Eurprivacy.nl
Image default
Woning en Tuin

Kornuyt – Wat kost een gietvloer

 

Het lijkt allemaal aardig en aardig, die gietvloeren, bedrijfsvloeren en industrievloeren, maar wat zijn de kosten van gietvloeren nou eigenlijk? Deze vraag, wat kost een gietvloer?, horen wij heel veelvuldig, maar de uitkomst is veelal lastig te achterhalen. Dit behoort sedert nu tot de geschiedenis. Wij hebben besloten om het de consument gemakkelijker te maken. Om de diensten naar de consument toe te vergroten hebben wij een prijsindicatie-tool ontwikkeld en op onze website neergezet. De eerste reacties van onze klanten zijn meer dan bevestigend!

Gietvloer prijs

Hoe de procedure van het aanbrengen van een gietvloer verloopt kan van vele oorzaken afhankelijk zijn. Op wat voor een ondergrond moet de vloer komen; aan welke eisen moet de vloer voldoen; hoe groot is het oppervlakte…’. Vanuit al deze facetten komt een uiteindelijke prijs tot stand, wat uiteindelijk dikwijls doorslaggevend blijkt te zijn voor de consument. Veel firma’s vinden het lastig om hun gietvloer prijs zomaar op de paginate zetten. Wij willen daarentegen betrouwbaar en duidelijk zijn tegen de klanten, ze krijgen tenslotte ook een betrouwbare prijs.

C. Kornuyt BV heeft een tool gemaakt om gemakkelijk, snel, online en volledig vrijblijvend een prijs voor een vloer met mogelijkheden naar wens op te vragen. Extra opties op de ondergrond zoals antislip of decoratieve afbouw kunnen allen gekozen worden en worden rechtstreeks meegerekend in de indicatieprijs.Binnen de tool zijn: Anti-graffiti Coating, Spuitcoating, Nanocoating, Epoxy Coating, Wandcoating, Zwembadcoating, Vloercoating, Polyurethaan Coating en Impregnerende Coating opgenomen.

Het grote voordeel van deze applicatie is dat, als u een gietvloer prijs overhandigd krijgt die u niet aanstaat, u het eenvoudig nog een keer kunt controleren met andere specificeringen. En andermaal: dit alles is compleet informeel!

Indien u een indicatieprijs krijgt die aantrekkelijk is voor u, kunt u gelijk, zonder nogmaals de gegevens in te vullen, een aanbod bij ons vragen. Indien u de offerte aanvraagt worden de eerder ingevulde informatie automatisch meegestuurd. Wanneer wij meer informatie foto’s van de situatie, nodig hebben om tot een definitieve gietvloer prijs te komen nemen wij, alvorens de offerte op te sturen, contact met u op via de telefoon of e-mail.

We moeten u er op wijzen dat de bepaalde prijs-range een indicatie is én blijft, er mag aan de bepaalde richtprijs geen recht ontleend worden en indien u de prijsopgave aanvraagt volgend op de gegeven indicatieprijs kan de werkelijke prijs verschillen tot een bepaalde hoogte. De indicatieprijs kan verschillen van de werkelijke prijs door omstandigheden als reistijd, en staat van verzorging.     Samengevat kunnen wij u mededelen dat het tarief meestal niet meer afwijkt dan 5%.

 

http://www.kornuyt.nl