Fairy door; de leukste manier om het zelfvertrouwen van je kind te vergroten

Zelfvertrouwen van kinderen op een creatieve manier vergroten, wie wil dat nu niet? Sommige kinderen hebben een extra steuntje in de rug nodig en dat kun jij geven met de fairy door. Dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Kinderen hebben vaak genoeg aan een mooi verhaal, dat ze de mogelijkheid geeft flink te fantaseren. Met de fairy door van Droomdeurtjes is dit dan ook uitstekend te realiseren. Het deurtje geeft toegang tot een fantasiewereld, waarmee kinderen direct in contact staan door de mogelijkheid briefjes uit te wisselen. De wetenschap dat er ’s nachts een briefje teruggeschreven wordt, wellicht met een motiverend bericht of een complimentje, maakt het mogelijk het zelfvertrouwen van het kind te vergroten.

Een fairy door en diverse prachtige accessoires beschikbaar bij de specialist

Gevoelens makkelijker verwoorden is voor veel kinderen een goede uitlaatklep. Met de fairy doors kunnen zij op een ongedwongen manier de ervaringen van de dag verwerken. Zo’n fairy door helpt je kind beter te slapen, beter gevoelens te verwoorden en zich zelfverzekerder te voelen. Het zelfvertrouwen van je kind vergroten is wat er op die manier in gang wordt gezet. Bij Droomdeurtjes, de specialist die dit droomdeurtje heeft uitgevonden, zijn er verschillende varianten beschikbaar. Daarnaast kun je de leukste accessoires voor bij de deurtjes daar kopen. Denk bijvoorbeeld aan krukjes, stickers, verkleedkleren en nachtlampjes. Alles om het zelfvertrouwen van jouw kind te vergroten!

Zelfvertrouwen van je kind vergroten: hoe doe je dat?

Met een beetje magie natuurlijk! En die magische wereld is slechts een fairy door verder! Bestel er nu een en kom erachter welke voordelen deze leuke deurtjes voor jouw kind opleveren. Het is namelijk belangrijk dat je inspeelt op de rijke fantasie van je kind, dat je kind lekker kan slapen, dat je kind leert te verwoorden wat hem of haar dwarszit en dat je kind wordt gemotiveerd. De specialist Droomdeurtjes heeft daarom de fairy door ontwikkeld. Die fairy door vormt een verbinding tussen de slaapkamer van je kind en de magische wereld van elfjes en draken die zich daarachter bevindt. Doordat je kind op deze manier kan fantaseren en eventuele problemen op de bijbehorende briefjes kan leren verwoorden, kan het zelfvertrouwen van je kind vergroten.

Specialist biedt verschillende merken, zoals meisjesschoenen en babyschoenen van Giga en Bunnies

Voor een zeer ruim assortiment aan verschillende soorten schoenen van verschillende merken ben je bij de specialist in schoenen aan het juiste adres. De schoenenwinkel biedt namelijk meer dan honderd verschillende merken! Zo kun je bij de specialist bijvoorbeeld kiezen voor damesschoenen van bekende merken als Adidas, DKNY, Puma, UGG en Michael Kors. Daarnaast biedt de specialist ook herenschoenen van diverse bekende merken, zoals Nubikk, Timberland, Armani en Converse. Maar ook voor kinderschoenen ga je naar de specialist. Zo kun je bijvoorbeeld de leukste Giga meisjesschoenen en Bunnies babyschoenen aanschaffen. De meisjesschoenen en babyschoenen van Giga en Bunnies zijn niet alleen leuk, maar ook van uitstekende kwaliteit.

Giga meisjesschoenen en Bunnies babyschoenen voor scherpe prijs beschikbaar

Wist je dat comfortabele schoenen van uitstekende kwaliteit helemaal niet veel geld hoeven te kosten? Bunnies babyschoenen kun je bijvoorbeeld voor een zeer aantrekkelijke prijs aanschaffen. Daarvoor breng je een bezoekje aan de echte specialist op het gebied van schoenen. Die biedt echter niet alleen de meest scherpe prijs, maar ook een zeer ruim assortiment. De specialist kan je daarnaast voorzien van goede en bruikbare adviezen, wat zeer belangrijk is bij het uitzoeken van de schoenen die bij de voeten van jouw kindje passen. Zo weet je zeker dat je de beste, leukste en best passende Giga meisjesschoenen en Bunnies babyschoenen aanschaft voor de beste prijs.

