Mozzie Vliegenvanger Specificaties en Aanbiedingen

 

Mozzie Vliegenvanger

De mozzie vliegenvanger is een erg bekende vliegenvanger. Zowel voor particulieren als zakelijk. Voor beide gelegenheden is de Mozzie muggenvanger zeer geschikt. De Mozzie kan namelijk zowel buiten als binnen gebruikt worden. Maar vaak wordt de Mozzie voor buitenshuis gebruikt. Denk aan in de achtertuin of op het terras maar ook in kassen, hallen en op andere plaatsen waar vaak deuren open staan of waar de betreffende vliegenvanger buiten zijn plicht moet doen. Want dat kan de Mozzie zeker. Hieronder meer specificaties.

 

Specificaties Mozzie Vliegenvanger

De Mozzie vliegenvanger is een zeer compacte vliegenvanger met vele extra’s en voor veel situaties inzetbaar.

 

 

Wist u dat de mozzie muggenvanger kooldioxide oftewel (Co2) uitstoot. Dit zorgt ervoor dat de vliegen helemaal gek worden en perse naar de vliegenvanger toe willen gaan. Co2 is hetzelfde als wat wij mensen uitademen. Dat bootst de Mozzie na waardoor het een hele effectieve vliegenlokker is. De andere componenten van de vliegenvanger zoals de 9 watt TL-lamp en aanzuiging middels een ingebouwde ventilator dat ervoor zorgt dat de vliegen naar binnen gezogen worden.

 

Mozzie Vliegvanger nu te koop voor maar €57.00 plus nog extra 5% korting! Tevens ongedierte bestrijding via 123ongedierteshop.nl