Meer online privacy dankzij een VPN verbinding

Een VPN verbinding zorgt ervoor da je privacy gewaarborgd wordt dat is wel zo veilig als u veel gebruik maakt van openbare WIFI. Hackers kunnen namelijk heel makkelijk bij je privé gegevens en data komen als je geen VPN gebruikt op een openbare WIFI. Ook is het zo dat mensen van bijvoorbeeld de overheid je locatie dus niet kunnen achterhalen. Ook is het zo dat bedrijven die een VPN aanbieden vaak ook geen gegevens van jou opslaan, dus als je een domein bezoekt wordt de informatie die aangeeft dat jij dat domein hebt bezocht niet opgeslagen.

 

Andere voordelen van een VPN

Andere voordelen zijn dat het veel verschillende toepassingen heeft. Je bent bijvoorbeeld veilig voor hackers, je kan overal veilig en zonder restricties internetten zolang je maar verbonden bent met een netwerk. Het grootste voordeel is dus vooral dat je computer of mobiel extra goed beveiligd is. Er word namelijk voor gezorgd dat het ip adress dat je opvraagt om op een bepaald domein te komen versleuteld wordt. Het wordt nu een stuk lastiger om gegevens van jou te stelen omdat als er iets gestolen word het versleuteld is en daarmee onleesbaar.

Nadelen van een VPN

De nadelen zijn dat iedereen gebruik kan maken van een Virtual Private Network, dus bijvoorbeeld ook criminelen of hackers. Ook is het zo dat je maar op de mensen die je het aanbieden te vertrouwen zijn, want alles loop namelijk via hun servers en ze kunnen dus doen met de informatie wat ze maar willen. Een ander nadeel is dat het ook niet geheel onmogelijk is om de informatie te stelen die via een Virtual Private Network lopen, het is alleen wel heel moeilijk. Het is dus niet heel waarschijnlijk, maar houdt er rekening mee dat dit wel degelijk mogelijk is.

 

Wat is een VPN?

Waarom is DSL internet soms zo ontzettend traag en wat kun je er aan doen?

He, wat vervelend de internetverbinding is de afgelopen week zo ontzettend traag. Een veel gehoorde klacht van Nederlanders die gebruik maken van een DSL verbinding, maar waar kan dat nu allemaal aan liggen en hoe kun je er voor zorgen dat je internetverbinding weer in snelheid toeneemt?

Om je op weg te helpen gaan we kijken naar een aantal problemen die voorkomen bij mensen die last hebben van een trage DSL verbinding, het kan namelijk een voor de hand liggend probleem zijn. Lees snel verder als je er achter wil komen waarom je DSL verbinding traag kan zijn. Een reden kan zijn dat je goedkoop internet hebt afgesloten, maar dat hoeft niet altijd het geval te zijn.

Welke factoren kunnen de DSL-snelheid tijdelijk vertragen?

Als uw Internet is niet zo gewenste versterking momentum thuis, controleer dan eerst of de snelheid is misschien maar tijdelijk stopgezet. Omdat er verschillende factoren zijn die de tempo-schroef kunnen inschakelen. Deze punten moeten nader worden bekeken:

Is het mogelijk dat er netwerkstoringen zijn in uw regio? U kunt controleren op de website van internetvergelijken.org door te klikken of tikken op het logo van uw DSL-provider.

Is het mogelijk dat meerdere mensen of apparaten in uw huishouden op hetzelfde moment internetten? Streaming op de Smart TV, het downloaden op de PC, kinderen die op het internet zitten, check alles wat de snelheid van dataoverdracht kunnen beïnvloeden.

Soms heb je te maken met dataregelingen, kijk of je onbeperkt kunt gebruiken

Sommige DSL-tarieven omvatten een volumeregeling. Dit betekent dat wanneer een bepaalde hoeveelheid data in de maand overgedragen, bijvoorbeeld de limiet is overschreden 100GB, de provider automatisch het tempo te verlagen. Of je verbinding wordt beïnvloed, zie je collectieve overeenkomst. Of en in hoeverre een leverancier voordelen biedt in de tarieven, bekijk altijd je contract als je duidelijkheid wil hebben over snelheid die je leverancier kan garanderen.

