaal een paar keer gedaan, dan zul je zien dat het steeds eenvoudiger wordt om de juiste hoek te vinden.

Stel een abonnement af!

Ook met een schotel heb je natuurlijk nog wel een abonnement nodig om ook daadwerkelijk tv te kunnen ontvangen. Een handige oplossing is een abonnement op Canal Digitaal. Met de smartcard krijg je op de makkelijkste manier optimaal beeld. Ook Antenne Digital Televisie is een aanrader: dit systeem werkt geheel draadloos en kan zelfs door leken binnen een paar minuten aangesloten worden. Met Antenne Digital Televisie heb je toegang tot alle publieke en lokale zender. Wil je meer keuze, dan heeft KPN bijvoorbeeld het Digitenne abonnement dat je extra zenders geeft.

https://glampings.nl/frankrijk

Boek u Amsterdam Hotel hier

 Hotelovernachtingen in Amsterdam

 

Wil je overnachten in een hotel in Amsterdam? Voor je werk of een (korte) vakantie? Wij (Hotel Amsterdam) hebben de beste hotelkamers voor je. Wist je overigens dat van de 25 beste bestemmingen in de wereld, onze hoofdstad op een fraaie 16e plaats staat?! (bron: tripadvisor.com). Geniet van Amsterdam en begin hier met het zoeken en boeken van het hotel van je keuze. Er zijn bijzondere hotels, zoals het Doelen Hotel, waar Rembrandt de Nachtwacht schilderde op een kamer op de derde verdieping. Het kleinste hotel
Bij hotel-amsterdam kun je kiezen uit meer dan 600 hotels in Amsterdam en omstreken. Dat zijn meer dan 75.000 bedden! Zoveel mensen, zoveel wensen en dat geldt zeker voor de hotels in Amsterdam. De duurste standaardkamers variëren van € 200,- tot bijna € 450,- per nacht. Is je budget iets krapper, dan kun je in Amsterdam al een hotelkamer vinden vanaf zo’n € 40,- pppn. Op hotel-amsterdam.amsterdam hebben we ook een aantal vakantiehuizen en appartementen opgenomen. Selecteer het type accommodatie voor het beste resultaat. Succes en ‘enjoy your stay!’

 

Hotels in de buurt van…Als je in een ‘vreemde’ stad overnacht is het altijd handig om te weten welke bezienswaardigheden er in de buurt zijn. Hieronder volgt een beknopt overzicht van de 10 populaire locaties en de hotels in daar vlakbij zijn.

 

Bij De Dam: Cordial Hotel Dam Square, WestCord City Centre Hotel, Swissôtel Amsterdam, France Hotel, Hotel The Exchange.Bij het Vondelpark: Park Plaza Vondelpark, Hotel City Garden Amsterdam, Hotel Piet Hein, Bilderberg Garden Hotel, The Concert Hotel.

 

Bij de Wallen: Budget Dam Hotel, Budget Hotel The Orange Tulip, De L’Europe, Hotel Old Quarter, Cordial Hotel Dam Square.Bij de Amsterdam ArenA: Hotel-Restaurant De Ziende, Hoeve Molenweide Farm Stay, Restaurant-Hotel De Watergeus, Gastenverblijf De Kapitein.

 

Bij het Anne Frank Huis: Cordial Hotel Dam Square, Hotel Amsterdam De Roode, Hotel Old Quarter, Budget Season Star Hotel.

Bij het Van Gogh Museum: Hotel City Garden Amsterdam, Quentin Amsterdam Hotel, NH Amsterdam Centre, Budget Trianon Hotel, West Side Inn Amsterdam.

Bij het Rijksmuseum: Dikker en Thijs Fenice Hotel, Amsterdam Mariott Hotel, Park Hotel, Art Gallery Hotel, Best Western Apollo Museumhotel City Centre.

Bij Chinatown: APA Hotel Nagasaki Ekimae, Nagasaki International Hostel Akari, Hostel Casa Noda, Casa Blanca Guesthouse, Hotel Forza Nagasaki.

Bij het Stedelijk Museum: Apartment Spaces, Holiday Home Wipers Times, Apartment Aurora, Alliance Hotel Ieper Centrum, Apartment Albertushof.

