Uw caravan in goede handen bij de caravanstalling nabij Rotterdam

Een veilige caravanstalling, waar gaat u dat doen? Er zijn meerdere aanbieders en wij snappen dat u alleen bij de beste uw caravan wilt stallen, maar wie is nu de beste? Van Vliet Agri en Verhuur is een bekende caravanstalling in de buurt van Krimpen aan den IJssel en Rotterdam. U vindt de stalling in Berkenwoude om precies te zijn. U kunt er naast uw caravan ook campers en vouwwagens stallen. Dat kan allemaal in de overdekte en ruime stalling. Uw caravan, camper of vouwwagen staat hier zeer veilig en droog. Het terrein van Van Vliet Agri en Verhuur is zeer goed bereikbaar en u zult het dan ook makkelijk vinden. Bovendien is het volledig verhard, wat wel zo gemakkelijk is voor wanneer u uw caravan, camper of vouwwagen komt brengen. Als u uw caravan wilt stallen kiest u het beste voor de caravanstalling van Van Vliet Agri en Verhuur.

Wat doet u met uw caravan na de vakantie? U stalt hem natuurlijk in een caravanstelling!

Na een zomer voor plezier van uw caravan geeft u hem nog een laatste poetsbeurt om hem daarna weg te brengen naar de stalling. Lekker naar de camping in het zonnige Frankrijk of Spanje, dat gebeurd nu pas weer over een aantal maanden. U heeft een heerlijke vakantie achter de rug en nu is het tijd om de caravan weer te stallen. U kunt dan kiezen voor een professionele caravanstalling. U hoeft de caravan dan niet bij u voor de deur te stallen. Dat is wel zo handig. U bent er zeker van dat de caravan veilig staat en hij kan ook nog eens binnen worden geplaatst. Dat is allemaal mogelijk bij Van Vliet Agri en Verhuur.

Camper, caravan of vouwwagen stallen bij Van Vliet Agri en Verhuur

Uw camper of caravan wordt maar enkele maanden gebruikt binnen een jaar, dit meestal wanneer u op vakantie gaat. De andere maanden staat deze in de stalling, maar een veilige caravanstalling is niet altijd even makkelijk te vinden. Echter kan dit wel bij Van Vliet Agri en Verhuur. Onze stalling in de omgeving van Rotterdam en Krimpen aan den IJssel is geschikt voor campers, caravans en vouwwagens. Als u deze niet meer nodig heeft, kunt u voor bepaalde tijd uw camper, caravan of vouwwagen bij ons stallen. Het is wel verstandig om altijd vooraf een plekje te reserveren in onze caravanstalling. Zo bent u er zeker van dat u uw caravan, camper of vouwwagen bij ons kwijt kunt. Wij hebben al decennia ervaring en vele caravans gestald. U bent dus altijd verzekerd van voldoende kwaliteit.