Wandlampen LED, ideaal in huis en daarbuiten!

LED verlichting is er in vele verschillende soorten en maten. Voor iedere ruimte in uw huishouden zijn er wel verschillende soorten LED lampen en iedere soort LED verlichting kent zijn eigen voor- en nadelen. Ook heeft u de keuze tussen verschillende soorten, maten en lichtkleuren. Neem bijvoorbeeld de wandlampen LED: deze prachtige lampen zijn een mooi voorbeeld van de uitgebreide mogelijkheden die LED uw huishouden te bieden heeft. In dit artikel gaan we verder in op de voordelen en toepassingen van de wandlampen LED.

Wandlampen LED zijn, zoals de naam al zegt, vooral ideaal voor het verlichten van uw wanden. Dit kan zowel binnen- als buitenshuis. Neem bijvoorbeeld uw tuin, het levert een prachtig effect op wanneer u uw tuinwanden op prachtige wijze verlicht met de wandlampen LED. Wanneer u wandlampen LED bestelt heeft u de keuze tussen een lamp die omlaag, omhoog of beide schijnt. Zo kunt u een prachtig totaalplaatje creëren dat volledig past bij uw smaak qua sfeer. Kies er bijvoorbeeld voor om uw gehele wand met uplights te verlichten of ga er juist voor  om boven en onder te verlichten! De keuze is volledig aan u! Ook binnenshuis zijn er genoeg mogelijkheden te bedenken om uw wanden eer aan te doen. Uw eigen fantasie is de grens wanneer het gaat om wandlampen LED!

Als u op zoek bent naar scherp geprijsde Wandlampen LED zou u eens moeten kijken op www.wandlampenled.nl. Deze site levert u wandlampen LED van uitstekende kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs! Ook kunt u bij hen altijd terecht voor advies omtrent alle LED verlichting. Wanneer u zich bijvoorbeeld afvraagt welke lamp ideaal is voor uw verlichtingswens of simpelweg wilt weten hoe u een goed lichtplan opstelt, kunt u altijd bij hen terecht! Hun vakkundige medewerkers helpen u graag verder!

Hoe slotenmakers je kunnen helpen thuis, in het bedrijf en met de auto

 Ik probeer altijd een oogje te hebben voor bedrijven die me kunnen van nut zijn op meer dan één vlak. Bijvoorbeeld als ik op zoek ben naar een slotenmaker, dan wil ik wel dat hij meer kan dan me enkel te helpen als ik de sleutels op de wagen heb laten zitten. Hieronder enkele voorbeelden van hoe een multifunctionele slotenmaker je kan helpen met je woning, je bedrijf en je auto.

Een veelzijdig slotenmakersbedrijf kan bij jou thuis komen en je helpen met al jouw beveiligingsnoden. Ze zijn in staat om beveiligingssystemen te installeren in woningen, om sloten van garagepoorten, van postbussen, van nachtsloten en nog meer te verhelpen. Zo mag je er zeker van zijn dat jouw familie echt veilig is.

Ze kunnen ook echt helpen om jouw bedrijf te beveiligen. Slotenmakers kunnen immers sloten installeren die weerstaan aan het openpeuteren, het open boren en andere gewelddadige methodes. Ze zijn in staat om machines voor in- en uitgangen te installeren, eveneens als centrale vergrendelingsystemen, videosystemen, sterke beveiligingssystemen en andere. Het is zo belangrijk dat je een goede slotenmaker hebt om je bedrijf te beschermen. Het is en blijft een investering die je je niet zult beklagen.

Ook wanneer je hulp nodig hebt om opnieuw in je afgesloten wagen te kunnen, is jouw slotenmaker daar om je te helpen. Ze kunnen je helpen om terug in je wagen te stappen en in je koffer te zijn. Als je jouw ganse sleutelbos kwijt bent, kunnen ze evengoed een nieuw set maken. Ze kunnen ook je ontstekingsslot vernieuwen of een beschadigde of verwrongen sleutel die je zou hebben, vervangen.

Er zijn zoveel vlakken waarop een goed slotenmakersbedrijf van nut kan zijn. Er zijn slotenmakers in Rotterdam en omgeving die je kunnen helpen met al je beveiligingsnoden. Houd je woning, je bedrijf en je wagen veilig!