 

Bij Artis Zoo: The Student Hotel Amsterdam City, Hotel Plantage, Amsterdam Tropen Hotel, Hotel Arena, Amsterdam At Home, Armada Hotel.

Bijzondere en ongewone hotels in Amsterdam

 

Amsterdam wordt vaak gezien als de creatieve hoofdstad van Europa. Of dat ook zo is, is natuurlijk lastig te bepalen. Feit is echter wel dat de helft van alle banen in Amsterdam in de creatieve sector ligt. Niet zo verwonderlijk dus, dat er ook een aantal bijzondere hotels te vinden is.

1. Apartments Houseboats Amsterdam

Overnachten op een woonboot. Er zijn meer dan 80 echte Amsterdamse woonboten waar je een nacht, een weekend, een week of zelfs een hele maand kunt verblijven.

2. Hotel Not Hotel

Slaap je in een oude tramwagon, of in een geheime kamer achter een boekenkast? In Hotel Not Hotel is iedere kamer een waar kunstwerk met een heel eigen beleving, uit de koker van een collectief van jonge ontwerpers.

3. Amstel Botel

Ben je helemaal ‘hoteldebotel’ van je nieuwe liefde? Boek dan een kamer in het drijvende hotel op het IJ.Er zijn verschillende kamertypen. 

4. John en Yoko’s bruidssuite 702 (Hilton)

Misschien wel de bekendste kamer van het Amsterdam Hilton is de bruidssuite 702. John Lennon en zijn nieuwbakken eega Yoko Ono sliepen hier een week lang om aandacht te vragen voor wereldvrede.

5. Hostelle Ladies only!

Jammer voor de heren maar in dit hotel mogen alleen vrouwen overnachten. Een ontbijtje meeprikken is wel toegestaan… 

6. Hotel De WindketelSlapen in een achthoekig ‘torentje’ uit 1897 middenin een autovrije ‘ecowijk’. Je kunt er met z’n tweeën overnachten en de kamer is volledig ingericht met ‘Dutch design’.

7. Qbic Hotel Amsterdam WTC

Genoeg oubollige, veel te dure en saaie hotels gezien? Boek dan een kamer in Qbic. Een nieuwsgierig, fantasierijk en gastvrij stadshotel met ‘karakter’, en lekker centraal gelegen. De matrassen zijn speciaal ontworpen en gemaakt van gerecyclede jeans, organisch lamswol en kokosnoot-haren.

8. Inntel Hotel Amsterdam Zaandam

Wauw! Dat is waarschijnlijk het eerste wat je zegt of denkt bij aankomst in dit enigszins cartoonachtig gebouwde hotel. Vanaf buiten lijkt het wel of er een verzameling oude houten Hollandse huizen op elkaar is gestapeld. Binnenin zie je een mix van industrial en vintage design.

9. The ExchangeModefreaks opgelet! Dit zogenaamde ‘modehotel’ heeft 61 kamers, van 1 tot 5 sterren, die allemaal een verschillend karakter hebben. Je slaapt als het ware in een kunstwerk! Op iedere kamer staat standaard een naaimachine.

10. Hotel Pulitzer Amsterdam

Dit hotel bestaat uit 35 authentieke Amsterdamse grachtenpanden uit de 17e en 18e eeuw. Ervaar een historisch stukje Amsterdam gecombineerd met een excellente service. Het hotel was decor voor de film ‘Ocean’s 12’ en staat in het boek ‘1000 plekken die je gezien moet hebben voor je dood’.

 

Kunt u uw hotel niet boeken op http://www.hotel-amsterdam.amsterdam of is Amsterdam niet uw stad en u wilt een andere stad proberen dan u ook http://www.hotelnewyork.nyc proberen voor Hotel New York . Hier vindt u alle mooie hotels in New York City.

