Laat de perfecte poorten voor uw oprit vormgeving door specialisten

Als u denkt aan nieuwe poorten voor de oprit van uw woning, staat u voor een veelheid aan keuze. Welke soort, type en welke maat past bij uw oprit? Ook qua functionaliteit is er flink wat te kiezen. U kunt dan ook het best een specialist inschakelen. Poortland gaat graag met u in overleg om de perfecte poort voor u vorm te geven, te realiseren en ook bij u thuis te plaatsen. Wilt u meer weten over poorten voor uw oprit? Hier leest u meer over de mogelijkheden, de materialen en de mogelijke functionaliteiten.

Poorten voor de oprit die bij uw woning passen

Er zijn flink wat eisen die u stelt aan een poort. Allereerst is er de veiligheid: de constructie van de poort moet robuust en niet makkelijk te forceren zijn. Daarnaast wilt u ook letten op de esthetiek van de poort. Sluit het design aan op uw woning. Poortland helpt u hier graag bij. Waar moet u op letten?

Maak een keuze uit de mooiste materialen

De materialen waarmee poorten voor de oprit worden gemaakt, zijn van groot belang. Staal, aluminium of hout zijn de meest voor de hand liggende keuzes op dit gebied. Ongeacht de keuze qua materiaal is het belangrijk dat de kwaliteit hoog is. Door goede constructie kan een poort heel robuust zijn en er toch stijlvol en elegant uitzien. Denk bijvoorbeeld aan opengewerkte poorten van metaal. Gebruik van massief hout is zeer sfeervol, zeker als u voor ingelegd hout kiest.

De functionaliteit die u nodig heeft

Een poort bestaat in feite uit twee deuren. Maar achter de schermen gebeurt er vaak van alles. Slimme technologie maakt het mogelijk om de poort op afstand te openen en te sluiten. Ook voor communicatie met bezoekers is technologie noodzakelijk. Parlofonie of videofonie laten u direct praten met en kijken naar uw bezoekers. Veilig én handig, want zo hoeft u niet steeds naar de poort te lopen. Welke functionaliteit heeft u nodig?

Een nieuwe poort voor bij u thuis

Wilt u een nieuwe poort laten vervaardigen? Neem dan contact op met een professioneel bedrijf zoals Poortland. Zo bent u gegarandeerd dat u het type poort krijgt dat het beste past bij beste bij uw tuin en woning.

Een event bureau nabij Amsterdam: PR voor elk budget

Triple P Entertainment in de buurt van Amsterdam is hét event bureau voor bedrijven in de entertainmentbranche. De juiste PR vinden kan een heel gedoe zijn. Je wilt iets wat een hoop mensen aanspreekt zonder te veel uit te geven en je wilt iets wat past bij wat je wilt promoten. Investeren in acties die te weinig opleveren is een risico dat je liever niet loopt. Bij Triple P entertainment wordt PR aangeboden van vele soorten, ook voor een kleiner budget. Zij ontwikkelen scherpe, gerichte acties om de boodschap de wereld in te krijgen zonder alles uit de kast te hoeven trekken. Er wordt bijvoorbeeld ‘free publicity’ ingezet om zonder hoog prijskaartje reclame te kunnen maken.

Gericht op de doelgroep

De sleutel van doeltreffende promotie is het gericht weten aan te spreken van de doelgroep. Triple P entertainment is een ster in inzetten waar de opbrengst het grootst is. Het event bureau nabij Amsterdam weet hoe je met een goed bericht op de juiste plaats de boodschap overbrengt. Bij sommige bedrijven of producten past het daarnaast ook beter om geen grote PR stunt of evenement op te zetten, maar gebruik te maken van bijvoorbeeld de vele mogelijkheden die sociale media brengen. Op sociale media kan doelmatig de gewenste groep worden aangesproken en daar weet het team bij het event bureau in de buurt van Amsterdam wel raad mee.

