Eurprivacy.nl
Image default
Electronica en Computers

HTC One M8 Kopen: BlinkFeed & Sense 6.0

Met de nieuwe HTC One M8 borduurt HTC verder op de functies die de originele HTC One juist zo populair hebben gemaakt bij journalisten, hoewel het commercieel misschien niet het grootste succes geworden. Aan de buiten- en binnenkant lijkt de HTC One M8 dan ook veel op zijn voorganger, maar wel met de nodige verbeteringen.

Een van de verbeteringen op het vlak van software is BlinkFeed, een dienst waar sociale updates en nieuws uit je favoriete bronnen worden verzamelt en je deze altijd vanaf het startscherm kan bekijken, zodat je nooit het laatste nieuws hoeft te missen.

HTC One M8 abonnement

BlinkFeed op de HTC One M8 laat je de kleur van de achtergrond veranderen, waardoor het afscheid neemt van de standaard kleur (donker grijs) van de eerste generatie HTC One. De standaardkleur is als groen ingesteld, maar je kan kiezen voor andere kleuren vanuit het menu. 

De meeste tegels (tiles) zijn nu vierkant, met uitzondering van de gemarkeerde tegels, die nu grote rechthoeken zijn, en door deze verandering valt de content wat meer op in vergelijking met eerdere versies van Sense. Het zijn subtiele veranderingen, net zoals de animatie tijdens het scrollen, ze verschijnen nu soepel op het scherm, terwijl er eerder nog werd gekozen voor een 3D effect. In onze ogen zorgt dit ervoor dat BlinkFeed meer onderdeel uitmaakt van de interface, in plaats van dat het voornamelijk wordt gezien als een losse dienst.

De overige functionaliteit is voornamelijk hetzelfde gebleven. Je kan je favoriete nieuwsbronnen toevoegen via een lijst van HTC en je kan BlinkFeed verbinden met je sociale netwerken, zodat je ook updates ziet van je Facebook vrienden of volgers op Twitter. Verder kun je kiezen om alle content te tonen, maar ook kun je je richten op 1 categorie of zelfs 1 bron. HTC heeft op de HTC One M8 dit jaar ook iconen toegevoegd, zodat het makkelijker is om je favoriete website terug te vinden.

Een HTC One M8 kopen is vanaf nu mogelijk in Nederland. De smartphone heeft een adviesprijs van €699, maar is ook gratis te verkrijgen bij een abonnement bij 1 van de grote providers.

http://www.htconekopen.eu