Eurprivacy.nl
Image default
Electronica en Computers

Matrassen Outlet bezoeken? Let op de volgende punten

Uit een recent onderzoek uitgevoerd door het Amerikaanse Consumer Reports blijkt dat niet alle dure matrassen ook altijd beter zijn dan een standaard matras. Daarnaast kunnen we ook de conclusie maken dat de stevigste matras ook niet altijd de beste is, zelfs voor degene met rugpijn.

 Wanneer je een matrassen outlet gaat bezoeken is het belangrijk om met een paar dingen rekening te houden.

Afdingen: Er zijn matrassen met enorme prijzen, echter zijn deze vaak genoeg in de aanbieding voor soms tot wel 50% korting. Het is een duidelijk teken dat de winstmarges enorm zijn en wij raden iedereen dan ook aan om te onderhandelen. Volgens het onderzoek wist 1/3 van de ondervraagden meer dan 150 dollar van de prijs af te praten.

Probeer uit: Geloof niet alles wat de verkoper tegen je zegt. Als het is toegestaan probeer dan de matras uit te testen door comfortabel op de matras te gaan liggen voor zo’n 10 minuten. Probeer op de matras natuurlijk wel je favoriete slaappositie.

Klimaat: Koop je een matras in de zomer? Blijf dan toch rekening houden met de koude wintermaanden. Je wilt natuurlijk wel een matras die goed is om je lichaam om temperatuur te houden in warm en koud weer, zodat je ook koel/droog blijft in de zomer en lekker warm in de winter.

Heb je weinig te besteden of wil je de matras houden die je nu hebt? Hier zijn een aantal manieren om je nachtrust te verbeteren:

Controleer je kussen. Mogelijk ben je alleen een stevig of zachter kussen nodig. Om de stevigheid te controleren plaats je een kussen op een vlak oppervlak en druk je het tot ongeveer een derde van de originele dikheid; des te meer druk je moet, des te harder het kussen is.

De beste matrassen outlet is hier te vinden. 

 

http://www.outletmatrassen.nl