Is de signaalsterkte van je router wel op orde?

Is de verwachte signaalsterkte helemaal op uw router? U kunt dit controleren door rechtstreeks toegang te krijgen tot de router, dat wil zeggen door de gegevens en instellingen ervan te bekijken. Meestal kunt u dat doen via de internetbrowser zonder dat u online hoeft te zijn. Het bijbehorende adres staat in de handleiding van uw router of door de installatie-CD in te voegen en te starten. Als de signaalsterkte of bepaald DSL snelheid ver beneden de verwachtingen, zult u in staat om te weinig te doen in uw eigen huis. Neem in dit geval contact op met uw DSL-provider.

https://internetvergelijken.org

Hosting van de toekomst in de cloud

Na het ontwerpen van je website of beroep gedaan te hebben op een webdesign service is het tijd om je website online te plaatsen. Hiervoor heb je een hostingpakket nodig. Hosting werd altijd op servers gedaan. Dit betekende dat je gebonden was aan een bepaalde hoeveelheid ruimte. Zelfs wanneer je een server voor jezelf had in de vorm van dedicated hosting.

In de toekomst zal hier echter steeds minder zorgen om gemaakt worden.

De toekomst ligt volgens de meeste experts immers bij cloud hosting. Hoewel ook hier servers voor nodig zijn, is het wel zo dat de manier van werken sterk verschilt. Dit brengt veel voordelen met zich mee.

Altijd voldoende

Het grootste voordeel van cloud hosting is dat de servers van de aanbieder van de hosting aan elkaar gekoppeld zijn in een clustervorm. Je zit dus als klant niet vast aan een specifieke server. Dit betekent dus ook dat er nooit problemen met betrekking tot bijvoorbeeld de ruimte die nodig is zit.

Dit kan namelijk verdeeld worden over de servers die dit op dat moment kunnen bieden. Dit maakt het mogelijk om te vergroten en te verkleinen in schaal wanneer dit nodig is.

Veiliger en sneller

Een belangrijk tweede voordeel van de keuze voor cloud hosting is dat het veiliger en sneller is dan de meer gebruikelijke vormen van hosting. Dit betekent bijvoorbeeld dat je nooit bang hoeft te zijn dat er lange laadtijden zullen ontstaan die bezoekers mogelijk kunnen wegjagen.

Dit wil je natuurlijk zo veel als mogelijk is voorkomen. Dat zal in de komende periode steeds minder een probleem zijn. De kans dat er meer en meer op cloud hosting wordt overgestapt zal steeds groter worden.

https://www.swx.be

Alles over de VodafoneZiggo fusie!

Twee grote partijen in de markt gaan samen! Al een tijdje gaan de geruchten maar sinds oudjaarsdag 2016 is de kogel door de kerk. Vodafone betaald 800miljoen aan moederbedrijf Liberty Global (eigenaar van Ziggo) en daarmee is de fusie tussen Ziggo en Vodafone defintief. 

Vodafone en Ziggo gaan verder onder de naam VodafoneZiggo. Wat dit voor klanten gaan betekenen is nog onbekend. Het ziet er naar uit dat het inloggen van Vodafone alles in 1 klanten naar de Ziggo inlog over gaat, omdat de alles in 1 klanten worden samengevoegd.

Aan de andere kant zullen de mobiele klanten van Ziggo hoogstwaarschijnlijk onderdeel gaan worden van Vodafone. Verdere informatie is op dit moment nog niet vrij gegeven, maar wij zullen proberen in dit bericht de lezers op de hoogte te houden van de ontwikkelingen rondom de fusie tussen Vodafone en Ziggo.

Voor klanten is nog onduidelijk wat het allemaal precies gaat betekenen, maar wel kunnen wij concluderen dat deze ontwikkeling voor iedereen goed is. Vodafone is gespecialiseerd in mobiele telefonie en Ziggo is marktleider op het gebied van Alles in 1 pakketten voor consumenten. De fusie lijkt in dit geval een win, win – win situatie voor alle partijen.

http://www.e-inloggen.nl/mijn-vodafone-inloggen/

Alles in 1 pakketten

Alles in 1 pakket

Bent u opzoek naar een abonnement voor internet, telefoon en televisie? Dan is een alles in 1 pakket het beste voor u. Een alles in 1 pakket is een pakket dat diverse providers aanbieden met daarin alles wat u nodig heeft zoals televisie, internet en telefonie. Doordat er diverse providers in Nederland zijn hebben wij een uitgebreide website gevonden waarbij u diverse providers kunt vergelijken en bekijken.

