De mogelijkheden zijn eindeloos wanneer u kiest voor VoIP bellen via een van de VoIP aanbieders

Bent u geïnteresseerd in de diensten van VoIP aanbieders? Dan is het aan te raden om eens te vragen naar de mogelijkheden. Deze zijn namelijk vele malen grotere dan bij de traditionele telefonie. Daarom legt de specialist het graag voor u uit. Het is bijvoorbeeld eenvoudiger om verschillende vestigingen met elkaar te koppelen. Zelfs als uw vestigingen zich in het buitenland bevinden. Heeft u thuiswerkers in dienst? Ook deze medewerkers kunt u deel uit laten maken van uw bedrijfstelefonie. Doordat VoIP aanbieders alleen gebruik maken van een internetverbinding en een computernetwerk is er geen apart netwerk meer nodig binnen uw bedrijf. Een goede internetverbinding is de enige ‘’must’’. Van een druk stedelijk gebied tot in een dorp: overal waar een internetverbinding aanwezig is kunt u bellen en gebeld worden.

Wat is VoIP en voor welke partij binnen de aanbieders gaat u

VoIP betekent voluit ‘ ‘Voice over Internet Protocol’. Dit houdt simpelweg in dat je belt over het internet. Deze nieuwe manier is een alternatief voor het traditionele bellen over een telefoonlijn. VoIP maakt gebruik van het Internet Protocol. Hierdoor kan het bijvoorbeeld gecombineerd worden met uw CRM systeem. Heeft u diverse vestigingen verspreid binnen de Benelux of zelfs wereldwijd? Ook dan is het mogelijk om een telefonieoplossing in te richten voor verschillende locaties in binnen-en buitenland. Op het gebied van VoIP zijn er vele aanbieders. Ga voor een betrouwbare partij die u een topservice biedt. Uw eigen accountmanager staat tot uw beschikking die vragen direct zal beantwoorden en aanpassingen meteen doorvoert. Dat is voor u wel zo prettig. Kies daarom voor de professionals van Lilytel.

Kies voor uw Hosted VoIP voor een van de beste VoIP aanbieders

Weet u wat Hosted VoIP is? Dan is dit misschien dé uitkomst voor u bedrijf. U heeft hiervoor namelijk geen eigen telefooncentrale op locatie, maar u gebruikt de telefooncentrale van Lilytel. Op deze centrale neemt u de diensten af die u écht nodig heeft. Uw telefoons zijn aangesloten via een internetverbinding. Gesprekken die op uw telefoonnummer binnenkomen worden doorgeschakeld naar uw telefoon(s). Zowel interne als externe gesprekken lopen via een internetverbinding en het platform. Maar hoe beheert u uw telefonieomgeving? Heel simpel: via een webportal. Stel uw voicemail in, pas openingstijden aan of wijzig doorschakelingen. Er zijn meer dan genoeg mogelijkheden. Op het gebied van VoIP aanbieders is Lilytel een betrouwbare keuze.

Bespaar tijd en energie dankzij zakelijk internet en bellen

Wil je ook enorm besparen op telefoonkosten dankzij zakelijk internet en bellen van ProDyne? Al die verschillende contracten zorgen niet alleen voor meer uitgaven, maar nemen ook veel tijd in beslag. Hoe fijn zou het zijn om al je communicatiemogelijkheden via één professional kan laten lopen. ProDyne schakel je in als partner op het gebied van IT en (tele)communicatie. Zij staan voor no nonsens, respect, dynamiek en betrouwbaarheid. Dat is wat je zoekt in een bedrijf, toch? Daarbij sta jij als klant centraal en streven zij zo naar een hoge klanttevredenheid. Deze specialist is niet alleen de probleemoplosser voor internet bellen en zakelijk communiceren, maar ook de waardevolle kennispartner die je graag alles vertelt over zakelijk internet en bellen. 

Diverse oplossingen voor zakelijk internet en bellen om de bereikbaarheid van medewerkers te managen

In de app van ProDyne kan je precies zien wie er online is en wie niet en wie er bereikbaar is en wie niet. Op die manier kan jij als werkgever eenvoudig de bereikbaarheid van de medewerkers managen met behulp van zakelijk internet en bellen. Zo is het eenvoudig en duidelijk op welk moment het geschikt is om contact te zoeken. Bij ProDyne is het mogelijk om één toestel aan te schaffen voor zowel privé als zakelijk gebruik. Dit wordt ook wel BYOD (Bring Your Own Device) genoemd. Ook is het mogelijk om een koppeling te maken met Outlook om inzicht te krijgen in de verschillende vergaderingen op een dag en wie hieraan deelneemt. Zo wordt internet bellen en zakelijk communiceren zeer eenvoudig. 

