Eurprivacy.nl
Image default
Winkelen

Online Winkelcentrum

Ongehinderd online winkelen in webwinkels waar en waneer het jou uit komt met het online winkelcentrum van dit moment.  

Wat zou het mooi zijn om te kunnen winkelen in winkels, maar dan bij mij thuis. Het is de doelstelling van Postorder winkelcentrum om een online winkelcentrum te bouwen waar je in eerste instantie vertrouwd en gerust kunt winkelen waar je ook bent en waneer het jou uit komt. En het is ook leuk om te zien dat je op het internet heel vaak minder hoeft uit te geven voor de artikelen en diensten die je aanschaft.

Waarom online winkelen ten opzichte van offline winkels vaak voordeliger kan zijn.

Hoezo is eenzelfde artikel in een fysieke winkel meestal duurder dan op internet? In algemene zin wordt deze vraag veel gesteld. Dit is voor meerdere onder ons zonneklaar, maar voor andere is het dus geen gesneden koek. Om alle onduidelijkheid weg te nemen gaan we even kort in op deze vraag.

Beknopt eventjes wat bedrijfsleer

Alvoor de gebruiker het product in handen krijgt, heeft het een reeks stappen in het productieproces afgelegd. Eenvoudig gezegd gaat het normaliter zo dat een firma grondstoffen krijgt waar een product van gemaakt wordt. Dat product wordt weer doorverkocht aan een grossier, die het daarna aan de winkelier levert. En dan van de winkelzaak naar de consument.

Ieder gezond bedrijf (alle schakels in de bedrijfskolom) wil geld verdienen als ze een bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van het eindproduct. Wanneer je dus winst wil halen op een product moeten kosten die alle schakels in de bedrijfskolom teweegbrengen plus de winstmarge natuurlijk worden terugverdiend. Indien je een of verscheidene schakels weghaalt in de bedrijfskolom wil dat zegen dat je minder kosten maakt, dus het product voordeliger kan worden.

Een winkel via het internet heeft doorgaans minder onkosten en kan vandaar voordeliger functioneren

Gewone winkels hebben in ieder geval veel meer uitgaven. Een winkelpand is duur (absoluut op een A locatie) en medewerkers eveneens. Het is daarnaast het gas, elektriciteit en dergelijke wat een winkel duur maakt. Een webwinkel is veeltijds niet meer dan een magazijnruimte. Als internetondernemer is het ook zo dat je immers niet een al te grootte voorraad hoeft aan te legen Koopt de klant wat, dan zou je het kunnen laten leveren door de groothandelaar. Een online winkel via het internet heeft in elkgeval lagere overheadkosten.

Een product of dienst aanschaffen? Het internet is mogelijk de uitkomst

Het loont zeker altoos de moeite om een momentje op internet te kijken of een artikel of dienst voordeliger te verkrijgen is. De verkoopprijs van een product is niet voor allemaal even cruciaal. Het winkelen in reguliere winkels offline heeft ook een aantal voordelen. Als je met vragen zit over een artikel of dienst kun je meteen met je vraag bij het personeel terecht. Doorgaans werkt het nog continu beter dat u fysiek naar een winkel kunt gaan om te klagen over het product. Het product vasthouden. Je kunt meer voordelen bedenken van een fysieke winkel. Maar als je de verkoopprijs wat je moet dokken voor een artikel aanmerkelijk belangrijk vindt, zou ik je adviseren toch eventjes over het net te surfen.

 Postorder Winkelcentrum, online winkelen waar en waneer het jou uit komt

 Dus ga thans ook 24 uur, 7 dagen in de week lekker en dat ook nog eens zorgenloos Online shoppen bij allemaal bekende door ons geselecteerde webwinkels die wij op prijs kwaliteit verhouding en niet onbelangrijk op service tijdens en hoofdzakelijk na je aankoop hebben beoordeeld. In het Online Winkelen werken we op dit moment samen met ondenemingen zoals onder andere bol.com, OTTO, Zalando, BCC, V&D maar ook C&A, en vele andere verscheidene top bedrijven die op het internet actief zijn.

http://postorderwinkelcentrum.nl/