Eurprivacy.nl
Image default
Woning en Tuin

Muurstickers teksten

Heb jij van die kleine ruimtes in huis waarvan je niet zo goed weet wat je ermee moet? Doordat je weinig plek hebt, is een grote vaas of een mooi beeld geen optie. En dat resulteert in een kale hal zodat de entree niet zo gezellig is als je graag wilt. Of wellicht stoort dat ene kleine hoekje je al jaren omdat je gewoon geen passende decoratie kunt vinden. De muurstickers teksten zijn een leuke en originele manier om een kleine ruimte om te toveren in een echt pareltje!

Bespaar ruimte met de muurstickers

Je hebt van die plekken waar je weinig in kwijt kunt. De meeste accessoires maken de ruimte alleen nog maar kleiner. En dat wil je natuurlijk voorkomen. Maar tegelijkertijd wil je wel wat gezelligheid creëren. Met de muurstickers teksten fleur je de hal of dat vreemde hoekje helemaal op. Een simpel ‘welkom’ aan de muur van je hal is al de perfecte binnenkomer. En je geeft een grappige draai aan een kleine kamer als je een tekst als ‘Vip lounge’ op de muur zet. Een leuke tekst als stickers is een echte eyecatcher in huis.

Bedenk zelf de leukste teksten

Bij het Stickerparadijs heb je keuze uit de leukste muurstickers teksten. Ook kun je je eigen tekst tot stickers laten maken. Misschien wil je wel een mooie quote aan de muur of word je iedere keer weer stil van die ene zin uit een liedje. Alles is mogelijk. Heb jij inspiratie voor leuke tekst stickers? Geef dan je idee door aan het Stickerparadijs. Binnenkort hangt jouw eigen tekst in de hal of woonkamer!

http://www.stickerparadijs.nl/muurstickers/teksten