Mogelijkheden van pers

De pers kan op diverse manieren worden ingezet om met een klein budget publiciteit te krijgen voor iets. Een goed geschreven bericht naar het juiste tijdschrift kan al veel belangstelling opleveren, maar ook het verzorgen van bijvoorbeeld interviews levert publiciteit op. Event bureau Triple P Entertainment heeft een breed persnetwerk en weet dat doeltreffend in te zetten. Als op de juiste plek over jouw bedrijf, product of evenement geschreven wordt zit je goed en hoeft je geld verder niet naar grote acties te gaan.

https://triplepentertainment.nl

De typerende grafische prints van Marc Cain

De kleding van designers zoals Marc Cain en Joseph Ribkoff, die bij Penninkhof online verkrijgbaar zijn, hebben elk een eigen handelsmerk. Voor Marc Cain zijn dat de unieke prints en ontwerpen die –naast de meer ingetogen items – in elke collectie een belangrijke rol spelen. Marc Cain verbindt mode met kunst en komt zo tot innovatieve en exclusieve designs. Om de kleuren zo helder en levendig mogelijk te realiseren, wordt gebruik gemaakt van geavanceerde technieken. Deze zijn in 2007 door het modehuis zelf ontwikkeld. De prints zijn enorm helder en haast niet te beschadigen.

Prints onderling met elkaar combineren

Veel dames zijn bang om de plank mis te slaan met het combineren van twee verschillende prints. Eerlijk is eerlijk, er zijn wat ongeschreven regels die het combineren van verschillende prints tot een succes maken. Wanneer u twee Marc Cain kledingstukken met elkaar wilt combineren (of wilt cross-stylen met een ander merk zoals Joseph Ribkoff), is het goed om met een aantal dingen rekening te houden. Deze ongeschreven regels zorgen ervoor dat u opvalt, maar slechts in de positieve zin van het woord. Eén van de belangrijkste regels waar u rekening mee dient te houden wanneer u Marc Cain items met elkaar combineert, is het materiaal. Het beste is om geen verschillende textielsoorten met elkaar in één outfit te verenigen. Dit wordt namelijk te rommelig. Draagt u verschillende prints bij elkaar, laat dan een hoofdkleur terugkomen in elk item. Tevens werkt het prettig om een grote en een kleine print met elkaar te combineren. Dat houdt het geheel rustiger.

Combineert u prints? Dan krijgen accessoires een minimalistische rol

Ook is het belangrijk om het wat accessoires betreft zeer basic te houden. Wanneer u diverse prints in een outfit met elkaar verenigt, levert dit een bijzonder effect op. Het resultaat is opvallend te noemen, zonder daarbij té in het oog springend te zijn. Deze gedurfde maar nog steeds elegante stijl waarborgt u door een minimale hoeveelheid aan ingetogen accessoires te gebruiken. Combineert u dus Marc Cain items onderling, of met kledingstukken van Joseph Ribkoff of andere designers, zorg er dan voor dat juist deze items u doen stralen.

Zorg voor uw voeten: draag Puma of Timberland werkschoenen tijdens het werk

U zorgt optimaal voor uw voeten als u Puma of Timberland werkschoenen draagt. Uw voeten hebben het gedurende een werkdag vaak zwaarder dan u denkt. Als u voor uw werk veel moet lopen en staan, is dat zeker het geval. Als u dan niet de juiste schoenen draagt, bestaat de kans dat u last van uw voeten of rug krijgt. Daarnaast is het in veel bedrijfstakken belangrijk om schoenen te dragen die beschermen tegen vocht, kou of juist warmte, bijtende stoffen of zware voorwerpen die op uw voeten terecht kunnen komen. Puma en Timberland werkschoenen voldoen aan al deze veiligheidseisen.

Kies eenvoudig de Puma of Timberland werkschoenen die past bij uw beroep

Puma en Timberland werkschoenen zijn bij Mallegrom Veiligheidsschoenen verkrijgbaar met verschillende veiligheidskenmerken. Deze worden aangeduid met een S-code. Zo is de S1 schoen bedoeld voor mensen die bijvoorbeeld werkzaam zijn in de logistiek, in een fabriekshal of werkplaats. Maar ook in de zorg worden ze graag gedragen. Deze schoenen bieden optimale bescherming aan uw voeten en zijn vooral bedoeld voor een droge omgeving. Werkt u buiten, zoals schilders, bouwvakkers, hoveniers en havenarbeiders dit doen? Dan is een S3 werkschoen aan te bevelen. De S3 werkschoenen voldoen aan de hoogste eisen en hebben als extra eigenschap een waterafstotende schacht zodat u onder alle omstandigheden droge voeten houdt. De beschermende neus van deze werkschoenen is uiteraard ook onmisbaar.

Waar kan ik de perfecte werkschoenen goedkoop bestellen?

