Eurprivacy.nl
Image default
Dienstverlening

Uniek vertaalbureau

Een veelzijdig vertaalbureau

Er is steeds meer uitwisseling tussen mensen uit verschillende landen. De taal kan daarbij een barrière zijn. Daarom is er nu, meer dan ooit, behoefte aan een goed vertaalbureau. Wij zijn Aabévé en willen deze vraag graag beantwoorden met een groot aanbod. Wij proberen zo veel mogelijk aspecten van het vertaalwerk te omvatten. Daarom biedt ons vertaalbureau de volgende diensten aan:

  • specialistische teksten in vakjargon
  • beëdigde vertalingen voor officiële documenten
  • tolken bij mondelinge ontmoetingen

Dit alles tegen scherpe prijzen, met hoogstaande kwaliteit en snel geregeld. Bovendien zijn wij een ervaren partij. Al ruim dertig jaar zijn wij actief in dit wereldje. We weten inmiddels als geen ander hoe we opdrachten moeten aanpakken en hebben al veel tevreden klanten. Hieronder particulieren en kleine ondernemers, maar ook grote bedrijven en multinationals. Ons vertaalbureau is er voor iedereen die het nodig heeft. Een punt waarop wij ons goed weten te onderscheiden, zijn de specialismen die we in huis hebben. Niet alleen kunnen wij vertalingen leveren in vrijwel alle mogelijke combinaties, daarbij is ons vertaalbureau ook in staat om in te spelen op de inhoud. Wanneer er bijvoorbeeld sprake is van een tekst die met het recht te maken heeft, is het van belang dat de juiste juridische terminologie wordt gehanteerd. Daar ligt een uitdaging die wij als geen ander aangaan. Wanneer een officieel document moet worden vertaald, dient dit vaak beëdigd te zijn. Dit kunnen wij ook voor u regelen. En ook in allerlei andere specialismen is ons vertaalbureau thuis. Denk hierbij aan de medische wereld, (moderne) technologie en de autobranche. In veel gevallen zijn er geen extra kosten verbonden aan deze service. Uitsluitend bij zeer specialistische teksten en wanneer er gebruik wordt gemaakt van beëdigde vertalingen brengen wij een toeslag in rekening. Uiteraard doen wij dit niet zonder u vooraf te informeren over de kosten.

Wat ons een goed vertaalbureau maakt

Wij hechten als vertaalbureau aan een hoge kwaliteit. Om dit te kunnen waarborgen, maken wij uitsluitend gebruik van professionele vertalers. In de meeste gevallen zijn deze bovendien beëdigd en vaak zijn zij native speaker. Wij hebben genoeg contacten om in vrijwel iedere combinatie van talen te kunnen voorzien. Bijvoorbeeld van Duits naar Italiaans. Daarbij kent het vertaalbureau verschillende specialismen. Op allerlei terreinen kunnen wij zeer specifieke vertalingen leveren. Dit geldt ook voor onze tolkenservice. Wanneer u bij een belangrijk gesprek met internationale zakenpartners een tolk moet inschakelen, is het vanzelfsprekend van belang dat hij of zij enige kennis van zaken heeft en de goede termen gebruikt wanneer een boodschap wordt overgebracht. Een vertaalbureau dient naar onze overtuiging rekening te houden met deze omstandigheden en daarin te voorzien. Bovendien hebben wij meer in onze mars dan vertaalwerk alleen. Stel dat u een reclamecampagne die zichzelf reeds heeft bewezen in een ander land wil lanceren. Wij kunnen folders en ander materiaal niet alleen voor u vertalen, maar deze ook redigeren zodat alles perfect aansluit op de doelgroep die u voor ogen heeft. Op deze manier zetten wij net dat stapje extra waar een ander vertaalbureau dit misschien laat liggen. Het hoort allemaal bij de service die bij ons de standaard is.

Uw opdrachten indienen

Bent u op zoek naar een vertaalbureau? Dan heeft u in ons een perfecte partij gevonden. Het is eenvoudig om met ons in contact te komen. Een simpele manier is om een offerte aan te vragen via onze website. Daarin geeft u aan in welke taal het origineel is en waarnaar dit vertaald dient te worden. Wij geven zo snel mogelijk een reactie. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend. Een goede mogelijkheid is om direct de originele tekst aan ons te geven. Dit zullen wij vanzelfsprekend vertrouwelijk behandelen. Ons vertaalbureau heeft een eigen WeTransfer kanaal dat u voor dit doel kunt gebruiken. Wanneer we het origineel in handen hebben, kunnen wij een zo compleet mogelijk plaatje schetsen omtrent de kosten en de levertijd. Wanneer u akkoord gaat, kunt u dit per e-mail aangeven. Wij gaan vervolgens direct aan de slag. Omdat het werk van een vertaalbureau altijd anders is, kunnen wij onmogelijk van tevoren een volledig inzicht geven. Wel zijn er enige indicaties. Het tarief is altijd afhankelijk van het aantal woorden en de talencombinatie. In de meeste gevallen hanteren wij een minimale prijs van 50 euro. Dit is exclusief BTW. Daarbij komt dat wij een toeslag rekenen van 20% voor spoedklussen en beëdigde vertalingen. Ook over de precieze levertijd is het lastig op voorhand uitspraken te doen. Wij geven dit wel aan zodra uw opdracht het vertaalbureau heeft bereikt, zodat u direct kunt inschatten wanneer u over de vertaalde teksten kunt beschikken. Houdt er rekening mee dat een gemiddelde vertaler door de bank genomen zo’n 2000 tot 2500 worden per dag kan verwerken. Dit is van invloed op de mogelijkheden die er zijn. Meer weten? U kunt op verschillende manieren met vertaalbureau Aabévé in contact komen. Meer informatie verstrekken wij graag per e-mail. Stuur uw berichten naar info@aabeve.nl en u krijgt zo snel mogelijk een reactie. Telefoneren kan natuurlijk ook. Bel naar 0900 333 0303 (lokaal tarief) of klik op onze site op de button: bel mij. Daar kunt u uw naam en telefoonnummer achterlaten en aangeven wanneer het u uitkomt om gebeld te worden. U kunt snel een telefoontje verwacht van het vertaalbureau. Overigens is er op de website, www.aabeve.nl, ook veel informatie te vinden. Wij hopen dat het u overtuigt ons in te schakelen.

http://www.aabeve.nl/