Glasvezelverbindingen voor zakelijk internet en bellen

De ideale oplossing voor zakelijk internet is een glasvezelverbinding. Hier wordt gebruik gemaakt van providers zoals KPN, TELE2, Ziggo en CBizz. Het grootste voordeel van glasvezelverbindingen voor zakelijk internet en bellen is de snelheid. Vergeleken met ADSL en een kabelverbinding ligt de downloadsnelheid veel hoger. Een ander voordeel is dat het niet gevoelig is voor corrosie of blikseminslagen. De kosten voor een glasvezelverbinding zijn afhankelijk van de locatie waar je werkt. De specialisten vertellen je graag alles over de mogelijkheid wat betreft internet bellen en zakelijk communiceren door middel van glasvezelverbinding. Ben je geïnteresseerd in een collectieve afname? Dan is dat ook zeker mogelijk bij deze specialist.

 

Een externe antwoordservice, iets voor uw organisatie?

Herkent u het probleem, de grote hoeveelheid vragen die dagelijks binnenkomen op de antwoordservice? Iedere klant heeft een ander probleem waarover ze een vraag hebben en daarom hebben de telefonisten in uw bedrijf het hartstikke druk. Voor dit probleem heeft FreeVoice Antwoordservice een oplossing, ze nemen deze taak gewoon van u over! Je kunt er bij hen voor kiezen om de antwoordservice aan hen uit te besteden. Zij nemen de telefonische hulplijn van u over op de manier hoe u dat wenst, dit heet met een mooi woord ‘outsourcing’. Er zijn verschillende voordelen aan het uitbesteden van de antwoordservice aan FreeVoice, in de blog zal ik hier een aantal voorbeelden van noemen en wellicht dat u hierna gaat nadenken over een interne verandering bij uw bedrijf.

De voordelen van de antwoordservice uitbesteden

Er zijn erg veel voordelen aan het uitbesteden van de antwoordservice aan FreeVoice. Zo is de functie klantenservicemedewerker een vrij arbeidsintensieve functie waar meerdere personen tegelijk aan het werk moeten zijn wegens de telefoontjes die op hetzelfde moment binnenkomen. Hierom moeten de benodigde faciliteiten aanwezig zijn in het bedrijf, dit gaat om een telefoon een computer en een plek waar het fijn is om te werken en degene aan de lijn verstaanbaar is zonder veel ruis van de omgeving. De investering in de werkplek is niet meer nodig als je ervoor kiest om de antwoordservice uit te besteden aan FreeVoice. Bovendien is FreeVoice de juiste optie, omdat het een erg kleinschalig bureau is wat ervoor zorgt dat de klanten die opbellen heel persoonlijk behandeld worden, hierom is er aan de telefoon geen onderscheid te merken tussen een daadwerkelijke medewerker van uw bedrijf en een telefoniste aan de antwoordservice van FreeVoice. 

Benieuwd naar meer informatie?

Als je na het lezen van de blog denkt dat het uitbesteden van de antwoordservice aan FreeVoice een relevante dienst is voor uw organisatie dan kun je een afspraak maken met hen om nog meer instructie en informatie te verkrijgen. Zo komen jullie samen tot een goede oplossing voor iets wat al een probleem is of mogelijk een probleem wordt in uw bedrijf.

iPhone Hoesjes

Gister zat ik op Google iPhone hoesjes te zoeken. Ik ben sinds kort in bezet van een iPhone 6 en ben ontzettend blij met mijn telefoon. Helaas is de iPhone snel breekbaar, of krijgt veel krasjes. Dus je moet altijd een screenprotector en hoesjes erbij kopen.

 

De beste iPhone hoesjes

Ik heb de beste iPhone hoesjes kunnen vinden op een internet site.  De webshop verkoopt van alles voor je telefoon. Je kan hoesjes, screenprotectors, accessoires en nog zoveel meer terug vinden op de site. Er zijn heel veel verschillende iPhone hoesjes te koop op de site. Je kan voor elk model iPhone een hoesje vinden. Je kan kiezen tussen hardcase hoesjes, leren hoesjes, softcase hoesjes of bumpers. Vervolgens kan je een screenprotector uitkiezen en dus een compleet pakket kopen voor je nieuwe iPhone.

 

Waarom iPhonehoesjes.nl

Maar waarom iPhonehoesjes.nl?! Ik heb een goede eerste indruk gehad. Als je de site opent zie je gelijk een gestructureerde site met veel informatie die echt overzichtelijk is. Bovendien zijn er genoeg acties op dit moment. Als je nu een van de imoshion krokodillen iPhone hoesjes besteld krijg je eerst 40% korting en vervolgens een screenprotector erbij als cadeau. Hoe cool is dat?!

Op de site kan je gewoon hoesjes voor de hele familie vinden van klein tot groot. Bij mij in de familie loopt iedereen rond met een iPhone en elke heeft een ander smak, en toch konden wij op de site een hoesje voor elk familie lid vinden. Verder is het een leuke site voor cadeautjes. De site bied een cadeauverpakking aan. En dat is toch niet alles: geen wachttijd. Verzending duurt maximaal 48 uur, omdat alle producten uit eigen voorraad komen. Geen zin meer in dezelfde oude saaie hoesje op je iPhone? Dan is iPhonehoesjes.nl precies wat je zoekt! Ga naar de site en haal nu je nieuwe iPhone hoesje.