Stangafdichting is eenvoudig te installeren

Een kwalitatief hoogwaardige stangafdichting is gemakkelijk te installeren. Het klusje kunt u prima zelf klaren. Binnen korte tijd is de stangafdichting gemonteerd aan de buitenkant van de cilinder. Mocht u de montage toch willen overlaten aan een specialist, dan is dat ook geen probleem. De gediplomeerde monteurs van een erkende leverancier kunnen de zuigerafdichting of stangafdichting voor u monteren. Verder kunnen zij u ook voorzien van een deskundig advies over de meest geschikte afdichtingen voor uw bedrijf. Op basis van een 2D tekening of 3D tekening wordt u getoond welke afdichting u het beste kunt gebruiken.

Deskundig advies over de ideale stangafdichting en zuigerafdichting

Voordat u een zuigerafdichting of stangafdichting aanschaft, is het verstandig om deskundig advies te vragen aan de specialist. De specialist heeft immers verstand van zaken. Op die manier heeft u de zekerheid dat u de ideale afdichting voor uw toepassing in huis haalt. Een expert geeft u de nodig informatie over alle ins en outs van de stangafdichting of zuigerafdichting die u nodig heeft. Wilt u daarnaast bijvoorbeeld ook een roterende afdichting aanschaffen? Ook dat is mogelijk bij een gespecialiseerde leverancier! Een roterende afdichting wordt gebruikt om smeermiddelen op hun plaats te houden. Zodoende wordt het binnendringen van water en modder in een cilinder voorkomen en kan de cilinder langer zijn functie uit blijven oefenen.

Duurzame zuigerafdichting voor hydraulische cilinders

Wanneer u duurzame zuigerafdichting aanschaft bij de specialist, bent u verzekerd van kwaliteit. Een zuigerafdichting voor hydraulische cilinders is geschikt als vloeistofafdichting. De zuigerafdichting dicht af tegen de cilinderwand in de cilinderkop. De afdichtingen zijn bijzonder duurzaam en gaan daardoor lange tijd mee. Dat wil zeggen dat u niet om de zoveel tijd veel geld kwijt bent aan een nieuwe afdichting. Uiteindelijk kunt u met een stangafdichting of zuigerafdichting van een erkende leverancier dus besparen op de kosten. Daarnaast is het natuurlijk ook fijn dat u het werk niet iedere keer hoeft neer te leggen om een afdichting te vervangen.