Bunnies babyschoenen of Giga meisjesschoenen kopen? Meet eerst de juiste schoenmaat bij je kind!

Niets is zo vervelend als te kleine of te grote schoenen. Daarom is het van belang dat je ook voor je kinderen de juiste maat schoen aanschaft. De specialist in schoenen weet hoe moeilijk het soms kan zijn om de voeten van kinderen op te meten. Daarom helpt de specialist je met het inschatten van de juiste maat voor jouw kindje. Bij baby’s is het dan bijvoorbeeld handig om de blote voetjes op een stuk papier te zetten en een omtrek te tekenen. Bij de wat oudere kinderen meet de specialist de voeten gemakkelijk op in de winkel. Voor leuke babyschoenen en meisjesschoenen van Bunnies en Giga in de juiste maat kom je dus langs bij de specialist!

De maten van een kinderfiets: Wat is belangrijk?

Als je een kinder fiets gaat kopen, is het belangrijk om te letten op de maten van de fiets. Omdat het kind op een prettige manier moet kunnen fietsen, is het goed om het kind mee te nemen naar de winkel zodat hij of zij zelf kan kijken hoe het fietsen aanvoelt.

Een fabeltje is dat een fiets prima op de groei gekocht kan worden. Dat is niet het geval. Je kan nooit precies weten hoe een kind groeit en omdat een fiets goed moet zitten bij het zadel, het stuur en de trappers is het goed om een fiets te kopen op het moment dat het kind wil gaan fietsen.

De benamingen van maten

Als je een kinderfiets gaat kopen, werken de winkels met inchmaten. Deze inchmaten lopen op van 16 inch, 18 inch, 20 inch, 22 inch, 24 inch en 26 inch. Deze maten passen respectievelijk bij de volgende kinderkledingmaten: 104-110, 110-116, 116-122, 122-128, 128-140 en 140-152.

Je kunt ook de volgende leeftijdsjaren aanhouden bij de wielmaten, namelijk 20 inch is bij een jaar of 5, 6; 24 inch is voor kinderen van een jaar of 8, 9 en daartussen is het dus het geval dat je een fiets nodig hebt als het net niet past of als je 7 jaar bent.

Dit is maar een richtlijn, want het is best lastig aangezien kinderen nogal verschillen in grootte. Het is daarom dus extra belangrijk om altijd te gaan passen. Dit hoort zowel voor stoere jongensfietsen als mooie meiden fietsen het geval te zijn!

Andere tips om te kijken of de fiets goed is

Je kunt verder kijken naar een paar dingen. Het kind moet goed bij de trappers kunnen en als het zadel in de laagste stand staat moet het kind met de voeten plat op de grond kunnen staan. De fiets moet verder niet te zwaar zijn voor het kind.

Ook moet het een fiets zijn waar je makkelijk in en uit kan stappen, omdat kinderen veel van de fiets af zullen stappen.

Het zadel moet ook niet te groot zijn. Als al deze dingen goed bekeken worden tijdens het kopen van een kinderfiets, kan het bijna niet misgaan.

 

http://www.kinderfietsenwinkel.be/kinderfietsen-wat-moet-ik-weten/

Een leuke daginvulling vinden voor een prinsessenfeestje of heksenfeestje

In de themakist van Ziezow vinden ouders altijd wel een leuke daginvulling of meerdere daginvullingen voor een prinsessenfeestje of heksenfeestje. Alles wat nodig is, zit in de kist. Als leuke dagvulling kan er een speurtocht uitgezet worden zodat de kinderen lekker bezig zijn. De activiteiten worden aangepast op het thema. Een voorbeeldopdracht voor een heksenfeestje is het brouwen van een toverdrank. Bij een prinsessenfeestje wordt een tronendans georganiseerd. Bij het uitzetten van een speurtocht dient met verschillende onderdelen rekening gehouden te worden. Voor erg jonge kinderen is het lastig zich lang te concentreren een speurtocht mag dan niet te lang duren. Ook het weer is van belang. Het leukste is om een speurtocht buiten te doen omdat daar vaak meer ruimte beschikbaar in. In de winter of bij slecht weer kan de speurtocht naar binnen verplaatst worden waar de decoratie zorgt voor een diepere belevenis.

