Eurprivacy.nl
Image default
Woning en Tuin

Tuinhaard brengt warmte en gezelligheid in uw tuin

In de zomer is het over het algemeen heerlijk om tijd door te brengen in uw tuin of op uw terras, doordat de zon warmte afgeeft. Maar ook op koelere dagen of zelfs in de winter zou het eigenlijk mogelijk moeten zijn om van uw tuin te genieten. Dit kan met een weerbestendige tuinhaard. Een tuinhaard van HGB-Trading voldoet aan NEN-EN 13240:2001, de Nederlandse norm voor lokale verwarmingstoestellen, gestookt met vaste brandstoffen. Door deze norm weet u zeker dat u een kwalitatief hoogwaardig product in huis haalt.

 

Tuinhaard superclean burn en airwash system zorgen voor schone glazen

 

Ook bent u zeker van mooie schone glazen als u kiest voor een tuinhaard. Onze houtkachels zijn namelijk allemaal voorzien een superclean burn system en een airwash system. De tuinhaarden zijn voorzien van grote ramen zodat u goed zicht hebt op het vuur. Zo kunt u optimaal genieten van de gezelligheid van het vuur. Als u kiest voor een tuinhaard van HGB-Trading heeft u de keuze uit strakke moderne modellen en stijlvolle klassieke haarden. Wij hebben ook een tuinhaard met kookplaat in ons assortiment. Welke tuinhaard u ook kiest, het is altijd een sfeermaker voor uw tuin.

 

Snelle levering

 

Onze experts helpen u graag met het kiezen van de juiste tuinhaard. Wij hebben een 1000 m2 grote showroom in Velserbroek, waar u alle modellen tuinhaarden kunt komen bekijken. Hier geven wij ook gedetailleerde uitleg over de verschillende modellen en beantwoorden wij al uw vragen. In onze showroom presenteren wij al onze typen houtkachels en onze voorraad bestaat uit ruim 2500 kachels. Hierdoor kunt u uw gekozen tuinhaard direct mee naar huis nemen, zodat u dezelfde dag nog kunt genieten van heerlijke warmte in uw tuin. Bestelt u een houtkachel via de webshop, dan wordt deze over het algemeen geleverd binnen twee werkdagen. Kiest u voor een tuinhaard van HGB-Trading, dan heeft u altijd zeer snel warmte in uw tuin. Wij hebben ook een ruim aantal houtkachel- en tuinhaardaccessoires. Denk hierbij aan vloerplaten van glas en staal, veegmateriaal, houtbakken, bijlen, aszuigers, haardsets, een kookringen set en een ecofan.

 

Kamado barbecue

 

In onze showroom zult u ook de zeer bekende alleskunner zien staan: de Kamado barbecue. Dit veelzijdige keramische kooktoestel kan gebruikt worden als barbecue, maar ook als oven, rookoven en pizza-oven. Omdat wij de Kamado barbecue direct vanuit de Verenigde Staten importeren, kunnen wij deze alleskunner tegen vlijmscherpe prijzen aanbieden. Met de Kamado barbecue kunt u gezellig met vrienden of familie kokkerellen in uw tuin. Graag informeren wij u, tijdens uw bezoek aan onze showroom, over de veelzijdigheid van de Kamado barbecue. Ook voor de Kamado barbecue hebben wij een aantal accessoires om dit kooktoestel nog completer te maken. Denk hierbij aan accessoires als een afdekhoes, grill tang, chicken sitter, cooking rack en een keramische pizza steen. De meeste kleine artikelen, die vóór 11:00 uur besteld zijn via de webshop, zullen de volgende dag geleverd worden.

 

Cadeaubon

 

Wilt u iets cadeau doen aan iemand, maar u weet niet goed wat u moet geven? Wellicht is een cadeaubon van HGB-Trading een leuke oplossing. Via onze website kunt u deze bestellen, inclusief een persoonlijk bericht, gericht aan de ontvanger. De ontvanger zal de cadeaubon dan per e-mail ontvangen. Dat is nog eens een leuke verrassing!

 

Welkom in onze showroom

 

HGB-Trading heet u van harte welkom in de showroom, waar wij al onze producten kunnen demonstreren. Heeft u geen gelegenheid om langs te komen, dan kunt u met vragen altijd bij ons terecht via telefoonnummer 023-5374516 of per e-mail: info@hgb-trading.nl.

http://www.hgb-trading.nl/houtkachels/tuinkachel-buitenkachel-verandakachel