Marineer Black Angus vlees voordat je het op de barbecue legt

Marineer Black Angus vlees voordat je het op de barbecue legt. Dat is een tip van een specialist. Spareribs bereiden doe je natuurlijk op de barbecue. Maar hoe maak je nou echt lekkere spareribs? Het begint met goede voorbereiding. Eerst moeten de ribs afgespoeld worden en is het belangrijk om al het overtollige vet te verwijderen. Het is daarnaast ook erg belangrijk om het vliesje goed te verwijderen. Alles valt of staat vervolgens natuurlijk met de marinade! Spareribs leg je niet zonder kruiden of marinade op de barbecue. Maak bijvoorbeeld pittige spareribs, of juist zoete. Of ga voor een heerlijke balsamico marinade. Dit geldt natuurlijk ook voor een Tomahawk steak. Met een heel BBQ pakket is alles al lekker gemarineerd en hoef je dat zelf niet meer te doen, ook erg handig.

Heerlijke Tomahawk steak recepten die makkelijk zelf te bereiden zijn

Is het jouw taak om een complete barbecue te organiseren? Dan is het aan te raden om een BBQ pakket aan te schaffen. Een Tomahawk steak lijkt misschien moeilijk om te maken. Maar als je een lekker recept vindt en deze goed aanhoudt, kan er weinig mislukken. Maak bijvoorbeeld eens een heerlijke flank steak met rode en groene chimichurri. Deze is heerlijk om te grillen en perfect in combinatie met chimichurri; een verse saus op basis van olijfolie. Het is een authentiek Argentijns recept. Hou je van pittig? Maak dan eens de gegrilde pittige flat iron steak. Het is een heerlijke steak van Black Angus vlees. Naast dat het maken van een Tomahawk steak niet lastig is als je het recept goed volgt, is het ook niet moeilijk om heerlijk malse spareribs te maken. Iedereen kan het!

Angus vlees: uitzonderlijke kwaliteit

Kies voor een BBQ pakket met Angus vlees, Tomahawk steak of malse spareribs. Je zult er zeker van genieten. Angus vlees is van hoogwaardige kwaliteit en is heerlijk op de barbecue. Het is afkomstig van het runderras Aberdeen Angus. Dit zijn hoornloze runderen die voornamelijk gehouden worden voor hun vlees. Er zijn zwarte Angus-runderen (Black Angus) en rode runderen (Red Angus). Je vindt Angus vlees in veel restaurants terug door de hoogwaardige kwaliteit. Het staat ook erg bekend door de “marmering” van het vlees. Dit zijn dunne lijntjes vet die door het vlees heen lopen. Deze lijntjes houden de smaak vast. Angus vlees bereiden op de barbecue is heerlijk. Het is echter wel net zo lekker om tijdens een barbecue wat af te wisselen.

http://beefensteak.nl/