Eurprivacy.nl
Image default
Auto

Rijschool Rotterdam

Rijschool Rotterdam en Rijlessen Rotterdam

Voor rijlessen in Rotterdam moet je bij Rijschool VVN zijn!
Rijlessen: Rotterdam zit vol met rijscholen die ze aanbieden. En elk rijschool beweert natuurlijk van zichzelf dat ze de beste service bieden tegen het gunstigste tarief en ook nog eens met het hoogste slagingspercentage. Waarom moet je dan toch kiezen voor een van de lespakketten van Rijschool VVN? dat leggen we je graag uit!

Lespakketten voor elk type kandidaat
Niet elke beginnende bestuurder is hetzelfde, en bij Rijschool VVn beseffen we dat als geen ander. Daarom hebben wij verschillende lespakketten waar je uit kunt kiezen. Samen met jou maakt de instructeur een keuze uit de verschillende pakketten. Zo weet je zeker dat jij het juiste lespakket krijgt waardoor je op een ontspannen manier je rijbewijs kunt halen terwijl je zeker weten niet te veel betaalt. Een groot voordeel is daarbij dat elke intrsucteur van onze rijschool Rotterdam op zijn duimpje kent. Bij het rijden van de routes word je op die manier uitstekend gecoacht.

Welke lespakketten hebben wij voor je in de aanbieding?
Kies je, samen met je intrsucteur, voor pakket A da krijg je voor een bedrag van 780 euro (inclusief btw) 20 rijlessen van 90 minuten. Hierdoor leer je nog sneller autorijden dan bij veel andere rijscholen. Vaak biedt een rijschool namelijk lessen van 60 minuten, of zelfs maar 45 minuten. BIj ons zit je dus anderhalf uur achter elkaar achter het stuur. Op deze manier pik je de lesstof sneller op en krijg je het autorijden makkelijker onder de knie. Wanneer je denkt meer lessen nodig te hebben is er het pakket B. Hierbij krijg je 30 rijlessen van 90 minuten en een examen voor 1080 euro. Het Pakket C kost je inclusief examen 1380 euro en levert je 40 rijlessen op. Wil je liever een pakket op maat, dan kan dat natuurlijk ook! Informeer gewoon naar de mogelijkheden!

http://www.goedkoperijschoolrotterdam.nl