Puma en Timberland werkschoenen zijn scherp geprijsd bij de specialist Mallegrom Veiligheidsschoenen. Zeker als u online winkelt en de prijzen vergelijkt van verschillende aanbieders. Bij deze aanbieder slaagt u altijd als u werkschoenen van bijvoorbeeld Timberland of Puma wilt kopen. Hier vindt u het complete assortiment aan werkschoenen die hoge prestaties aankunnen, voor zowel dames als heren. Kies de voor u geschikte werkschoen en bestel direct online. Uw bestelling wordt binnen enkele werkdagen afgeleverd bij u thuis of bij uw bedrijf. Uiteraard kunt u ook zakelijk bestellen, bijvoorbeeld voor uw medewerkers. U kunt uiteraard altijd contact opnemen met de klantenservice voor deskundig advies.

Creëer verfrissende content en een heldere boodschap met een animatievideo

Animatiefilms zijn sinds jaar en dag hartstikke populair in de bioscoop. Maar ook online zijn animatievideo’s razend populair. Zo’n video is de perfecte wijze om een verhaal helder en op een laagdrempelige manier over te brengen. Denk aan een animatievideo voor een bedrijfspresentatie, het uitleggen van een lastig bedrijfsproces of het presenteren van nieuwe beleidsplannen. Zoek je een videoproductiebedrijf voor het laten maken van een animatie? Benader dan Playforward. Deze specialist produceert uiteenlopende video’s. Denk hierbij aan:

  • Dronevideo’s
  • Interactieve video’s
  • Bedrijfsvideo’s
  • Animatievideo’s

Unieke animatiestijlen bij het laten maken van een animatie

Van 3D- en 2D-animaties tot animaties met verbluffende typografie en animaties met specifieke karakters. Animatievideo’s zijn er in alle maten en vormen, waardoor ze breed inzetbaar zijn. Je presenteert jouw verhaal op originele wijze, waarbij logo’s en andere symbolen verwerkt kunnen worden. Op die manier wordt elke video volledig in jouw huisstijl aangeleverd.

Maatwerk binnen één maand

Bij het op maat laten maken van een animatie hanteert Playforward de volgende werkwijze:

  • Week 1: er wordt gestart met een brainstormsessie om jouw ideeën te bespreken. Na deze sessie wordt er een helder script geschreven.
  • Week 2: aan de hand van het script wordt er een storyboard gemaakt in een stijlontwerp.
  • Week 3: zodra het storyboard klaar is, start het animeren van jouw video. Tijdens dit proces krijgt jouw video dankzij muziek, geluidseffecten en een voice-over echt vorm.
  • Week 4: als de eerste versie klaar is, beoordeel jij de animatievideo. Daarna verwerkt de specialist jouw feedback, zodat de animatie helemaal naar wens is. Tot slot wordt jouw video opgeleverd.

Zie jij een animatievideo wel zitten?

Of jij nu werkt voor een multinational in Eindhoven of voor een lokale onderneming in Groningen. De videospecialisten van Playforward werken voor zowel kleine als grote bedrijven door heel Nederland. Zij denken graag mee over het visualiseren van jouw boodschap.

Diverse plastic bekers bedrukken

Wellicht bent u op zoek naar plastic bierglazen, smoothiebekers of overige bekers. Wat uw wensen ook zijn, PromoCups kan deze voor u bedrukken met logo. Met het inzetten van bedrukte bekers wordt uw logo of boodschap gezien door bezoekers, relaties, (potentiële)klanten en/of geïnteresseerden. Wilt u plastic bekers of kartonnen koffiebekers bedrukken? Geef het door en ontvang en scherpe offerte. Uw bedrijf krijgt zo net dat beetje extra aandacht, en dat is nu precies wat u wilt! Meer naamsbekendheid voor uw bedrijf.  Naast bekers bedrukken, kartonnen koffiebekers en transparante bekers kunt u bij dit bedrijf ook terecht voor voorbedrukte kartonnen koffiebekers. Promocups heeft een groot en divers aanbod in voorbedrukte koffiebekers.

Kartonnen koffiebekers bedrukken voor een sterke marketingmix

Wist u dat bedrukte bekers in elke marketingmix passen? Denk hierbij tijdens een bepaalde actie voor het inzetten op beurzen, tankstations of congressen. PromoCups denkt graag met u mee voor de beste oplossing. Ook voor interne communicatie kunt u bedrukte bekers uitstekend inzetten. Of u nu kartonnen koffiebekers of plastic bekers laat bedrukken, in beide gevallen zijn de mogelijkheden eindeloos! Diverse voorbedrukte bekers die voor 12:00 uur zijn besteld, heeft u de volgende dag al in huis. Voor koffiebekers met eigen bedrukking zoals een logo geldt een standaard levertijd van ongeveer twee weken. Bekijk het aanbod aan kartonnen en plastic bekers online.

