Eurprivacy.nl
Image default
Woning en Tuin

Jacuzzi meer dan alleen een luxe product

De Oude Romeinen wisten al dat een sessie in een bad met warm water een ontspannende en heilzame werking had op lichaam en geest. Tegenwoordig kennen we deze warmwaterbaden ook wel als een Jacuzzi of bubbelbad. Maar wat we niet weten is dat deze baden nog steeds zeer gunstge effecten op de gezondheid hebben.

Zo biedt een bubbelbad bij mensen met bepaald gezondheisklachten zoals reuma verlichting van pijn in spieren en gewrichten. Het warme water in het bad zorgt namelijk voor een drukvermindering op spieren en gewrichten, wat de bloedsomloop optimaal stimuleert. Deze vermindering van druk op uw spieren zorgt ervoor dat u volledig kunt ontspannen. Hierdoor wordt de pijn in uw lijf tot bijna 100% verminderd. Het is dan ook niet voor niets dat therapeuten mensen met dergelijke klachten aanraad eens in een Jacuzzi te stappen.

Om een aantal voorbeelden te noemen waar een bubbelbad uitkomst en een positieve werking kan bieden zijn:
– De bloedsomloop
– Pijnlijke spieren en gewrichten
– De gemoedstoestand
– De nachtrust
– Het metabolisme

Mensen met reuma, artritis of hernia ervaren een sessie in een bubbelbad als zeer ontspannend en heilzaam. In het water ervaart men geen druk op het lichaam. Dit komt door het natuurlijk drijfvermogen. Ook therapeuten en artsen erkennen dit inmiddels en geven mensen met dergelijke klachten en pijnen steeds vaker het advies eens gebruik te maken van dit warmwaterbad.

U denkt nu vast dat het een mooi verhaal is maar dat een eigen Jacuzzi onbetaalbaar is. Een Jacuzzi is tegenwoordig echter niet alleen meer voor de rijken onder ons te koop. Tegenwoordig zijn deze baden ook goed betaalbaar en het overwegen waard. U kunt jarenlang en het gehele jaar door van dit stukje wellness genieten. Het is namelijk ook nog eens een niet seizoensgebonden product dat u gewoon achter in uw tuin of op uw terras kunt plaatsen.

http://www.sunspabenelux.nl