Ik zoek een lieve man

Ik zoek een lieve man

Leuk dat je mijn oproepje leest. Ik ben een poeslieve iets wat stoute vrouw halverwege in de 30. Ik zoek een lieve man om mijn liefdesleven wederom op te krikken. Ik ben in tegenstelling tot andere vrouwen echt niet heel veel eisend. Wel is een leuke kop en een goed lichaam wel een pluspunt. Zoek jij als man een leuke lieve vrouw? Heb jij minimaal  2 dagen per week de tijd om zowel leuke dingen als romantische tijden te beleven? 

Wat zoek ik in een lieve man

– Een man die vooral op liefdesleven goed weet wat hij wilt. – Je bent aardig en spontaan en voelt mij goed aan. – Je bent zorgzaam op de dagen dat wij met elkaar doorbrengen. – Je hebt vervoer om naar mijn appartement te komen.

Discreet omgaan binnen onze spannende relaties:

Omdat mijn omgeving en familie niks van deze relatie af mag weten is disretie natuurlijk erg belangrijk. Je mag mij mailen en als er een klik is ook per sms contact leggen, maar nooit ongevraagd omdat mijn man dan ook in of rond het huis kan zijn. 

Over mijn (lieve) man

Mijn man is altijd druk met zijn zaak in Nederland en elders in Europa. Hierdoor is hij ongeveer de helft van de week van huis. Dit is de reden waarom ik moet jou een spannende relatie zoek. Voel jij je als man geroepen ben je tussen de 30 en 45 jaar? Dan hoop ik iets van je te horen zodat we mogelijk spannende en romantische tijden kunnen gaan beleven. Kusjes Angelique 

Voor en Nadelen van online Datingsites

Tips om veilig te daten

Daten is leuk. Je ontmoet nieuwe mensen, leuke flirts maar bovenal relatiemateriaal. Het handige aan datingsites is toch wel dat je mensen treft die ook net als jij opzoek zijn naar een relatie of nieuwe liefde.

 

Voordelen van datingsites

De voordelen van daten via een datingsite op een rij:

  • je ontmoet vele nieuwe mensen

  • je weet zeker dan de ander ook net als jij opzoek is naar een relatie

  • vaak zie je direct wie je voor je hebt middels de alles verhullende profielfoto

  • Durf je niet direct af te spreken? Geen probleem, je kunt immers eerst via de datingsite zelf contact leggen in de vorm van het versturen van berichten. Ook kun je bij sommige datingsites anoniem chatten.

 

Zo zie je maar weer dat daten vele positieve vormen kent. Echter kent daten via het internet ook nadelen. Hieronder de nadelen op een rijtje:

  • Daten via het internet is niet altijd even veilig. Bekijk dus goed of er beveiligde pagina’s aanwezig zijn. Deze zijn te herkennen aan het bekende slotje links in je taakbalk.

  • Het kan zo zijn dat iemand zich anders voordoet dan diegene in het echt is. Afspreken op openbare plekken is aangeraden. Elkaar eerst op whatsapp ontmoeten of cammen is ook aan te raden.

  • Geen tot weinig activiteit: het kan zo zijn dat je je hebt ingeschreven op een datingsite die bijna geen leden kent. Kies altijd voor een bekende Nederlandse datingsite met een grote database.

  • Bekijk voor je een abonnement afsluit, eerst goed hoe je je kunt afmelden.

 

Ik hoop dat je als lezer meer inzicht hebt gekregen in de voor en nadelen van online dating. Meer tips?

Bezoek dan:

www.veiligedating.nl

 

http://www.veiligedating.nl/pepper-review