Eurprivacy.nl
Image default
Woning en Tuin

Oosterse lampen voor elke inrichting

Oosterse lampen passen niet alleen bij oosterse inrichtingen, dus wanneer je dat het idee had, kun je daar nu vanaf stappen. De lampen combineren prima met moderne interieurs. Dit komt doordat de lampen wel goed-combineerbare kleuren hebben. Denk hierbij aan blank metaal, chroom en voornamelijk veel glas. Doordat deze oosterse lampen zo licht zijn, vallen ze wel op, maar overheersen ze niet in je interieur.

Oosterse lampen zijn erg stoer, doordat ze zulk mooi licht verspreiden. Op het moment dat het licht aan gaat begint het feestje in je woonkamer, het prachtige lichtspel valt door je kamer als de zon die door de vitrage komt kijken ’s ochtends vroeg. Daardoor is deze lamp een echte sfeermaker in je woonkamer, al heb je nog zo’n saaie woonkamer, wanneer je een bijvoorbeeld Marokkaanse lamp ophangt haal je de sfeer meteen in huis. Daarbij komt als extra dat er al zoveel mensen de geijkte lampen in hun kamer hebben hangen, onderscheiden is juist leuk.

Oosterse lampen worden met de hand gemaakt, daardoor zien ze er direct een stuk stijlvoller uit. Daardoor ziet de lamp er niet zo goedkoop uit als de gemiddelde machinaal gemaakte lamp. En het leukste van het handgemaakte is dat geen lamp er precies hetzelfde uitziet. Dit maakt de lampen uniek en excentriek, zo is er altijd wel wat te zien wanneer je naar je lamp zit te kijken. De lampen zijn niet ideaal als leeslicht, maar daar koop je natuurlijk ook geen oosterse lamp voor. Wel zijn er natuurlijk oosterse wandlampen, deze zijn beter bruikbaar als leeslamp, maar ook deze geven prachtig licht, wat zorgt voor een mooi effect in je woonkamer, slaapkamer, keuken of hal.

De oosterse lampen passen perfect in moderne inrichtingen, maar ook in landelijke inrichtingen doen de donkerdere modellen het echt geweldig. Daarbij is wel aan raden om de grotere modellen te nemen, zodat ze niet helemaal wegvallen in je interieur.

http://wonenenlampen.blogspot.nl/2015/03/waarom-oosterse-lampen.html