Bespaar door alles in 1 pakketten te vergelijken

Het voordeel van Allesin1pakketvergelijken.com is dat wij totaal onafhankelijk zijn van de providers waardoor wij u een advies kunnen geven die gebaseerd is op onze ervaringen met de providers. Een vergelijking in alles in 1 pakketten kan een aardig financieel voordeel opleveren. Het overstappen van provider is meestal binnen enkele minuten te regelen. Check altijd even of je niet vast zit aan een contract bij uw internet provider.

Voordelen van een alles in 1 pakket

Een groot voordeel bij het afsluiten van een alles in 1 pakket is dat u nu te maken heeft met 1 pakket en 1 provider. Dit scheelt ontzettend veel papierwerk van facturen en je kunt bij eventuele klachten bellen met 1 internet provider. Naast eerder genoemde voordelen is het ook mogelijk om een flinke besparing te maken op uw maandelijkse kosten. Normaal gesproken heb je te maken met allemaal losse abonnementen. Dit bij elkaar opgeteld kost per maand meer dan dat u een alles in 1 pakket neemt. Wij raden zeker aan om eens te kijken voor een alles in 1 pakket.

http://allesin1pakketvergelijken.com

Concurreer tegen internet

Het internet is sinds 1993 voor iedereen beschikbaar. Sinds die tijd maken bedrijven dan ook gretig gebruik van het nieuwe kanaal. De Amerikaanse restaurant keten Pizza Hut was het eerste bedrijf wat ooit een product verkocht via internet. Na deze eerste verkoop volgden vele bedrijven die hun geluk gingen beproeven op het world wide web. In 1999 startte de grootste webshop van Nederland, Bol.com. De traditionele winkels die fysieke panden bezitten hebben het maar lastig tegen het laagdrempelige internet. Dit is ook geen grote schok, want voor consumenten is het ontzettend makkelijk om producten vanuit de luie stoel, onderweg of op het werk te bestellen. Gelukkig is er nog wel hoop voor traditionele fysieke winkels.

Er zijn weinig belemmeringen om een webshop te beginnen, er komen dan ook per jaar meer dan 6500 internet winkels bij. De meeste webshops zijn te vinden in de categorie kleding. Het grootste slachtoffer van de groei van internet zijn dan ook de traditionele offline kledingwinkels, deze kregen in 2012 alleen al een krimp van 5,2% te verwerken. Dit komt natuurlijk door verschillende factoren, er waren ook merken die switchten van offline naar online of een multi channel strategie gingen voeren. Dat wil zeggen een strategie met meerdere verkoopkanalen, dus zowel internet als fysieke winkels. Het merk Men at Work is hier een mooi voorbeeld van. Toch willen consumenten graag hun producten zien, voelen, proeven, ruiken en beleven. Dit laatstgenoemde feit bied hoop voor offline winkels.

Webshops hebben als gigantisch voordeel dat alles wat de klant bij ze doet meetbaar is. Van conversie percentages tot de costumerjourney, alles valt bij te houden. Doordat alles zo meetbaar is kan men gemakkelijk zwakke punten verbeteren en sterke punten vasthouden. Gelukkig is dit tegenwoordig ook voor fysieke winkels mogelijk met de introductie van retail analytics. Door slim gebruik te maken van smartphones en WiFi signalen wordt het mogelijk om verschillende gegevens te meten:

 • Passanten teller
 • Bezoekduur winkel
 • Heatmap winkel
 • Conversies vs bezoeken
 • Herhalings bezoeken
 • Winkelduur
 • Winkel route

Fysieke winkels zouden met deze tools hun winkels dus perfect kunnen aanpassen op de wensen en behoeften van hun consumenten om zo hun rendement te verhogen.

http://www.crumbbase.nl/

Klanten aantrekken via je website

In de ideale wereld begin je een nieuw bedrijf inclusief een nieuwe website en de klanten stromen direct binnen via je website. Helaas, dat is niet zo. Daar moet je nog wel even wat voor doen.