 

http://www.locksecure.nl/

TOEPASSINGEN VOOR LED STRIP VERLICHTING IN UW HUIS

LED strip verlichting is een zeer veelzijdige en creatieve manier voor het toevoegen van licht in uw interieur. Het wordt al lang gebruikt door interieur ontwerpers in bedrijven en hotels en het is nu gemakkelijk beschikbaar voor thuis gebruik.

LED strips worden geleverd op een lange rol, met de afzonderlijke Led’s gemonteerd op een flexibele tape. Deze kan in segmenten worden gesneden, en maakt het heel makkelijk strips aan te passen voor kleinere ruimtes. Deze flexibiliteit zorgt voor een oneindig aantal toepassingen, u bent alleen beperkt door uw creativiteit.

Er zijn drie verschillende opties in kleuren als het gaat om de aankoop van deze verlichting: Één kleur in warm wit of koud wit, kleur veranderende RGB (rood, groen en blauw) of in één kleur in een verscheidenheid van verschillende kleuren. Het witte licht is nuttig voor algemene huishoudelijke verlichting, de kleur opties zijn leuke oplossingen voor verlichting van woningen en bedrijven.

Onder kast verlichting in de keuken Donkere schaduwpartijen kunnen worden weggewerkt met het gebruik van LED strip verlichting door bevestiging onder kasten. Het voordeel van LED strips over tl-buizen is dat ze kunnen worden gesneden in precies de juiste lengte. En natuurlijk Led ‘ s zijn veel goedkoper als verbruikt, met veel minder elektriciteit kosten.

Boekenplanken LED strip verlichting lost het probleem op voor de verlichting van boekenplanken. Korte LED strips kunnen op maat worden geknipt, om zo discreet elke sectie te verlichten met een warme gloed.

Hoekjes en nissen Gebogen hoeken en nissen kunnen vaak problematisch zijn om te verlichten, maar met flexibele LED strips is het nu gemakkelijk licht individueel en gebogen te plaatsen in nissen. Omdat strips ook een dergelijk slank profiel hebben is het nu ook gemakkelijk om ze te verbergen..

Bureau en een hobby gebieden Zelfs strip verlichting is een grote hulp voor bureau gebieden, of workshops. Eenvoudig te installeren LED-strips kunnen worden gebruikt voor het creëren van het juiste licht voor het fijne gedetailleerde werk, precies waar u dat wilt.

http://www.leds-depot.nl/led-strips.html

Boiler, hét apparaat voor warm water

Een boiler is een toestel waarmee water opgewarmd wordt, door middel van elektriciteit of de verbranding van aardgas of stookolie. Een boiler houdt een voorraad water, in een thermisch geïsoleerd vat, op constante temperatuur. HGB-Trading verkoopt verschillende typen boilers, waaronder de zogenaamde close-in boilers, elektrische boilers, horizontale elektrische boilers, eco elektrische boilers en de elektrische cv boilers.

 

Close-in boiler

 

HGB-Trading levert close-in boilers van Lemet. Dit zijn echte kwaliteitsboilers die geproduceerd zijn binnen de EU. Een close-in boiler heeft als grootste voordeel dat hij direct warm water levert. U hoeft dus niet meer de kraan te laten lopen, waarbij u koud water verspilt, voordat u warm water heeft. Met een close-in boiler heeft u direct warm water wanneer u de kraan opendraait. De isolatiewand van de close-in boiler, die gemaakt is van een dikke laag polyurethane foam, zorgt ervoor dat het water langer warm blijft.

 

Elektrische boiler

 

De elektrische boilers die wij leveren zijn ook van Lemet. Het verwarmingselement magnesium anode, verkrijgbaar in verschillende Watt aantallen, zorgt voor een snelle opwarmingstijd. Ook de elektrische boilers hebben een dikke polyurethane foam isolatiewand waardoor het water langer warm blijft. Als u dag-nacht stroom heeft kunt u hierdoor veel energie besparen door gebruik te maken van het daltarief. U zult dit op uw jaarafrekening van uw energiemaatschappij merken. Daarnaast is een elektrische boiler heel gemakkelijk te installeren zonder hak- of breekwerk.

 

Horizontale elektrische boiler

 

Een horizontale elektrische boiler is ideaal voor plekken met onvoldoende hoogte om de boiler te plaatsen. De aansluitkranen van een horizontale elektrische boiler moeten anders gepositioneerd worden dan bij een verticale elektrische boiler, aangezien boilers op waterdruk werken. Ook de horizontale boilers kunnen worden geleverd in verschillende Watt aantallen.

