Eurprivacy.nl
Image default
Cadeau

Play Store betalen met een Google Play gift card

Google Play gift card in Nederland!

 

In het buitenland wordt er al veel gebruik van gemaakt, maar in Nederland is het helaas nog steeds niet officieel te koop: de Google Play gift card. Gelukkig is er inmiddels een bedrijf dat deze cadeaukaart tegen een kleine extra vergoeding aanbiedt, waardoor we ook in Nederland producten kunnen bestellen in de Play Store zonder hiervoor een creditcard te gebruiken!

De Google Play gift card
De Google Play gift card is dé oplossing voor mensen die graag apps, muziek en andere content kopen via de Play Store van Google, maar die hier liever geen creditcard voor gebruiken. 

Deze (cadeau)kaart is veilig; je hoeft geen gegevens van de creditcard door te geven, dus kan er ook niemand mee aan de haal gaan. In plaats daarvan betaal je deze gift card via iDeal. De gegevens van de betaling worden in het geval van iDeal nergens opgeslagen en dus kan niemand misbruik maken van jouw betaalgegevens.

Met het saldo op de Google Play gift card geldt: op is op. Zodra het saldo op de kaart op is, is het niet meer mogelijk om nieuwe producten in de Play Store te kopen. Pas nadat je een nieuwe kaart hebt betaald via iDeal is dit weer mogelijk. Je hoeft dus nooit meer bang te zijn dat er opeens een enorm bedrag van de creditcard wordt afgeschreven omdat iemand per ongeluk een betaalde app heeft geïnstalleerd. 

Hoe werkt de Google Play gift card?
Via een website die de Google Play gift card verkoopt schaf je de speciale code aan. Je betaalt deze aanschaf via iDeal. De aanbieder van de kaart vraagt een kleine vergoeding voor de code; je betaalt per keer €2,50 extra voor deze service. Koop dus liever in één keer voor een groter bedrag dan meerdere keren een kleinere kaart, je bent dan per saldo goedkoper uit! 

Na de aankoop ontvang je jouw code. Wissel deze Google Play code in op je Google account. Vervolgens kun je het saldo van de Google Play code gebruiken om apps, muziek en andere content te kopen in de Google Play Store.

Het is dus makkelijk, veilig en snel. Dus: waar wacht je nog op? 

https://www.igiftcards.nl/google-play-store-giftcard.php