Je moet je ten eerste verdiepen in je klanten en de klanten die je zou willen hebben. Wat komen zij zoeken op jouw website als ze überhaupt al komen? Zoeken ze bepaalde informatie of zoeken ze goedkope producten die ze via jouw website kunnen bestellen? Of zoeken ze juist aparte en state-of-the-art producten? Leer je doelgroep kennen. Verdiep je er tevens in wat hun demografische gegevens zijn. Wat is bijvoorbeeld de gemiddelde leeftijd van jouw doelgroep? Een website die er nogal zakelijk uitziet, zal niet veel jongeren trekken. Of andersom, een flashy website zal de oudere bezoeker niet echt kunnen bekoren. Webdesign Zoetermeer weet er alles van.

Je website zal ook nog mee moeten kunnen in de huidige stand der techniek. Iedereen heeft tegenwoordig een smartphone en dus daarom moet jouw website een responsive website zijn. Een responsive website is een website die zich aanpast aan de monitor waarop hij getoond wordt. Op een smartphone moet jouw website net zo goed eruit zien en net zo goed kunnen functioneren als op een laptop.

Verder moet je ervoor zorgen dat je website ook nog eens online vindbaar is. Je kunt hiervoor de hulp inroepen van een online marketing bureau maar je kunt ook nog het een en ander zelf doen. Een hele nieuwe website heeft nog geen autoriteit opgebouwd en zal in de zoekmachines niet hoog in de zoekresultaten lijst getoond worden. Je bouwt autoriteit op doordat je website vaak en lang bezocht wordt. Als je je bezoekers boeiende inhoud aanbiedt dan zullen ze langer op je website vertoeven en dan heb je bovendien ook kans dat ze op een gegeven moment gaan doen wat je graag wilt, namelijk klant worden bij jouw bedrijf.

 

http://www.edit4u.nl

Koop van een andere matras – op welke plek dien ik op te passen?

Het aankopen van een topdekmatras dat erbij men past is momenteel een hele onderneming. Er zijn zoveel gevariëerde mogelijkheden, maar welke is nu het beste voor u? Zolang men over de juiste info beschikt, hoeft dit geen probleem te zijn.

Daarom neem even rustig de periode teneinde de verschillende speelruimte te bestuderen. Zo bent u verzekerd van een juiste aankoop!

Er zijn verschillende varianten matrassen. Om te bespeuren welk vorm matras bij men past, is het significant dat u verschillende typen matrassen met mekaar vergelijkt. Net zo een soort matras een baat heeft, bezit het vaak ook een nadeel. Hieronder staan een aantal typen matrassen.
-Lucht matras
-Waterbed
-Traagschuim matras
-Pocketvering matras
-Binnenvering matras

U zult versteld staan van de verschillen binnen een soort matras. Er zijn een aantal zaken waar u op dient te letten, deze zijn onder andere.

Gewicht
Weegt je overvloedig, achteraf is een harde matras goed voor u. Weegt u minimaal, dan ligt een ruw matras ongemakkelijk en dient u er dus 1 te hebben die wat zachter is.

Ventilerend vermogen
Gedurende het slapen transpireert men. Dit zweet wordt via het matras geabsorbeerd. Als u een goed adement matras heeft, wordt dit zweet afgegeven aan de luchtmassa. Bij een slecht ventilerend matras blijft het zweet in het matras en kan zorg dragen voor schimmelgroei.

Ligpositie
Gedurende het dromen kan uw body verschillende posities aannemen. rust men op jouw zij, maag of rugzijde? Voor buikslapers is een zachte matras niet goed, die hebben een harde matras nodig. Pitten op je rugzijde wordt als de ideale slaaphouding gezien. Je matras dient evenmin te concreet evenmin te mak te zijn. Hetzelfde geldt voor het matras van wie die op z’n zijde slaapt. Bovendien kunt u letten met de lengte van de matras. Selecteer altijd een matras dat naar schatting 20 cm meer is dan jouw lengte. En natuurlijk let je op prijs-deugdelijkheid verhouding.