Plastic bekers voor een evenement bedrukken

De herbruikbare PP-bekers zijn het ideale product om uw evenement mee te promoten. Promoot een film of gebruik het als een verzamelobject bij een belangrijk sportevenement. De in full color bedrukte beker is een echte aandachtstrekker en heeft een grote meerwaarde bij ieder evenement. De bekers zijn beschikbaar in een variatie aan maten. Dit zorgt ervoor dat de bekers multi inzetbaar zijn. Wilt u meer weten over de bekers, het gebruik of tips over het ontwerp? Aarzel dan zeker niet en neem contact op. PromoCups staat graag voor u klaar om plastic bekers of kartonnen koffiebekers te bedrukken.

De kloostertafel is een tafel met een verleden

Bent u op zoek naar een stevige en robuuste eiken tafel die echt als blikvanger in uw interieur kan functioneren, maar die toch ook praktisch en stevig is? Dan is de kloostertafel de perfecte optie. Dit is een stevige, authentieke tafel die in ontwerp gebaseerd is op middeleeuwse tafels zoals je die in kloosters vindt. Monniken werkten er urenlang aan, en de kloostertafel is dan ook bij uitstek geschikt voor langdurig gebruik. Urenlang tafelen, of een groot project uitwerken met voldoende werkruimte? Met de kloostertafel kan het allemaal.

 

Verschilkende modellen, houtsoorten en afwerkingen

De kloostertafel bestaat in meerdere modellen. Met of zonder tussenbalk? Met gekruiste poten of eerder met vier losse poten? Alles is mogelijk; het hangt er maar net vanaf wat in uw interieur het beste staat. Ook valt er eindeloos te variëren met de verschillende houtsoorten die we beschikbaar hebben. Een eikenhouten tafelblad heeft weer een heel andere uitstraling dan een blad dat van oud steigerhout gemaakt is, om maar iets te noemen! En een afwerking met olie wekt weer een heel andere indruk dan een tafel die van ruw onbewerkt hout gemaakt is. Tel daar nog eens bij op dat u ruime keuze heeft uit verschillende stoelen en banken, en u begrijpt dat u  met deze tafels echt een hoogstpersoonlijke eethoek kunt creëren!

 

Alle maten mogelijk

Kloostertafels kunnen een heel gemiddeld formaat hebben, zodat ze mooi in een kleinere kamer of woonkeuken passen. Het is echter ook zeker niet ongebruikelijk om voor een flink groot model te gaan; kloostertafels worden niet voor niets ook wel eens als kasteeltafels omschreven. Als u de ruimte heeft, behoort een meterslange tafel dus ook zeker tot de mogelijkheden! De zware poten en tussenbalken zorgen in dat geval voor de stabiliteit die voor deze tafelsoort juist zo kenmerkend is.

Hebt u nog vragen over de mogelijkheden die kloostertafels u bieden? Of overweegt u om een kloostertafel of onze collectie aan te schaffen, maar wilt u er graag meer over weten? Neem dan vooral contact op met onze medewerkers, die u graag verder helpen!

https://www.tafels99.nl/

Likes kopen voor Facebook

Facebook pagina’s kunnen we onderscheiden in 2 types. Type 1 is het privéprofiel. Hierbij is er een netwerk aan vrienden. Op dit profiel kun je alle privézaken zetten waaronder je privéleven. Type 2 is het zakelijke profiel, ook wel fanpage genoemd. De zakelijke versie is gratis en is perfect geschikt als verlengstuk van je bedrijf. Naast de posts, kunnen mensen ook de pagina zelf liken. De pagina likes staan rechts in beeld bij een laptop of desktop computer. In het menu vind je een beter overzicht hiervan terug onder de knop ‘vind ik leuks’.

Meer pagina likes

Veel pagina likes op je Facebook pagina zijn van groter belang dan je waarschijnlijk denkt. Het vergroot namelijk je bereik, je geloofwaardigheid en uitstraling en je inkomsten. We nemen als voorbeeld 2 ijssalons als voorbeeld. Salon 1 heeft een FB pagina met 638 likes. Salon 2 heeft 4822 op de teller staan. Beide zijn bij jou in de buurt. Naar welke ga je toe? Misschien is een ijssalon niet het beste voorbeeld, maar je begrijpt waar we naartoe willen. Een logisch gevolg is dat de buitenwereld een ander beeld van je krijgt en daardoor sneller bij jou koopt.

