Nieuwe pistonmachines te duur? Met tweedehands machines kunt u ook lekkere koffie zetten!

Goede koffie is onontbeerlijk in de horeca. Een nieuw apparaat is echter een flinke investering. Pistonmachines van Koffiesnel.nl Espressoservice kunt u dan ook tweedehands kopen. Deze specialist biedt verschillende soorten nieuwe espressomachines, waaronder pistonmachines van verschillende merken. Daarnaast kunt u ook terecht voor volautomaten van de merken Schaerer of Egro. Wilt u echter niet de volle prijs betalen voor een goede espressomachine? Dan is het wellicht een idee een tweedehands machine aan te schaffen. Bij de specialist is het namelijk ook mogelijk te kiezen voor diverse occasions. Die worden voor een zeer aantrekkelijke prijs aangeboden. Alle espressomachines die de specialist levert zijn overigens van uitstekende kwaliteit.

Service en professioneel advies van de specialist bij aankoop van pistonmachines

Wat is er bij het bestellen van nieuwe of tweedehands pistonmachines nog meer belangrijk, buiten de prijs natuurlijk. De service! Hoe het onderhoud wordt uitgevoerd en op welke termijn, hoe wordt u te woord gestaan? Service is als de melkschuim op uw cappuccino, onmisbaar! Met de schat aan kennis en ervaring over de koffiebranche waarover de specialist beschikt, kan deze u altijd voorzien van een professioneel en passend advies. Maar waar vindt u zo’n specialist die u alles kan vertellen over pistonmachines en volautomaten? Bijvoorbeeld in KoffieSnel.nl. Dit onafhankelijke espressoservicebedrijf staat te allen tijde voor u klaar met fantastische service en professioneel advies op maat, ongeacht welke koffie u schenkt.

Pistonmachines geleverd tegen sterk concurrerende prijzen

Als u van plan bent om nieuwe pistonmachines te kopen, dan kiest u natuurlijk wel voor een leverancier die u én scherpe prijzen, en een goede service kan leveren. Dit espressoservicebedrijf zorgt namelijk allereerst voor zeer snelle levering. Maar dat is nog niet het enige. Ook levert het bedrijf tegen zeer aantrekkelijke, sterk concurrerende prijzen. Zo heeft u de pistonmachines of volautomaten van uw keuze snel én voor een aantrekkelijke prijs in huis. Is de espressoapparatuur eenmaal geleverd? Dan heeft u ook de mogelijkheid met de specialist afspraken te maken over reparatie in geval van calamiteiten en regelmatig onderhoud. De uitstekende after sales service van de specialist biedt u de zekerheid die u wenst als klant.