Vier onmisbare accessoires voor uw iPhone 11 Pro

De iPhone 11 Pro is een zeer krachtige mobiele telefoon die u zeker nog vele jaren van dienst zal zijn. Het gebruik van de juiste accessoires kan er echter voor zorgen dat je iPhone meer functies heeft en er nog beter uitziet. Iets wat die keuze moeilijk kan maken is het grote aantal beschikbare accessoires. Ze allemaal bekijken en ze één voor één kiezen kan een heel moeilijke taak zijn. Daarom hebben we een aantal accessoires gescheiden die niet kunnen ontbreken in uw apparaat.

Screenprotector kopen

De iPhone heeft een relatief hoge prijs in vergelijking met andere merken, dus het is noodzakelijk om heel voorzichtig te zijn met het apparaat, vooral het scherm. Het scherm is immers een van de belangrijkste onderdelen en elk streepje kan al veel schade toebrengen aan het gebruik ervan. De beste oplossing is dus een glasfolie, die het scherm zal beschermen tegen krassen en zelfs tegen mogelijke schokken.

Sterke telefoonhoes

Er zijn vele opties voor iPhone cases, van meer extravagante en kleurrijke modellen tot bijna onzichtbare discrete modellen. Het hoesjes iPhone 11 Pro kopen is meer dan alleen een esthetiek, het is een veiligheidsitem dat de smartphone beschermt tegen vallen of stoten.

Een bluetooth-headset

Wil je rennen in het park of trainen in de sportschool en je smartphone meenemen om naar je favoriete nummers te luisteren? Als je dat met een conventionele koptelefoon hebt geprobeerd, weet je dat het niet zo goed werkt, omdat het apparaat eraf kan vallen of de draad in de weg kan zitten tijdens het uitvoeren van de oefeningen. Een van de beste accessoires hiervoor is de Bluetooth-oortelefoon, die perfect wordt herkend door uw toestel. Hiermee bent u vrij van draden en oefent u met meer comfort!

Draagbare lader

Niemand houdt ervan om zonder batterijen te zitten op zijn iPhone, wat het onmogelijk maakt om hem te gebruiken. Om dit te voorkomen is de Draagbare Lader ideaal om dit probleem te voorkomen. Naast het hebben van een capaciteit om tot 5 keer de iPhone-batterij op te laden, kan deze draagbare oplader meerdere ingangen hebben, wat betekent dat u meer dan één smatphone tegelijk kunt opladen.

https://www.casimoda.nl/apple/iphone-11-pro-hoesjes/

Een externe antwoordservice, iets voor uw organisatie?

Herkent u het probleem, de grote hoeveelheid vragen die dagelijks binnenkomen op de antwoordservice? Iedere klant heeft een ander probleem waarover ze een vraag hebben en daarom hebben de telefonisten in uw bedrijf het hartstikke druk. Voor dit probleem heeft FreeVoice Antwoordservice een oplossing, ze nemen deze taak gewoon van u over! Je kunt er bij hen voor kiezen om de antwoordservice aan hen uit te besteden. Zij nemen de telefonische hulplijn van u over op de manier hoe u dat wenst, dit heet met een mooi woord ‘outsourcing’. Er zijn verschillende voordelen aan het uitbesteden van de antwoordservice aan FreeVoice, in de blog zal ik hier een aantal voorbeelden van noemen en wellicht dat u hierna gaat nadenken over een interne verandering bij uw bedrijf.

De voordelen van de antwoordservice uitbesteden

Er zijn erg veel voordelen aan het uitbesteden van de antwoordservice aan FreeVoice. Zo is de functie klantenservicemedewerker een vrij arbeidsintensieve functie waar meerdere personen tegelijk aan het werk moeten zijn wegens de telefoontjes die op hetzelfde moment binnenkomen. Hierom moeten de benodigde faciliteiten aanwezig zijn in het bedrijf, dit gaat om een telefoon een computer en een plek waar het fijn is om te werken en degene aan de lijn verstaanbaar is zonder veel ruis van de omgeving. De investering in de werkplek is niet meer nodig als je ervoor kiest om de antwoordservice uit te besteden aan FreeVoice. Bovendien is FreeVoice de juiste optie, omdat het een erg kleinschalig bureau is wat ervoor zorgt dat de klanten die opbellen heel persoonlijk behandeld worden, hierom is er aan de telefoon geen onderscheid te merken tussen een daadwerkelijke medewerker van uw bedrijf en een telefoniste aan de antwoordservice van FreeVoice. 

Benieuwd naar meer informatie?

Als je na het lezen van de blog denkt dat het uitbesteden van de antwoordservice aan FreeVoice een relevante dienst is voor uw organisatie dan kun je een afspraak maken met hen om nog meer instructie en informatie te verkrijgen. Zo komen jullie samen tot een goede oplossing voor iets wat al een probleem is of mogelijk een probleem wordt in uw bedrijf.

iPhone Hoesjes

Gister zat ik op Google iPhone hoesjes te zoeken. Ik ben sinds kort in bezet van een iPhone 6 en ben ontzettend blij met mijn telefoon. Helaas is de iPhone snel breekbaar, of krijgt veel krasjes. Dus je moet altijd een screenprotector en hoesjes erbij kopen.

 

De beste iPhone hoesjes

Ik heb de beste iPhone hoesjes kunnen vinden op een internet site.  De webshop verkoopt van alles voor je telefoon. Je kan hoesjes, screenprotectors, accessoires en nog zoveel meer terug vinden op de site. Er zijn heel veel verschillende iPhone hoesjes te koop op de site. Je kan voor elk model iPhone een hoesje vinden. Je kan kiezen tussen hardcase hoesjes, leren hoesjes, softcase hoesjes of bumpers. Vervolgens kan je een screenprotector uitkiezen en dus een compleet pakket kopen voor je nieuwe iPhone.

 

Waarom iPhonehoesjes.nl

Maar waarom iPhonehoesjes.nl?! Ik heb een goede eerste indruk gehad. Als je de site opent zie je gelijk een gestructureerde site met veel informatie die echt overzichtelijk is. Bovendien zijn er genoeg acties op dit moment. Als je nu een van de imoshion krokodillen iPhone hoesjes besteld krijg je eerst 40% korting en vervolgens een screenprotector erbij als cadeau. Hoe cool is dat?!

Op de site kan je gewoon hoesjes voor de hele familie vinden van klein tot groot. Bij mij in de familie loopt iedereen rond met een iPhone en elke heeft een ander smak, en toch konden wij op de site een hoesje voor elk familie lid vinden. Verder is het een leuke site voor cadeautjes. De site bied een cadeauverpakking aan. En dat is toch niet alles: geen wachttijd. Verzending duurt maximaal 48 uur, omdat alle producten uit eigen voorraad komen. Geen zin meer in dezelfde oude saaie hoesje op je iPhone? Dan is iPhonehoesjes.nl precies wat je zoekt! Ga naar de site en haal nu je nieuwe iPhone hoesje.