Eurprivacy

rijschool utrecht

Rijschool Vlam Utrecht is onder rijscholen een gevestigde naam in Utrecht & Omgeving. Wij bieden een breed assortiment diensten aan. Kandidaten kunnen bij ons terecht voor autorijlessen in Utrecht. Onze unieke en bewezen lesmethode garandeert een slagingskans van 85%. Het wordt steeds drukker op de Nederlandse wegen. Daarom worden goede rijopleidingen voor (toekomstige) bestuurders steeds belangrijker. Om van iemand een goede bestuurder te maken, heeft rijschool Utrecht bekwame en goed opgeleide rij instructeurs nodig. Rijschool van Utrecht beschikt daarom over een groot team ervaren rij instructeurs.

Onze Rij instructeurs

Al onze rij instructeurs van rijschool in Utrecht zijn rijks gecertificeerd en voldoen aan de bepalingen van de Wet Rij onderricht Motor rijtuigen (W.R.M.). Door regelmatig nascholingscursussen te volgen blijven de rij instructeurs van autorijschool Utrecht op de hoogte van alle nieuwe aanpassingen dat te maken heeft met de Nederlandse Verkeerswetgeving en Verkeersregels. U profiteert van hun vakkennis en professionaliteit. Wij van rijschool in Utrecht bieden u een vaste rij instructeur waarbij u zich op uw gemak voelt en die u met zo min mogelijk rijlessen goed voor het praktijkexamen voorbereidt. U zult, met onze hulp, na het behalen van uw rijbewijs een veilig, zelfstandig, sociaal en een milieubewuste bestuurder zijn.

Administratie van rijschool Utrecht

Rijschool Utrecht  heeft tevens de beschikking over een team talentvolle administratieve medewerk(st)ers. Met hun kennis over onze rijopleidingen kunnen zij u vakkundig en snel voorzien van de nieuwste informatie. Ook met het inplannen van een examen datum bent u bij hun op de juiste plaats. U kunt bij ons terecht met al uw vragen, maar op onze web site www.rijschoolvlam.nl vind u alles.

Mocht je liever bellen voor je rijschool Utrecht, kan dat natuurlijk ook bel dan naar 0613568060

Rijschool Vlam Utrecht
Willem van Noortstraat 46
3514GG Utrecht

https://rijschoolvlam.nl