Eurprivacy.nl
Image default
Electronica en Computers

Je oude iPhone verkopen

Een oude iPhone is geld waard!

Heb je een oude iPhone? Die je niet meer gebruikt? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Oude iPhones bevatten veel waardevolle onderdelen en grondstoffen. Deze onderdelen en grondstoffen kunnen gerecycled worden. Het is dan ook niet gek dat oude iPhones populair zijn onder recyclingbedrijven. Wacht dus niet langer en verkoop een oude iPhone.

Hoeveel levert een oude iPhone op?

De waarde van een oude iPhone hangt van een aantal factoren af. Welk model is het? Wat is de staat van de telefoon? Functioneert de telefoon nog naar behoren? Is er schade of is de telefoon ooit gerepareerd? De waarde van jouw iPhone wordt aan deze factoren vastgesteld. Logischerwijs is de allernieuwste iPhone het meest waard. De wat oudere modellen zijn minder waard, maar leveren over het algemeen nog steeds enkele tientjes op.

Waar verkoop ik mijn oude iPhone?

Er zijn verschillende manieren om je oude iPhone te verkopen. De gemakkelijkste manier is via www.cashvoormobiel.eu . Via deze website kan je precies zien hoeveel jouw oude iPhone waard is. Ook worden de beste recyclingbedrijven vergeleken zodat je zonder enig risico je iPhone kan opsturen.

http://www.cashvoormobiel.eu/iphone-verkopen/