Eurprivacy

Lean milieu

De talrijke voordelen van lean milieu

In deze tekst, die zal bestaan uit drie alinea’s van allemaal ongeveer driehonderd woorden, wil ik graag het een en ander vertellen over mijn ervaringen met lean milieu. Ik moet u meteen bekennen dat ik nog nooit van lean milieu had gehoord. Lean milieu is dan ook niet echt een veelgehoorde term. Dat is echter heel erg jammer omdat ik, nu ik eenmaal weet wat lean milieu is en, meer nog, nu ik weet welke voordelen lean milieu mij kan opleveren, zou ik niet meer zonder lean milieu kunnen. Ik kan wel zeggen dat mijn bedrijfsvoering er tegenwoordig heel anders uitziet dan, pak hem beet, een jaar geleden. Maar voordat ik uit de doeken doe hoe goed dit pakket mij bevalt, wil ik graag eerst nog iets meer vertellen over hoe ik in aanraking ben gekomen met dit fenomeen. Ik gaf immers al aan dat ik helemaal niet bekend was met dit ideale product en ik denk dat het niet onbelangrijk is om te noemen hoe ik uiteindelijk met dit fenomeen in contact ben gekomen. Welnu, het ging zo: ik was op een verjaardag van een goede vriend van mij en daar ontmoette ik een vroegere klasgenoot van mij. Hij vertelde mij dat hij een adviesbureau had opgericht aangaande duurzaam ondernemen. Dit klonk mij als muziek in de oren. U moet namelijk weten dat ik een eigen bedrijf heb en dat duurzaamheid en milieuvriendelijkheid bij mij zeer hoog in het vaandel staan. Het is voor mij dan ook goed om te weten dat ik mijn bedrijfsvoering wellicht nog wel duurzamer kan maken dan dat het momenteel is. Ik heb die oude klasgenoot dus gevraagd of zij het leuk zou vinden om eens af te spreken. Gelukkig wilde ze dit wel en op die manier kon ik haar mooi wat tips vragen om mijn bedrijf nog milieuvriendelijker te maken. Ik kan dan ook moeilijk in woorden uitdrukken hoe blij ik was dat ik haar net op dat moment daar ontmoette.

Ik heb al veel voordeel van lean milieu ondervonden

Nadat ik met deze oude jeugdvriend van mij had afgesproken ben ik via haar in contact gekomen met lean milieu. In het kort komt lean milieu erop neer dat je processen soepeler laat verlopen. In mijn geval moet ik altijd heel erg veel regelen en ik had gehoopt dat lean milieu deze en tal van andere zaken voor mij wat gemakkelijker zou gaan maken. Nadat ik eenmaal gebruik was gaan maken van lean milieu merkte ik dat ik sommige zaken veel sneller kon regelen. Daar komt nog eens bij dat ik dankzij lean milieu ook nog eens veel minder schade toebracht aan mijn omgeving. Met name dat laatste was voor mij erg belangrijk en dat is dus iets wat ik dankzij lean milieu heb mogen ervaren. Ik kan dan ook niet anders zeggen dan dat lean milieu voor mij heel erg goed werkt. Ik merk er nog iedere dag de voordelen van en dat is iets wat mij heel erg veel energie geeft. Waar ik vroeger heel erg lang bezig was met het aansturen van processen en alles wat daarbij komt kijken ben ik tegenwoordig heel snel klaar en belast ik de natuur er ook nog eens niet of nauwelijks mee. Dat is iets wat geheel in overeenstemming is met mijn bedrijfsvoering en ik ben er dan ook zeer tevreden over dat ik van dit product gebruik ben gaan maken. Ik heb al heel veel mensen op dit fenomeen gewezen en zij staan ook allemaal op het punt om over te stappen. Dit is natuurlijk erg gunstig omdat we er op die manier voor zorgen dat we de wereld om ons heen zo weinig mogelijk belasten. Samen maken we de wereld niet alleen een stukje mooier, maar ook schoner. Dat is toch het mooiste wat er is?

Ik ben zeer tevreden over de goede service

Toen ik nog niet helemaal wist van lean milieu nou eigenlijk was heb ik besloten om eens te gaan googelen op ‘lean milieu’. Helaas werd het mij op deze manier nog steeds niet helemaal duidelijk wat lean milieu nou eigenlijk was en daarom heb ik diezelfde vriendin die mij op dit product had gewezen eens gevraagd of zij wist waar ik het beste terecht kon voor meer informatie. Zij adviseerde mij om contact op te nemen met i4solutions.nl. Ik heb bij thuiskomst meteen even een mailtje naar dit bedrijf gestuurd en heb mijn vraag over lean milieu aan hen voorgelegd. Al binnen een uur had ik een zeer deskundig antwoord van ze gekregen en daarmee kreeg ik meteen het gevoel dat ik hier te maken had met mensen die verstand van zaken hadden en die alles in het werk stelden om de klant optimaal tevreden te maken. Omdat ik van nature dingen niet heel snel snap heb ik nogmaals contact opgenomen met i4solutions en heb hen gevraagd of ik eens langs zou mogen komen voor een persoonlijk gesprek. Dit was voor dit bedrijf geen enkel probleem en dus de volgende dag om half acht stond ik al op de stoep bij dit kantoor. Uiteindelijk ben ik alles te weten gekomen wat ik wilde weten en kan ik nu zeggen dat:

  • ik dit een topproduct vind
  • ieder bedrijf kan profiteren van dit product
  • dit product zich binnen een zeer korte tijd terugverdiend

Kortom, ik ben echt zeer tevreden!

http://www.i4solutions.nl/lean-milieu