Praten met overledenen ?

Praten met overledenen? Neem contact op met een medium!

Het doet pijn om iemand te missen, zeker wanneer je weet dat je nooit meer met hem of haar kunt praten. Of het nu om je oma gaat of om een vriend; het maakt allemaal geen verschil. Ze worden gemist en zo vaak willen we hem of haar nog eens spreken of om advies vragen. Dit kan erg zwaar zijn voor een mens. Iedereen rouwt anders en verwerkt trauma anders, maar dit verlies wordt soms helemaal niet goed verwerkt. Men voelt zich alleen en eenzaam zonder de overleden dierbare, iets wat natuurlijk begrijpelijk is. Dood accepteren en de dood een plekje geven is lastig. Een hoofdstuk afsluiten lijkt haast onmogelijk. Gelukkig is het mogelijk om toch nog even te communiceren met een overleden dierbare. Hoe? Door te spreken met een medium. Hij of zij neemt graag contact op met uw dierbare door zich af te stemmen op de geestenwereld.

Hoe werkt dat en waar kan ik dit doen?

Een medium maakt contact met de geestenwereld en voelt “wie er door komt”. Zodra hij of zij het gevoel heeft dat er iemand is die met je wilt praten, probeert het medium je bewijzen te geven zodat je kunt herkennen of het echt om de persoon gaat met wie je contact probeert te leggen. Via het medium kan de overledene berichten en boodschappen doorgeven aan jou. Dit soort gesprekken kunnen overal uitgevoerd worden; je kunt online met een medium chatten, je kunt een medium vragen stellen via de telefoon of je kunt een medium persoonlijk bezoeken.

http://www.gratismediumchat.nl/gratis-medium-chat/

Utopia gemist

Utopia is hét nieuwe experiment van SBS6 en is op 31 december 2013 van start gegaan. Een groep van 15 personen hebben hun leven achter zich gelaten en zijn begonnen aan een nieuwe start. Ze begonnen het experiment met bijna niks en hebben Utopia inmiddels uitgebouwd tot een echte samenleving. In de laatste 5 maanden is er dan ook veel gebeurd. En zijn veel nieuwe inwoners bijgekomen en er zijn veel inwoners weggestemd. Zo gaf Lindy haar verblijf in Utopia al snel op nadat ze ontzettend veel heimwee kreeg. Ook Harold volgde snel en verliet Utopia vrijwillig. Laura mocht zich in de eerste maand als nieuwe inwoner bij de groep vormen. Later zagen we ook hoe Joey een kans kreeg van de inwoners om zich te bewijzen in Utopia. Jimmy en Nicoline kwamen als vervanging van Lindy en Harold. Helaas werd Jimmy door nieuwkomer Robin naar huis gestuurd. Paul moest Utopia vanwege medische redenen verlaten en werd uiteindelijk vervangen door Ron. In april kwam nieuwkomer Dennis in Utopia en hij stuurde Andrea naar huis.

Naast het komen en gaan van inwoners zijn er ook veel dingen gebeurd. Zo eindigde Andrea’s relatie met Anton via een artikel in de krant en zagen we hoe Billy en Ruud voor het eerste geslachtsgemeenschap met elkaar hadden. Ook zagen we hoe Joey en Charlotte hun eerste zoen deelden tijdens een gezellig avondje in de badkuip. De laatste maand zette nieuwkomer Marije de boel op stelten door met Joey te zoenen. Hier was Charlotte niet blij mee.

De gebeurtenissen in Utopia zijn elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Heb je Utopia gemist? Bekijk dan alle aflevering terug op Utopiagemist.com.

http://utopiagemist.com