 

http://www.hotel-amsterdam.amsterdam

Tevreden klant reactie bij HuisInCostaBlanca

Tevreden klant reactie van HuisInCostaBlanca.eu
Graag wil ik onze ervaringen vertellen over onze eerste overwinter periode aan de Costa Blanca. We zijn in contact gekomen met HuisInCostaBlanca.eu. voor het eventueel kopen van een woning. Er werd ons gevraagd of wij in deze omgeving enige bekendheid hadden.  Deze hadden we. We hebben er op de camping gestaan, wat ook erg goed bevallen was. Maar nu wilden we graag overwinteren met wat meer comfort, dus opzoek via internet, zo zijn we uitgekomen bij de site van HuisInCostaBlanca.eu  De site sprak ons erg aan. De ervaring heeft geleerd dat we de juiste keuze gemaakt hebben. We zijn zo gastvrij ontvangen, niks was te veel we kregen goede passende antwoorden op onze vragen. Waardoor we alleen maar meer zin kregen om echt de winter periode uit Nederland weg te gaan en Altea la Vella  hun koophuis te gaan bezichtigen. Het is een leuk huisje wat ze ons in onze uitgezochte prijs klasse aangeboden hadden. Geen woord was er teveel gezet in hun advertentie. Petje af, vaak is het geschepte beeld anders dan de werkelijkheid. Ook hun informatie over het dorp, het strand en de afstanden waren een reëel beeld. Altea heeft alles wat men nodig heeft , gezellige restaurantjes, supermarktketens waar alles te koop is terrassen , voor een lekker kopje koffie met het krantje erbij, vergezeld met een heerlijk zonnetje, wat wil een mens nog meer in de winter periode. Thuis zitten onze vrienden uit het raam te kijken wanneer ze er even uit kunnen om de boodschappen te halen. Wij zitten hier in Altea la Vella heerlijk op een terras in de zon, de gedachte aan thuis geeft nog een extra gelukkige gevoel van het heerlijk genieten in de winter van de Spaanse zon! We zijn HuisInCostaBlanca dankbaar voor hun goede en eerlijke adviezen.

http://www.huisincostablanca.eu

Heerlijk ontspannen op vakantie!

Wat is het toch koud, dat zijn we helemaal niet meer gewend. Alle feestdagen en alle gezelligheid is weer achter de rug en waar kijken we dan nog naar uit? Het zijn koude lange en donkere dagen waarin we veel werken. Ons werk vraagt veel van ons en ontspanning is vaak ver te zoeken. Juist in deze tijd van het jaar kijken we enorm uit naar de zomer. Een tijd waarin we heerlijk kunnen ontspannen en genieten van het prachtige weer. Wat belemmerd u om deze droom werkelijkheid te maken? U zult misschien zeggen, de zomer is nog ver weg, maar waarom gaat u dan juist niet nu op vakantie? U kunt bijvoorbeeld op vakantie naar Spanje, een mooie plaats zoals Costa Brava is altijd geweldig om te bezoeken. Ik snap dat u zegt, ik houd meer van warm weer dus ga dan liever in de zomer. Dat is begrijpelijk, costa brava is dan voor u ook een geweldige bestemming. Jaarlijks reizen duizenden Nederlanders naar dit geweldige gebied om te genieten van een welverdiende vakantie. Costa Brava is een plaats waar veel te beleven is voor jong en oud. Zo kunt u natuurlijk genieten van het geweldig weer op de prachtige stranden van Costa Brava. Daarnaast zijn er hier enorm veel restaurants en barretjes waar u kunt genieten van heerlijke drankjes en lekker eten. Daarnaast kunt u daarna natuurlijk ook het nachtleven van Costa Brava gaan ontdekken. Kortom er is een hoop te doen en echt een plek waar u even volledig kunt ontspannen.

Deze periode is voor u enorm druk, kies er daarom ook voor om uw rust te pakken. Geniet van uw vrije tijd en denk alvast na over een passende vakantie voor u en uw gezin. Op een site zoals vakantiespanje.nl kunt u veel inspiratie opdoen over de verschillende mogelijkheden.

http://vakantiespanje.nl/

Recreatiewoning te koop op de Veluwe eigen grond

Nu in prijs verlaagd! Schitterend mooie houten vrijstaande recreatiewoning te koop op de Veluwe gebouwd op een prachtige locatie midden in het bos met eigen grond en door de groene omheining veel privacy.

 

Lees verder als u algemene informatie wil weten over de omgeving waar deze recreatiebungalow gebouwd is.

 

Als u direct meer wil weten of snel een huisbezichtiging wil afspreken met de makelaar, klik dan nu op de link onderin dit artikel.