Duurzaam een prinsessenfeestje of heksenfeestje vieren

De duurzaamheidtrend is ook doorgedrongen tot de organisatie van en verjaardagsfeestje zoals een heksenfeestje of prinsessenfeestje. Plastic bekers en decoratie dat aangeschaft wordt voor eenmalig gebruik heeft niet de voorkeur. Toch is dit wat veel winkels blijven aanbieden. Een organisatie als Ziezow verhuurt een kist op thema van bijvoorbeeld een heksenfeestje of prinsessenfeestje waarin alle materialen voor een kinderfeestje aanwezig zijn. Doordat er gekozen is voor de huur van een kist gaat de decoratie terug naar de organisatie om vervolgens tijdens een volgend feestje weer gebruikt te worden. Natuurlijk gaat er wel eens iets mis of zijn er materialen die nu eenmaal niet geschikt zijn voor hergebruik. Het grootste gedeelte van de materialen zijn wel geschikt voor hergebruik. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer mensen kiezen voor de huur van geschikte materialen.

Welk thema wordt het?

Een prinsessenfeestje of heksenfeestje is eenvoudig te organiseren en biedt een leuke tijd voor alle genodigden. Laat een kind zelf de keuze maken zodat de dag naar wens verloopt. Als er gekozen wordt voor een prinsessenfeestje kan alles in dit thema ingericht worden. Dat betekent veel blinkende onderdelen en veel gebruik van roze in de aankleding. De verkleedkleding bestaat vanzelfsprekend uit prachtige gewaden die niet zullen misstaan op een bal. Om het thema verder door te voeren kan men gebruik maken van roze snoepjes of boterhammen in de vorm van een kroontje. Er zijn spelletjes die iedereen leuk vindt. Deze kunnen in een ander jasje gestoken worden. Zo wordt ezeltje prik veranderd in kus de kikker.

http://www.ziezow.nl/

De populairste meisjesnamen van 2014

Een meisjesnaam uitzoeken voor je toekomstige kindje is niet altijd even makkelijk. Sommige stellen hebben direct al een meisjesnaam maar sommige stellen komen er ook gewoon niet uit. Voor de stellen die nog geen meisjesnaam hebben gevonden beschijven we een aantal tips in dit artikel die kunnen helpen bij het uitzoeken van de juiste meisjesnaam. Een aantal vragen komen hierbij aan de orde. Zoek je bijvoorbeeld een meisjesnaam die populair is of wil je juist een meisjesnaam die niet zo veel voorkomt. Houd je van een lieve naam of vind je stoere meisjesnamen juist mooier? En zoek je korte meisjesnamen of juist een lange meisjesnaam? Dit laatste is onder andere ook afhankelijk van de achternaam die jullie dochter gaat krijgen. Wanneer je een lange achternaam hebt, raden we aan om voor een korte voornaam te gaan. Bij een korte achternaam is het dan weer mooier als de voornaam wat langer is. Ook bij achternamen die bijvoorbeeld beginnen met een S, raden we aan een meisjesnaam te kiezen die niet eindigt met een S. Dit klinkt vaak niet zo mooi, maar dit is uiteraard maar een tip. En vind je het belangrijk dat een meisjesnaam in het Engels ook goed klinkt? Dan kun je beter kiezen voor een internationale naam of een Nederlandse naam die in het Engels ook goed uit te spreken is. Op de website meisjesnamen.eu vind je meer tips over het uitzoeken van de perfecte meisjesnaam voor je dochter.

De populairste meisjesnamen van 2014

Net als de jaren daarvoor, waren korte meisjesnamen erg in trek in 2014. Sophie, Emma en Julia werden in 2014 het vaakst geregistreerd. Andere meisjesnamen zoals Mila, Tess, Isa, Zoë, Anna, Eva en Sara deden het ook erg goed. Hieronder zie je een overzicht van de top 10 gekozen meisjesnamen van 2014. Achter elke naam staat het aantal keer dat deze meisjesnaam is geregistreerd.

