Eurprivacy.nl
Image default
Woning en Tuin

MacBook Pro Kopen? Leer hoe je geld kan besparen

In deze tijd van technologie is de vraag naar informatie groter dan ooit en dat geldt helemaal voor mensen die altijd onderweg zijn. Om informatie zo snel mogelijk tot ons te kunnen nemen kan een upgrade van je laptop een goede keuze zijn. De meeste betaalbare en efficiente update is het toevoegen van werkgeheugen aan je MacBook Pro. Een MacBook Pro kopen is vaak een dure aangelegenheid, echter kun je snel geld besparen door zelf het geheugen uit te breiden in plaats van te kiezen voor het geheugen van Apple, dat overigens niks verschilt in vergelijking met onze optie.

MacBook Pro Kopen

Bij een MacBook Pro aanbieding zien we dan ook vaak een model met weinig werkgeheugen, waardoor het bedrijf hoopt dat je kiest voor een dure upgrade van vaak enkele honderden euro’s. Het toevoegen van geheugen aan een MacBook Pro is echter een relatief makkelijk proces zolang je het maar voorzichtig doet. In dit voorbeeld gebruiken we een 13-inch model zonder Retina scherm en met twee geheugensloten. Standaard is er 4GB aan geheugen beschikbaar, maar voor een bedrag van rond de 50 euro kunnen we dit verdubbelen of verviervoudigen voor 100 euro.

Het is belangrijk om eerst je laptop uit te zetten. Op de onderkant zitten 10 schroeven die je moet verwijderen, sommige zijn langer dan anderen. Na het noteren van de locatie van elke schroef kun je de achterklep verwijderen. De twee geheugensloten zijn eenvoudig te zien met de twee klemmen aan beide zijdes om het geheugen vast te houden. Verwijder de twee strips en plats de nieuwe in de beschikbare sloten, druk ze goed vast totdat ze klikken. Herhaal dit proces nogmaals, maar dan voor de tweede geheugenmodule. Plaats de klep weer, draai alles dicht en start je MacBook Pro op.

Deze installatie duurt gemiddeld slechts 10 minuten. Mocht alles goed zijn dan zie je gewoon je MacBook opstarten. In het geval dat je een foutmelding krijgt raad ik je aan om te controleren over de geheugenmodules goed zijn bevestigt in de sloten.

 

http://www.macbookpro-kopen.nl