Het leuke dorpje Nunspeet is niet ver weg van de Parallelweg Hierden waar men in de zomer verkoeling kan lokaliseren in de Zandenbos plas en eenmaal per kalenderjaar de Veluwade goederenhandel wordt georganiseerd. Kortom, voor al wat wils! Verlang je deze bijzondere recreatievilla te aankopen of huren of zoekt u inlichtingen voor zelf direct snel vakantiehuis verkopen? Vraag nu een folder of onmiddellijk een bestaand houten huis midden in het oerwoud bezichtiging aan. Voor permanent wonen bosrijke omgeving in dit natuur ben je op deze plaats aan het geschikte tehuis voor een goede koopprijs. Op die koopwoning verzamelpagina vind je talrijk site’s die bericht verschaffen en verwant zijn aan tweede woningen en vakantiehuizen inkopen en verhuren vertonen en waar je kunt afnemen. De moderne bungalow is onvolprezen tof alvoor investeerders of een prive persoon op deze aardbol die op speur zijn naar een gegarandeerd rendement verkopen of handig huurders en verhuurders te afsluiten na het opkopen ervan. Verzoek subjectief de huizenmakelaar woonachtig in het Gelderlandse naar de actuele prijzen aankoop en huidige omstandigheden wat betreft woonbestemming permanent bewonen nabij het aanschaffen en te huur afgeven. Tevens vind jij op deze plaats de uitgelezene links als je van plan bent om zelf gespecialiseerd een houten woning laten bouwen in prefab houtstapelbouw of houtskeletbouw projecten bouwpakket wil realiseren. Vakantiewoningen inkopen in het centrum in het midden Nederlandse grondgebied is niet zo raar. Dit recreatiehuis is nu in prijs verlaagd en kan men voor een juiste deal of bod opkopen incluis het houterig huisraad bij aankoop!

 

Met eigen grond recreatiewoning te koop op de Veluwe!

 

De houten vrijstaande recreatiewoning te koop op de Veluwe staat op het hof, kan op dit ogenblik achter verkoop bijna niet permanent bewoond meer worden. Dit is zo gedetermineerd via de gemeente harderwijk en die ziet toe op instandhouding van dit beleid. Op ogenblik van berichten is de gemeente Harderwijkse desondanks weer actief om het bestemmingsplan te verwisselen aangaande de permanente bewoning van de vakantiehuizen. Onderwijl zijn er wel ettelijke recreatiebungalows welke een gedoogstatus genieten. De gedoostatus kan ook op dit ogenblik niet meegenomen worden naar een andere inwoner. De gevecht om legalisering van de recreatiewoningen op dit bungalowpark loopt reeds al ettelijke jaren. In Holland wordt er per rayon uitgesproken wat er met zulke situaties gedaan wordt. Almaar meer provincies selecteren voor een legalisering regeling!

 

Op een netjes liggend, bedaard en kind hartelijk bungalowpark midden op de Gelderse bossen word herhaaldelijk eigen kavels met een houtbouw woningen aangeboden. Het hof onze Woudstee waar men dit vakantiehuis kunt bewonderen, staat scherp aangeschreven door de gunstige positie, de geasfalteerde paden en het no nonsense aanpak. Belendend is een puik restaurant beschikbaar wat verder voor partijen en feesten gehuurd kan worden. Op de camping ernaast kan men tegen honorarium gebruik maken van verscheidene faciliteiten bijvoorbeeld zwembad en tennisbaan. Ook hier is een opperbest eetcafe aanwezig en ook kan iemand gebruik maken van een cafetaria.


 

Op zo’n tien minuten bevind zich het pitoreske vissers stadje Harderwijk waar ook het Dolfinarium zich bevind. In dat gezellige stadje is het evenals gedurende de zomer als winter goed toeven. Met haar ettelijke barretjes, restaurantjes en discotheken valt er voor jong en bejaard voldoende te ervaren. Het dorpje Hierden waar zich ook een winkel bevind, zal bereikt worden op zo’n vijf tweewieler minuten. In Hierden staat ook een onwerkelijk mooie sauna geheten de Zwaluwhoeve waar vele honderden toeristen alledaags op af komen. Via een fietsbrug kan men in enige minuten de bekende grote zandvlakte van de Veluwse bossen traceren. Men kan hier uitstekend rijden op aangelegde paden of geneugte van een ommetje. Ook kids en honden kunnen zich hier formidabel afreageren. Van hieruit zijn een heleboel bekende tweewieler en wandel routes uitgezet.

https://www.facebook.com/RecreatiewoningVeluwe