 

 

 

De EcoWay boiler, een ‘groene’ keuze

 

Maakt u graag een ‘groene’ keuze, dan is wellicht de EcoWay elektrische boiler van Lemet iets voor u. Deze 80 liter boiler is voorzien van een digitaal display en een Eco functie. Met de Eco functie meet de boiler voortdurend wanneer het de beste tijd is om het water wel of niet op te warmen. Door deze Eco functie bespaart u veel energie, wat beter is voor het milieu en uw portemonnee. Aangezien deze EcoWay elektrische boiler computergestuurd is, kunt u zelfs drie tijdsblokken programmeren. In deze tijdsblokken kunt u heel precies aangeven wanneer de boiler wel of niet water mag verwarmen. Dit is nog eens extra voordelig als u een dubbele meter, oftewel dag-nacht stroom, heeft. U kunt dan de tijdsblokken zo programmeren dat de boiler alleen ‘s nachts het water opwarmt. Dit verwarmde water kunt u dan overdag gebruiken. En door de dik gevoerde isolatiewand blijft het water langer warm.

 

Elektrische cv boiler

 

Elektrische cv boilers, bij ons te koop van het merk Lemet, zijn uitgerust met een extra spiraal. Deze extra spiraal kan worden aangesloten op uw cv installatie. Zo kunt u een heerlijke warme douche nemen of bijkomen in een warm bad. In de zomer, wanneer u de cv niet gebruikt, zal de extra spiraal, wat een verwarmingselement is, het water op de gewenste temperatuur brengen zodat u kunt douchen, badderen en de afwas doen. Door deze constructie bespaart u veel energie. U kunt wel tot zestig procent op uw energierekening besparen.

 

Voor meer informatie over dit specifieke product, of andere items uit het uitgebreide assortiment van HGB-Trading, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

http://www.hgb-trading.nl/houtkachels/cv-aansluiting/Elektrische-Boilers

Een pelletkachel of infrarood sauna kopen voor bij u thuis

Door het gebruik van een pelletkachel en infrarood sauna bent u bewust bezig van ons wordt er fors minder gebruik gemaakt van uw centrale verwarming en cv-ketel. Op deze manier wordt er niet te veel warmte of energie verspild, wat er voor zorgt dat het vele euro’s per jaar kan besparen, wanneer u gebruik maakt van een pelletkachenin plaats van een houtkachel of een centrale verwarming. Deze voordelen kunnen oplopen tot wel 75% van uw huidige stookkosten. Het financiële voordeel is niet het enige voordeel van een pelletkachel. Door het gebruik helpt u daadwerkelijk mee aan beter milieu. De kachels zijn namelijk allemaal gecertificeerd volgens strenge normen binnen de milieuwetten van Europa en dragen één voor één bij aan een gezondere leefomgeving voor mens en dier. Het rendement van de brandstof van de pelletkachel is dan ook veel hoger dan die van een houtkachel. Bij het verbranden van een houtblok wordt er daadwerkelijk maar 80% verbrand. De pellets in een pelletkachel verbranden tot wel 94% procent. Daarnaast worden de pellets ontwikkeld van overgebleven zaagsel, en zijn dus afhankelijk van het kappen en verminderen van de bomen. Draag bij aan een beter milieu en geniet met een gerust hart van uw eigen warmtebron in de uw woonkamer. Meestal wordt een pelletkachel als bij product in een sauna handel waar infrarood sauna worden verkocht

http://www.sauna4you.nl/pelletkachel/

Wasdroger

Kwalitatief hoogstaande wasdroger

Als u op zoek bent naar een wasdroger en hier niet te veel geld voor neer wilt tellen, dan bent u bij De Schouw Witgoed aan het juiste adres. Wij grossieren in allerhande huishoudelijke apparatuur en u zult zeker geen spijt krijgen van uw keuze voor ons. Zoekt u een wasdroger, wilt u hiervoor niet te diep in de buidel tasten en wilt u graag een duurzame keuze maken? Dan zit u bij ons op de goede plek. Een wasdroger aanschaffen bij ons is een goed idee, omdat u dan:

  • profiteert van een geweldige eigen service, waar u te allen tijde een beroep op kunt doen
  • slechts een lage prijs hoeft te betalen
  • de garantie hebt dat u een goede aankoop doet, omdat wij alleen maar topmerken leveren
  • de keuze hebt uit veel soorten en merken; wij hebben voor ieder wat wils

