Eurprivacy.nl
Image default
Bedrijven

Muggenlamp kopen horeca en keukens

In de horeca en op het terras is er niks vervelender dan dat het er zwermt van de muggen. Wanneer er muggenoverlast is dan is dit vervelend voor zowel de klanten als de medewerkers, en moet er dus iets aan gedaan worden. Een goede oplossing is het gebruik van een anti muggenlamp, maar dan moet je wel een muggenlamp kopen.

Waar opletten bij het kopen van een muggenlamp

Voordat je besluit een muggenlamp te kopen wil je natuurlijk wel weten hoe deze eigenlijk werkt en waarom hij zo effectief is. Het principe van de muggenlamp is dat er een blauw uv-licht inzit waar muggen zich tot aangetrokken voelen, muggen zullen dus op de lamp afkomen. Sommige lampen gebruiken ook CO2-uitstoot als lokmiddel, dit werkt doordat muggen CO2 sporen volgen om mensen te vinden. Mensen ademen ook CO2 uit en wanneer een mug de CO2-uitstoot van de muggenlamp merkt zal hij denken dat het een levend wezen is en erop afkomen, wanneer er ook nog warmte uitkomt wordt dit geloof versterkt.

Sommige anti muggenlampen gebruiken een ventilator om muggen naar binnen te zuigen zodra ze in de buurt komen en de muggen drogen dan in de lamp uit. Dit is een effectieve manier van terminatie, maar voor muggenlampen voor horeca en keukens wordt ook vaak een andere methode gebruikt. Deze andere methode is het gebruiken van een kleefplaat waaraan de muggen blijven plakken en niet meer loskomen.


De beste Anti muggenlamp met meer dan 1000 beoordelingen!

Wat heb je nodig voor een anti muggenlamp voor horeca en keukens?

Wanneer je een muggenlamp kopen gaat voor in de horeca dan moet je er wel enkele eisen aan stellen, en welke dat zijn hebben wij hieronder even opgenoemd

Als eerste moet de lamp uiteraard voldoen aan de HACCP-norm, wanneer hij hieraan voldoet dan is het hygiënisch verantwoord om de muggenlamp in de horeca te gebruiken. Dit is een noodzaak dus.

Hier komt bij dat je wil dat de lamp geen elektrocutierooster gebruikt als manier van het muggen verdelgen, deze roosters maken vaak een onsmakelijk geluid en het ruikt ook niet al te appetijtelijk. Het is slimmer om een anti muggenlamp te kiezen die de muggen laat uitdrogen of een kleefplaat gebruikt.

Voor de horeca is het ook verstandig om een anti muggenlamp uit te kiezen die niet al te opvallend is, of die er zelfs uitziet als een echte designlamp. Zo past de lamp mooi binnen het interieur en zal niemand zich storen aan die ene lelijke lamp.

Een muggenlamp voor muggenoverlast binnen de horeca is dus helemaal zo’n slecht idee nog niet, wanneer je de adviezen voor het uitkiezen van de lamp opvolgt ben je ervan verzekerd dat je een muggenlamp kopen gaat die de muggenoverlast uit de keuken verdrijft en er weer een aangename werkplek van maakt. Wacht dus niet langer met ondernemen van actie, hoe sneller je de muggenlamp aanschaft hoe sneller je van de muggenoverlast af ben.

Gerelateerde artikelen

038 Woningontruiming levert uw woning snel en nauwkeurig op

Uw pand en entree zijn uw visitekaartje

Wat maakt een vliegenvanger HACCP proof