Allerlei soorten likes

Pagina likes welke de vind ik leuk teller ophogen kunnen overal vandaan komen. ze kunnen komen uit Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, maar ook van heel ver weg. Likes uit het buitenland, ook wel Internationaal genoemd, doet in veel gevallen niet heel veel voor je. 95% van de ondernemers verkoopt namelijk niet aan het buitenland. Zeker niet wanneer je een lokale ijsboer bent. Daarom kun je het beste investeren in Nederlandse Facebook likes. Deze komen uit Nederland waar ook jouw doelgroep zich bevindt. Ga je naar Likes-kopen.nl dan kun je eenvoudig tegen een zeer betaalbare prijs Nederlandse Facebook likes kopen. De mensen zijn 100% echt, 100% actief en 100% van Nederlandse bodem. Benieuwd wat de actuele tarieven zijn? Breng dan eens een bezoekje aan de site en verbaas je over de mogelijkheden.

Reclame in de lucht werkt

Van reclame op de radio wordt weleens gezegd dat die commercials ‘uit de lucht’ komen.
Die lucht is ‘ether’ dat tegenwoordig meer en meer wordt overgenomen door het digitale wereldwijde web.

Echte lucht is echter het ideale medium voor reclame.
Reclame achter vliegtuig, wie kent het niet.
Het geluid van langzaam vliegende lichte luchtvaartuigen trekt aandacht.
Er wordt omhoog gekeken en daar is de luchtreclame te lezen.
Die boodschap komt over en wordt door iedereen gezien en gehoord, want men wijst er naar en leest de tekst hardop voor. Ja, luchtreclame werkt buitengewoon goed. Maakt indruk, wordt goed onthouden en er wordt van mond tot mond over gesproken.

Hoe luchtreclame te realiseren is, is te vinden op de website luchtreclame.com
Reclame achter vliegtuig maakt indruk!
Van etherreclame denkt men vaak: ‘Het zal mij lucht wezen’
Echte luchtreclame is iets anders, dat maakt indruk en raakt de kijkers persoonlijk.

Stijg op!

 

http://www.luchtreclame.com

Reclamefotografie Zwolle

Fotograaf Zwolle in actie voor BMA Axia!

 

 

 

En dat is niet de eerste keer… Al eerder heeft de fotograaf van Fotostudio Vincent Hartman Fotografie fotowerk voor BMA Ergonomics BV mogen maken. Begin 2013 werden al diverse BMA producten in de studio gefotografeerd ten behoeve van de website van BMA Ergonomics Deutschland GMBH. Maar de geschiedenis gaat nog verder terug: Vincent Hartman heeft zijn carriere als fotograaf onderbroken en in die tijd is hij bij BMA werkzaam geweest als dealermanager, salesmanager, country manager Engeland en de laatste jaren als Europees Marketing en Salesmanager op de hoofdvestiging in Zwolle. Het doet Fotograaf Zwolle dan ook bijzonder goed dat zijn fotostudio de opdracht heeft gekregen het fotowerk uit te mogen voeren voor de nieuwe website en andere uitingen van zijn voormalige collega’s.

 

 

 

Reclamefotografie

 

   

 

De fotograaf van Vincent Hartman Fotografie heeft naast zijn opleiding in Fotografie ook marketing gestudeerd en de reclame en bedrijfsfotografie is dan een logisch vervolg. Waar hij voorheen samenwerkte met zijn collega’s op het gebied van de marketing communicatie doet hij dit nu met diverse reclame, communicatie  en media bureau’s.  Hij is lid van het Communicatiegilde in Raalte en werkt daar onder andere samen met Iris Media, die voor BMA de films maakt.

 

Bij reclamefotografie wordt er volgens een vooraf uitgewerkt concept gewerkt. Een moodboard maakt aan alle partijen duidelijk wat de sfeer van de fotografie moet zijn en lokatie, modellen, kleding, visagie en hairstyling wordt daarop aangepast. De artdirector van de serie foto’s en films voor BMA was hoofd communicatie en vormgeving Richard Lips. De modellen en styliste werden gesourced via Echtemensen.com en het netwerk van de fotograaf. Voor de lokatie hoefde ook niet lang gezocht te worden, het nieuwe pand van de buurman en klant van BMA, Trafficsupport, bleek de juiste eigentijdse sfeer uit te stralen. Een bijzonder geslaagde Zwolse productie !

 

 

Wij nodigen u uit een selectie van de foto’s in het online portfolio van de fotograaf te bekijken en op de website van BMA.

 

 

https://www.studiovhf.com/reclamefotografie/reclamefotografie-zwolle