Kortom, u hebt geen enkele reden meer om niet voor ons te kiezen. Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar wilt u toch eerst van de hoed en de rand weten, voordat u een besluit neemt of u al dan niet voor ons gaat kiezen? Wilt u er zeker van zijn dat er geen addertje onder het gras zit en dat u onverwacht achteraf voor hoge kosten komt te staan? Wij kunnen u er in ieder geval van verzekeren dat wij honderd procent transparant te werk gaan en altijd doen wat wij beloven. Wij komen onze beloftes altijd na. Dus ziet u op onze website een goedkope wasdroger staan, dan is deze ook echt goedkoop. Daarnaast kunnen wij deze ook nog eens zonder verzendkosten bij u thuis bezorgen. Dit is een gratis service van De Schouw Witgoed. Hebt u toch nog vragen, bijvoorbeeld over een wasdroger? Dan horen wij dit uiteraard graag van u. Twijfel dus niet en neem vandaag nog contact met ons op. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers op de klantenservice staan u graag te woord en kunnen u alles vertellen over ons assortiment en de specificaties van de artikelen. Daar kunt u zeker van op aan. Schroom dus niet en laat een bericht voor ons achter.

Een wasdroger aanschaffen hoeft niet veel kosten met zich mee te brengen

Als u met ons in zee gaat, dan profiteert u van lage prijzen op ons gehele assortiment. Om de prijs hoeft u het dus niet te laten. Dus hebt u er ook schoon genoeg van om elke dag maar weer de was op te moeten hangen? Is uw waslijn een beetje gammel en loopt u elke keer tegen het wasgoed aan? Krijgt u er zo langzamerhand een punthoofd van dat het wasrek steeds in de weg staat? Met een wasdroger bent u in een klap van al uw problemen af. Dit is werkelijk een goede oplossing. Bovendien voelt uw wasgoed erg zacht aan als het uit de wasdroger komt. En zeg nou zelf, dat wilt u toch ook? U wilt zich na het douchen toch ook niet af hoeven te drogen met een harde handdoek, maar kiest toch ook liever voor een zachte? Kijk, dat is nou het grote voordeel van een wasdroger. Klinkt dit goed en is dit precies wat u wilt? Bent u op zoek naar een firma die een wasdroger in de aanbieding heeft die van de hoogste kwaliteit is, maar toch niet veel kost? Dan bent u bij ons hoe dan ook aan het juiste adres. Wij houden er namelijk niet van om onze klanten met hoge prijzen te confronteren. Nu zult u zich misschien afvragen hoe het toch mogelijk is dat een wasdroger van een topmerk bij ons zo goedkoop is. Het zit als volgt. Wij gaan altijd zeer efficiënt te werk en zijn daardoor in staat om onze bedrijfskosten te drukken. Doordat wij kostenbesparend te werk gaan, hoeven wij heen hoge rekening aan onze klanten te presenteren. En zeg nou zelf, dat is toch geweldig? Daar wilt u toch ook wel van profiteren? Meld u dan gelijk aan als een nieuwe klant en plaats een bestelling. Deze hebt u dan al binnen afzienbare tijd in huis!

Bij ons is de klant nog echt koning

Het is een feit dat u het tegenwoordig niet veel meer ziet: firma’s waarbij de wensen van de klanten nog echt centraal staan. Vandaag de dag zijn dit soort winkels erg schaars. Gelukkig zit u bij De Schouw Witgoed wél op de goede plek, omdat bij ons uw wensen het uitgangspunt vormen. Dus wilt u:

  • topkwaliteit aanschaffen
  • de perfecte zuinige wasdroger uitzoeken
  • geen dief zijn van uw eigen portemonnee
  • profiteren van een gratis thuisbezorgservice
  • de mogelijkheid hebben om langs te komen in onze showroom?

Dan regelen wij dit voor u. Wij zijn u altijd graag van dienst. Uw keuze voor ons is daarom ook een zeer verstandige en u zult hier beslist geen spijt van krijgen. Dat staat als een paal boven water. Voor een goede wasdroger die jaren mee gaat, moet u bij ons wezen. De Schouw Witgoed heeft op de website een enorm groot assortiment op het gebied van de wasdroger. U zult dus zeker niet teleurgesteld worden. Wilt u graag eerst wat meer informatie ontvangen? Wij snappen maar al te goed dat u even goed na wilt denken over de aanschaf van een wasdroger en geven u graag alle informatie die u nodig hebt om een goede beslissing te nemen.

http://www.deschouwwitgoed.nl/