Eurprivacy.nl
Image default
Hobby en vrije tijd

Stichting bevordering gps trackers alarmeert voor diefstal.

Afgelopen jaar zijn er 400.300 fietsen, 30.200 motoren en vele duizenden auto’s gestolen. Verreweg de meeste diefstallen vonden gewoon overdag plaats op sociaal drukke plekken, dit geeft aan dat criminelen steeds vaker wegkomen met hun daden en zich ook zo gaan gedragen.Zij laten zich niet meer afschrikken en de enige mogelijkheid om schade te voorkomen is een gps tracker.

Stichting bevordering gps trackers.
Stichting bevordering gps trackers luidt daarom de noodklok en roept particulieren op goederen beter te beschermen tegen criminele handelingen.  Er kan bijvoorbeeld gedacht worden aan vele preventieve maatregelen, waaronder het plaatsen van de goederen op verlichte en zichtbare locaties. Andere maatregelen zijn het aanschaffen van een gps tracker, zodat een boot, auto of scooter makkelijker kan worden getraceerd. Dit leid veelal tot minder schade voor de samenleving en het traceren van de criminelen die niet kunnen afblijven van iemand anders zijn spullen. 

Ondernemer, uitvinder en oprichter van gps tracker webshop vindmijterug helpt zijn klanten graag bij het opsporen van deze crimineel. ‘Net al de meeste personen, moet ik hard werken om een boterhammetje te verdienen.  Ik kan het goed voorstellen dat mensen de aangeschafte goederen goed proberen te beschermen. De gps trackers die wij aanbieden geven deze mogelijkheid en we zijn bereid iedereen hierbij te helpen en adviseren’. Stichting bevordering gps trackers waarschuwt voor deze dieven en de gevaren die een track and trace systeem met zich mee kan brengen. Zij raden aan nooit zelf achter de dieven aan te gaan, maar de politie te informeren over de locatie van de gestolen goederen.  

http://www.vindmijterug.nl