Test gratis een kassasysteem voor uw schoonheidssalon

Vindt u het ook zo lastig om exact de juiste kassa te kiezen voor uw schoonheidssalon? Dat is begrijpelijk want het is ook erg moeilijk om te bepalen of een kassasysteem geschikt is voor u als u deze nog niet heeft uitgeprobeerd. Er zijn ook zo veel verschillende kassasystemen. U kunt natuurlijk veel informatie verzamelen over de kassa voor de schoonheidssalon en advies vragen aan deskundigen. Toch weet u pas of het kassasysteem bij u en uw schoonheidssalon past als u het eenmaal probeert. Gelukkig bieden sommige leveranciers de mogelijkheid aan om eerst een systeem gratis uit te proberen, bijvoorbeeld voor een maand. U leert het dan gebruiken en komt er snel achter of het u wel of niet bevalt. U kunt tijdens de testperiode altijd support aanvragen als u bepaalde functies van de kassa voor uw schoonheidssalon niet snapt.

Kassasysteem, administratiepakket, marketingtool en agenda voor schoonheidssalon in één

Heeft u een schoonheidssalon? Dan kent u het waarschijnlijk wel. U werkt met een hele hoop verschillende systemen om uw zaken op orde te houden: een agenda, marketingtool, administratiepakket en kassasysteem voor een schoonheidssalon. U hoeft deze systemen niet afzonderlijk aan te schaffen. Er bestaat een all-in-one softwarepakket dat bestaat uit een administratiepakket, marketingtool, agenda en kassa voor uw schoonheidssalon. Zo kunt u alle zaken omtrent betalen, administratie en afspraken gemakkelijk regelen. Daarnaast kunt u altijd nog modules toevoegen, bijvoorbeeld voor een schoonheidssalon, maar ook voor een kapsalon. Deze software met onder andere een kassasysteem voor uw schoonheidssalon biedt u veel gemak.

Kassa software en hardware voor schoonheidssalon

De hoofdwerkzaamheden in uw schoonheidssalon zijn natuurlijk het behandelen van klanten. Toch komt er veel meer kijken bij het runnen van een schoonheidssalon. Hiervoor heeft u zowel hardware als software nodig, denk bijvoorbeeld aan een kassa. Een flexibel kassasysteem voor uw schoonheidssalon moet natuurlijk wel aan bepaald eisen voldoen. U wilt zeker weten dat alles goed functioneert. Hardware die niet mag ontbreken zijn onder andere een barcode scanner, kassabonnen-printer, kassa-lade en een touchscreen toetsenbord. De software maakt het geheel af. Er zijn speciale programma’s waarin bijvoorbeeld klanten beheerd kunnen worden en waarin acties, kortingen, promoties en campagnes kunnen worden ingevoerd. Dat maakt de kassa in uw schoonheidssalon nog veel handiger dan een eenvoudige ouderwetse kassa.