Eurprivacy.nl
Image default
Woning en Tuin

Sfeerhaard bio ethanol milieuvriendelijk en sfeervol

Een haard in huis is sfeervol en wordt vaak als rustgevend ervaren. Een haard geeft ook warmte af en zorgt voor verlichting. Niet iedere woning beschikt over een schoorsteen. Als u in dit geval toch een houthaard wenst dan zal er een dubbelwandige kachelpijp geplaatst moeten worden, waarbij aanpassingen in het huis gepaard gaan. Er is ook een andere optie, namelijk een sfeerhaard bio ethanol. Een sfeerhaard bio ethanol kan zo geplaatst worden zonder dat er technische aanpassingen moeten worden gedaan.

 

Sfeerhaard bio ethanol milieuvriendelijk

 

Bio ethanol wordt, doorgaans met behulp van gisten, verkregen uit suikers. Bijvoorbeeld uit suikerriet, mais, tarwe, rogge, suikerbieten en gerst. Een sfeerhaard bio ethanol is hierdoor milieuvriendelijk. De vlammen van een sfeerhaard bio ethanol zijn niet van houtvlammen of gasvlammen te onderscheiden, behalve dat vlammen van een sfeerhaard bio ethanol rook- en reukloos zijn. Kiest u voor een sfeerhaard bio ethanol dan kiest u voor groen, eco, duurzaam en biologisch.

 

Nog meer voordelen

 

Een sfeerhaard bio ethanol kan geplaatst worden zonder dat er technische aanpassingen in huis moeten worden gedaan. Een sfeerhaard bio ethanol heeft namelijk geen toevoer of afvoer nodig. Voordelen hiervan zijn dat een sfeerhaard bio ethanol overal in huis geplaatst kan worden en er geen warmteverlies optreed. Een sfeerhaard bio ethanol kan bovendien buiten worden geplaatst, voor een verwarmd terras of om sfeer in uw tuin te creëren.

 

Verschillende typen sfeerhaard bio ethanol

 

HGB-Trading heeft verschillende bio ethanol haarden in het assortiment. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een sfeerhaard bio ethanol met schouw. Deze haard met schouw van de Europese fabrikant Kratki is opgebouwd uit één stuk waardoor er geen scherpe randen of naden te zien zijn. Qua schouw heeft u keuze uit verschillende stijlen, van strak en modern naar stijlvol en klassiek. Ook een hang sfeerhaard bio ethanol is bij ons te koop in verschillende stijlen. De meeste hanghaarden hebben een strak uiterlijk. Een voordeel van een hanghaard is dat het u geen ruimte op de grond kost. Een hang sfeerhaard wordt namelijk bevestigd aan de muur. HGB-Trading heeft ook bio ethanol tafelhaarden in het assortiment. Qua grootte passend op tafel, maar qua sfeer vult de tafelhaard een hele kamer. Daarnaast kunt u bij HGB-Trading terecht voor een vrijstaande sfeerhaard bio ethanol. U heeft de keuze uit heel strakke designs en zeer kunstzinnige varianten. In wezen altijd een eyecatcher in uw huis, waar u en uw gasten ten allen tijden van kunnen genieten.

 

HGB-Trading adviseert u graag

 

Een sfeerhaard bio ethanol is altijd een lust voor het oog, eenvoudig te bedienen en gemakkelijk te reinigen. En als u een sfeerhaard bio ethanol koopt bij HGB-Trading kiest u voor kwaliteit, veiligheid en betaalbaarheid. De prijs-kwaliteitsverhouding is bij ons uitstekend. Bovendien staat veiligheid bij ons voorop, dus alle haarden zijn gekeurd volgens de laatste Europese veiligheidsnormen. Alle haarden kunt u komen bekijken in onze 1000 m2 grote showroom in Velserbroek. U zult hier zelf kunnen ervaren dat een sfeerhaard bio ethanol net zo stijlvol en sfeervol is als een houthaard. Wij zullen u in de showroom verder informeren en adviseren zodat u een juiste keuze kunt maken. HGB-Trading is al jaren totaalleverancier op het gebied van rookkanalen, houtkachels en sfeerhaarden. Wij gebruiken onze kennis graag om u te adviseren, dus kom gerust bij ons langs voor vrijblijvend advies.

http://www.hgb-trading.nl/bio-ethanol