Eurprivacy.nl
Image default
Aanbiedingen

Tegels te koop

De uitstraling van uw woonkamer, keuken of badkamer komt volledig tot zijn recht met de keuze van de juiste tegels. Het aanbod aan tegels is zo groot dat het niet makkelijk is om het best passende motief te selecteren. Maar bij ons vindt u echt alle middelen om tot de perfecte keuze te komen.

In onze ruime showroom zal u een uitgebreid aanbod ontdekken voor allerlei toepassingen. Zowel voor natuursteen, badkamerstegels en terrastegel hebben wij exemplaren die prachtig bij uw project zullen passen. Onze verkopers zullen u met alle informatie en prijzen begeleiden naar de perfecte keuze. U kan alle stijlen zoals landelijk, klassiek of modern terugvinden in ons gamma.

Kom daarom zeker langs om alle mogelijkheden te ontdekken. Maak bijvoorbeeld kennis met het model ‘Farg’. Dit is een op natuursteen gebaseerde tegel met strakke retrolook. Of zoekt u een mooi genuanceerde tegel die door zijn zachte structuur heel makkelijk te onderhouden is? Dan ziet u misschien wel iets in het model ‘Liscio Tinta’.

Bij uw bezoek aan onze showroom mag u rekenen op een persoonlijk ontvangst. Ieder project is ook anders. Vraag daarom naar de prijs van uw mogelijke keuze voor uw concreet project. Wij geven u de gedetailleerde uitleg en berekening.

Om uw zoektocht naar de juiste tegel vruchtbaar af te ronden, komt u gewoon naar ons. Onze showroom is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9 tot 18 uur, gesloten op woensdag en op zon- en feestdagen bent u welkom van 10 tot 18 uur.

http://www.eurostone.be/tegels