1. Sophie is 836 keer geregistreerd in 2014
2. Emma is 728 keer geregistreerd in 2014
3. Julia is 676 keer geregistreerd in 2014
4. Mila is 609 keer geregistreerd in in 2014
5. Tess is 591 keer geregistreerd in 2014
6. Isa is 583 keer geregistreerd in 2014
7. Zoë is 576 keer geregistreerd in 2014
8. Anna is 575 keer geregistreerd in 2014
9. Eva is 570 keer geregistreerd in 2014
10. Sara is 570 keer geregistreerd in 2014

Zoals je ziet is de meisjesnaam Sophie het vaakst geregistreerd en wordt deze naam gevolgd door Emma en Julia met een 2e en 3e plaats. In 2009, 2010, 2011 en 2012 stonden deze drie namen ook al aan de top. In 2013 stond Tess bovenaan maar Tess is vorig jaar alweer gedaald naar plek 5. De top 10 bestaat uit allemaal korte meisjesnamen. Wil je geen meisjesnaam die in de top 10 voorkomt? Kijk dan eens op de website meisjesnamen.eu. Hier vind je namelijk ook een pagina met alle meisjesnamen, gesorteerd op volgorde van het alfabet. Elke letter van het alfabet heeft een aparte pagina waarop alle meisjesnamen staan die met desbetreffende letter begint. Deze meisjesnamen zijn op deze pagina dan weer gesorteerd op populariteit. Alle namen die 4 keer of vaker zijn geregistreerd vorig jaar, komen op deze pagina voor. Daarnaast vind je op deze website ook een top 100 van populaire meisjesnamen van 2014 maar ook van 2013.

http://meisjesnamen.eu/

Model kleurplaten: Bekijk nu de nieuwste model kleurplaat!

Hoe maak ik een model kleurplaat:
Je hebt vast wel eens gezien dat je verschillende model kleurplaten kunt downloaden, opslaan of uit kunt printen, maar hoe worden deze kleurplaten nou precies gemaakt en kan ik het zelf ook?

Het antwoord op deze vraag is simpel: Ja!
Je kunt doormiddel van een aantal programma’s gemakkelijk en snel je eigen model kleurplaat maken. Een belangrijk onderdeel voor een succesvol eindresultaat is het uitkiezen van de juiste afbeelding waar je een kleurplaat van wilt maken. Zorg dat je al kiest voor een animatie tekening etc. Foto’s etc zijn ook wel te doen, maar worden een stuk minder scherp en zijn ook een stuk lastiger om scherp te krijgen.

Je opent je afbeelding die je gevonden hebt in photoshop en gebruikt de filter methode om de image zwart/wit te maken. Je slaat hierna de modellen kleurplaat op en biedt hem aan op je website.

Wil je overigens geen moeite doen en ben je opzoek naar simpele model kleurplaten bekijk dan de links in dit artikel en print direct de geschikte kleurplaten uit.

Wil je zelf graag model worden?
Model worden is niet eenvoudig, je hebt vaak veel doorzettingsvermogen nodig, maar ook de lengte en het ideale gewicht. Er zijn overigens diverse soorten modellen: voetmodel, kledingmodel en supermodellen.

http://www.kleurplaatje.com/categorien/kleurplaten/66/topmodel

Fischertechnik

Fischertechnik

Binnenkort is mijn neefje jarig en ik zou hem dit jaar graag een mooi cadeau willen geven. Het is namelijk zo dat het afgelopen jaar behoorlijk zwaar voor hem geweest is omdat hij is aangereden door een vrachtwagen en uiteindelijk is hij ternauwernood aan de dood ontsnapt. Ik vond het dus wel tijd dat hij een wat groter cadeau van mij zou krijgen. Een vriendin van mij wees mij op Fischertechnik. Ik had eerlijk gezegd nog nooit van Fischertechnik gehoord en dus heb ik haar meteen even gevraagd wat Fischertechnik dan wel was. Welnu, Fischertechnik is een zeer mooi bouwmiddel voor kinderen. Het is werkelijk ongelooflijk wat je er allemaal mee kunt en wat je allemaal van Fischertechnik kunt maken. Ik had zelf vroeger gewoon Lego maar met dit spul kun je veel meer kanten op. Ik denk dat dit erg goed is voor de creativiteit en het ontwikkelen daarvan en aangezien mijn neefje graag met zijn handen werkt leek Fischertechnik dan ook een zeer goed product om aan hem te geven. Ik heb daarop eens even rondgekeken waar ik Fischertechnik zou kunnen kopen en tot mijn grote verbazing is dit spul in bijna alle winkels wel verkrijgbaar. Ik vroeg mij dan ook af hoe het toch mogelijk was dat ik nog nooit van dit product gehoord had. Toen ik laatst op een verjaardag was van een vriendin van mij toonde haar zoontje mij vol trots een vliegtuig dat hij met dit goed in elkaar had weten te flansen. Ik keek werkelijk mijn ogen uit want het eindresultaat was werkelijk verbluffend. Wat hebben kinderen tegenwoordig toch veel mogelijkheden om iets te maken waar zij in hun hoofd mee omspookten. Het is werkelijk prachtig om te zien hoe ver de moderne technieken tegenwoordig ingezet worden om kinderen hun dromen te laten realiseren.

