Eurprivacy

Sanitair

Sanitair in alle soorten en maten

Ga je binnenkort je badkamer aanpassen? Wellicht is de douche of het bad aan vervanging toe. Of zou je wel een keer wat luxurieuzer sanitair in huis willen halen? We geven je groot gelijk, sanitair is een belangrijke manier om lekker tot jezelf te komen. Laat staan dat het zo zijn hygiënische functie heeft, dat staat buiten kijf. Bij sanitairtotaal.nl kan je terecht voor alle sanitair die je maar wilt hebben in je badkamer. Hier heb je een zeer breed assortiment waar je kunt kiezen uit bijvoorbeeld:

  • inloopdouches
  • kranen
  • stoomcabines, sauna’s en whirlpools voor de echte levensgenieters.

We hebben expres een enorme selectie qua sanitair omdat we begrijpen dat iedereen uniek en authentiek is. Mensen hebben verschillende stijlen en smaken en daarom is het zo belangrijk dat een badkamer, waar je toch behoorlijk kwetsbaar bent, goed aanvoelt en geheel wordt afgestemd op jouw behoeften. Er is zelfs een showroom van maar liefst 2000 vierkante eter maar minstens 90 procent van al dit moois staat uitgestald. Het is dus absoluut de moeite waard om langs te gaan als je er zeker van wilt zijn te maken te hebben met topkwaliteit. Mocht je een beslissing hebben genomen, dan is het overigens zo dat wanneer je voor 12.00 uur hebt besteld, de levering de dag erna al in huis te hebben. Dan kan je direct aan de slag met je sanitair.

Geweldig sanitair

Daar bevind zich namelijk de showroom van deze de webwinkel. Onze werknemers zijn overal van op de hoogte en helpen u maar wat graag bij het kiezen van de samenstelling van uw nieuwe badkamer. Of u nu gaat voor een simpele douchebak, kranen, chromen toiletten of een luxueuze whirlpool, bij ons kan het.

We waren al tijden op zoek naar een goede aanbieder van goedkope sanitair. Meestal betaal je veel meer in een fysieke winkel, vanwege de personeelskosten en het feit dat een dergelijke winkel voor sanitair meer een tussenpersoon is. We willen al tijden onze badkamer opknappen. We wonen er al drie jaar en de vorige eigenaar had er nogal een rotzooi van gemaakt. We willen graag iets dat bij ons past, maar ja, design sanitair kost een hoop geld. We hebben heus wel wat te besteden, maar als we kunnen besparen, zeker in moeilijke tijden als deze, dan doen we dat graag. Een collega raadde ons daarom aan om eens op sanitairtotaal.nl te gaan kijken.

We wisten niet zo goed wat we moesten verwachten omdat we niet zo bekend zijn met het online shoppen. Dit bleek echter een peulenschil te zijn. Het beviel ons dan ook erg goed dat er zoveel categorieën waren waarop je het sanitair kon uitzoeken. Zo waren er aparte tabbladen voor:

  • whirlpools
  • wastafels
  • kranen
  • spiegels
  • en nog veel meer

Dat maakte de site erg overzichtelijk en dat was erg fijn. Ook waren er vele foto’s geplaatst en stond er veel uitleg bij waardoor je inderdaad geen verkoper meer nodig hebt. Zo hebben we mooi sanitair uitgezocht waarvan een aantal producten in de korting waren. Dat scheelde echt enorm veel geld, we hebben wel tot 50 procent kunnen besparen. En we hadden het zelfs de dag erna al allemaal in huis.

Echt waar voor ons geld

We zijn erg blij met onze nieuwe badkamer, dat zult u zich wel voor kunnen stellen. We raden deze site dan ook van harte aan voor iedereen die op zoek is naar goedkoop design sanitair. Je zult daar zeer zeker nooit te veel betalen.

http://www.sanitairtotaal.nl/