Samengevat, voor het beste slaapcomfort bedenkt u eerst welk soort matras het beste voor je is door verschillende soorten matrassen met mekaar te vergelijken. Ingeval u weet welke soort matras u wilt bezitten, let dan op een aantal dingen bij uw aankoop. U weegt alle plus- en minpuntjes af en maakt jouw keuze. Ook kunt je een matras testen in de webwinkel, aleer je hem aanschaft. Dit mag bij de meeste winkels. Ik wens u veel voorspoedigheid.

http://www.matrascenter.nl/

Zoekmachine Optimalisatie

Beter vindbaar voor uw potentiële klanten? Met de SEO website service van Klopsoft Websites kan dat. Het gevonden worden op de juiste trefwoorden is essentieel om nieuwe bezoekers op uw website te krijgen. Vraag daarom vandaag nog een offerte aan! Met onze SEO website service krijgt u mooie posities in de zoekresultaten van zoekmachines als Google. Hoe? Door middel van zoekmachine optimalisatie. Bij zoekmachine optimalisatie draait het erom dat uw website zoveel mogelijk relevante bezoekers krijgt dankzij de goede posities in de organische zoekresultaten.

Wat houdt SEO Website service in?

Klopsoft Websites geeft u niet zomaar een advies of schrijft alleen maar een mooi document. U krijgt daadwerkelijke resultaten. Hier is onze dienstverlening primair op ingericht.

Het zoekmachine optimalisatie traject start met een analyse van de huidige situatie. Hierop wordt onze werkwijze op aangepast, om zodoende het best mogelijke resultaat te behalen voor uw website. Samen met u worden de zoekwoorden bepaald waarop we het contractduur op zullen focussen.

Bij Klopsoft Websites zien we zoekmachine optimalisatie als een doorlopend proces waarin continu verbeteringen worden doorgevoerd.

Onze SEO Website service is geschikt voor alle bedrijven die serieus aan de slag willen met het optimaliseren van de website voor een langdurig resultaat.

http://www.klopsoft-websites.nl/

Hoog in google, hoe bereik je dat?

Hoog in google

Wanneer een startende ondernemer een website of webshop begint, dan bestaat de hoop dat deze meteen hoog in google te zien is. Dat gebeurt echter niet zomaar. Het is niet een kwestie van een site maken en meteen hoog in google te staan. Het vereist een hoop bezoekers op de site, dan pas zal de plaats stijgen. Daarnaast moet er ook voldoende kwalitatieve content zijn op de site, maar ook op andere internetpagina’s. Als uw onderneming genoemd wordt op andere pagina’s op het internet, dan is het mogelijk dat de site dan hoog in google vernoemd wordt. Dit alles vergt echter veel tijd en kennis over internetmarketing. Iets waar een bedrijf als BiedMeer bij kan ondersteunen. Onze medewerkers zijn ervaren in de bouw, beheer en promotie van voornamelijk webshops. Als u bijvoorbeeld een eigen webshop begint, doe dit dan in samenwerking met een deskundige als BiedMeer om een plaats hoog in google te bereiken. Op deze manier weet u zeker dat u alle aspecten van internetmarketing aanpakt op een kwalitatieve strategische manier. BiedMeer kan de volgende werkzaamheden voor u overnemen of in adviseren:

 • lay-out
 • beheer
 • marketing
 • bestelprocessen
 • software

Dit zijn overkoepelende benamingen voor vanzelfsprekende diensten die bij het maken van een webshop horen. Zo beschikken wij over een software die gebruikt wordt voor webwinkels. Een overzichtelijk systeem dat ook voor u makkelijk in gebruik is. U hoeft namelijk niet alles aan ons over te laten. Als u zelf liever de opbouw van uw webshop in handen heeft, dan is dat meer dan goed. Wij begrijpen dat u zelf de inhoud wilt bepalen wat betreft de teksten en producten. Daarom behoort dit ook tot de mogelijkheden van de software. Wel kan u altijd met ons overleggen hoe dit het beste aan te pakken om hoog in google te staan.

Hoog in google, hoe bereik je dat?