Eindeloos bouwen met Fischertechnik

Toen ik nog jong was vond ik het heerlijk om dingen te bouwen en mijn eigen bedachte constructies te zien worden verwezenlijkt. Omdat mijn neefje van hetzelfde laken een pak is, om het bij gebrek aan betere bewoording maar even zo uit te drukken, dacht ik dat Fischertechnik voor hem heel erg prettig zou kunnen zijn. Ik heb daarom niet alleen even in de stad rondgekeken maar ik heb ook even op het internet gekeken of je hier ook Fischertechnik kunt aanschaffen. Dit bleek uiteraard het geval te zijn. Ik heb een hele lijst aanbieders gevonden die allemaal tegen zeer voordelige prijzen Fischertechnik aanboden. Ik moest even goed kijken welke producten ik zou willen aanschaffen. Het is namelijk zo dat je heel erg veel keus hebt wanneer het gaat om Fischertechnik. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen welke dingen je kind, maar in mijn geval mijn neefje, zou willen maken. Ik heb ervoor gekozen om mij te richten op vliegtuigen omdat ik weet dat mijn neefje hier heel erg veel van houdt. Zijn vader is namelijk ook piloot en hij droomt er al lange tijd van om uiteindelijk ook piloot te worden. Het lijkt mij daarom dan ook heel erg belangrijk dat hij de mogelijkheid krijgt om eens wat meer van een vliegtuig te leren. Er zelf een bouwen is dan een mooi begin, misschien dat het zijn fantasie weet te prikkelen. Het was voor mij dan ook al heel erg snel duidelijk dat ik Fischertechnik zou willen aanschaffen. Maar aangezien ik nog een aantal vragen had omtrent Fischertechnik heb ik ervoor gekozen om niet via het internet maar om gewoon bij een winkel mijn aankoop te doen. Op die manier kon ik nog wat extra adviezen inwinnen en mocht er onverhoopt iets misgaan dan kun je altijd weer even naar die winkel toegaan. In de laatste alinea van deze recensie zal ik u vertellen hoe ik uiteindelijk ben overgegaan tot aanschaf en wat voor mij hiervan de voordelen waren.

Een geweldig product

Ik heb uiteindelijk Fischertechnik gekocht bij een winkel bij mij in de stad. Uiteindelijk bleek dat zij ook een webshop hebben waar je ook met je vragen terecht kunt maar ik vond het wel zo fijn om het gewoon persoonlijk te houden. Met een goedgevulde tas verliet ik de winkel weer en had ik een prachtige set Fischertechnik en ik kon niet wachten om het aan mijn neefje te geven. Omdat het die dag regende besloot ik met de auto te gaan. Dat was maar goed ook want ik realiseerde mij al snel dat ik zo´n groot pakket Fischertechnik ook helemaal niet mee kon nemen op de fiets. Toen ik voor het huis van mijn broer en mijn schoonzusje stond stormde mijn neef al naar buiten. Hij had mij al van veraf aan zien komen en wist natuurlijk dat dat enorme pakket voor hem moest zijn. Ik zei dat hij het cadeau maar snel uit moest pakken en ik kan de blijdschap die op zijn gezicht verscheen toen hij zag dat hij Fischertechnik kreeg bijna niet beschrijven. De goede jongen is meteen aan de slag gegaan om een megavliegtuig te bouwen, zoals hij het zelf omschreef. De overige bezoekers, en ik niet minder, hebben vol plezier gekeken hoe hij aan het knutselen was. Ik kan dus zeggen dat

  • mijn neefje een prachtig cadeau heeft gekregen
  • hij zeer tevreden was en uren speelplezier tegemoet gaat
  • iedereen er zeker van kan zijn dat je met dit product een duurzaam cadeautje geeft

Kortom, ik ben dus echt een absoluut zeer tevreden klant.

http://www.fischertechnikwebshop.com/