Eurprivacy.nl
Image default
Media

Utopia gemist

Utopia is hét nieuwe experiment van SBS6 en is op 31 december 2013 van start gegaan. Een groep van 15 personen hebben hun leven achter zich gelaten en zijn begonnen aan een nieuwe start. Ze begonnen het experiment met bijna niks en hebben Utopia inmiddels uitgebouwd tot een echte samenleving. In de laatste 5 maanden is er dan ook veel gebeurd. En zijn veel nieuwe inwoners bijgekomen en er zijn veel inwoners weggestemd. Zo gaf Lindy haar verblijf in Utopia al snel op nadat ze ontzettend veel heimwee kreeg. Ook Harold volgde snel en verliet Utopia vrijwillig. Laura mocht zich in de eerste maand als nieuwe inwoner bij de groep vormen. Later zagen we ook hoe Joey een kans kreeg van de inwoners om zich te bewijzen in Utopia. Jimmy en Nicoline kwamen als vervanging van Lindy en Harold. Helaas werd Jimmy door nieuwkomer Robin naar huis gestuurd. Paul moest Utopia vanwege medische redenen verlaten en werd uiteindelijk vervangen door Ron. In april kwam nieuwkomer Dennis in Utopia en hij stuurde Andrea naar huis.

Naast het komen en gaan van inwoners zijn er ook veel dingen gebeurd. Zo eindigde Andrea’s relatie met Anton via een artikel in de krant en zagen we hoe Billy en Ruud voor het eerste geslachtsgemeenschap met elkaar hadden. Ook zagen we hoe Joey en Charlotte hun eerste zoen deelden tijdens een gezellig avondje in de badkuip. De laatste maand zette nieuwkomer Marije de boel op stelten door met Joey te zoenen. Hier was Charlotte niet blij mee.

De gebeurtenissen in Utopia zijn elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Heb je Utopia gemist? Bekijk dan alle aflevering terug op Utopiagemist.com.

http://utopiagemist.com