Om als bedrijf hoog in google zichtbaar te zijn, vereist enige toepassingen. Deze zijn bekend voor de medewerkers van BiedMeer. Zo moet u de volgende punten goed verwerken in het beheer van de webshop.

 • Het bepalen van zoekwoorden/keywords: deze worden in de tekst verwerkt. Het gaat hier om woorden die representatief zijn voor de producten en diensten die uw onderneming aanbiedt.
 • De juiste afbeeldingen en video’s gecombineerd met de geselecteerde zoekwoorden.
 • Titels en subtitels moeten ook geschreven zijn aan de hand van de zoekwoorden.
 • Altijd recente artikelen plaatsen. Zorg ook voor het plaatsen van berichten op andere websites van bijvoorbeeld uw klanten of leveranciers. Bij dat laatste kan u ook linkbuilding toepassen. Ook hierbij kan BiedMeer u helpen. Het zorgt er namelijk ook voor dat een site hoog in google staat, dus is het zeker een van de facetten wat de mensen van BiedMeer kunnen uitvoeren.

Linkbuilding zorgt samen met de zoekmachine optimalisatie ervoor dat uw webwinkel hoog in google gaat staan. De medewerkers van BiedMeer weten dat dit nodig is om succes te maken van een online winkel. Daarom hebben wij ook hiervoor deskundigen in dienst die onze klanten daarin kunnen helpen. Zoekmachine optimalisatie wordt ook wel Search Engine Optimalization genoemd, oftewel SEO. De eerdergenoemde zoektermen en keywords hebben betrekking op SEO, dat bestaat uit:

 • meta description
 • meta titels
 • meta keywords

Hierin worden de geselecteerde zoekwoorden verwerkt die eerder samen met u zijn uitgezocht. Het zijn woorden die betrekking hebben op uw diensten. De meta descriptions en titels zijn zichtbaar in de zoekmachines. Het is een kort stukje tekst waarin de inhoud van uw website staat beschreven. Aangezien het pakkende teksten zijn, is het voor bezoekers meteen duidelijk wat zij kunnen vinden op uw website. Doordat deze aan de hand van SEO zijn geschreven, draagt het bij aan een positie hoog in google.

Sneller bekend en vindbaar

Linkbuilding is weer een andere manier om een site hoog in google te laten zetten. Ook dit gaat gepaard met zoekwoorden en teksten, maar deze woorden verspreid over het internet op meerdere blogs. Het lijkt heel eenvoudig, maar dit vereist ook enige kwaliteit en selectie in het toepassen van de woorden. Daarnaast moet het plaatsen van artikelen ook doordacht gedaan worden. Wanneer deze zomaar verspreid worden over blogs met daarin heel veel woorden over uw producten of diensten, dan kan dit juist de tegengestelde werking vinden. Ook al doet u al het werk, dan nog hoeft u niet hoog in google te eindigen. Mocht u al een website of webshop hebben en wilt u toch van de diensten van BiedMeer gebruik maken, dan kan dat. Ook als het bedrijf al hoog in google te vinden is. Wij kunnen onze kennis en werkzaamheden toepassen zonder dat hierbij uw positie in de zoekmachines verloren gaat. Daarnaast zijn er nog allerlei andere toevoegingen die bewerkt kunnen worden om op te vallen in de zoekmachines zoals de onderstaande zaken.

 • Rich snippets: extra informatie als recensies, productgegevens en afmetingen weergeven in de zoekmachines naast de URL, titel en omschrijving.
 • Koppeling met webmaster tools: hierin kan u het bezoekersgedrag volgen en kijken via welke zoekwoorden zij op uw pagina komen.
 • Gebruikersvriendelijke URL’s: niet te lang en vermeld een zoekwoord erin.

Alle bewerkingen kunnen stap voor stap toegepast worden in het beheer van uw website. Wij kunnen alles al verwerken zodra wij bij het opstartproces betrokken zijn. Indien wij werken met een bestaande site, dan nog is het voor ons mogelijk alles te optimaliseren. Hierdoor maken we de inhoud zoekmachine vriendelijk en staat u voor u het weet hoog in google met uw webwinkel.

http://biedmeerwebwinkels.nl/hoog-in-google.html