Eurprivacy.nl
Image default
Woning en Tuin

Houtkachel inbouw

Een haardvuur in huis zorgt altijd voor sfeer. Gezellig met familie of vrienden om een haardvuur zitten is iets dat veel mensen al zeer prettig ervaren. Een houtkachel inbouw is een goede keuze als u uw haardvuur graag wilt verwerken in een bestaande wand. Dit is een chique en strakke oplossing, waarbij alle naden worden weggewerkt en u gebruik maakt van een bestaande plek. Op deze manier verliest u niet onnodig ruimte. Een houtkachel inbouw kunt u juist ook heel prominent als eyecatcher in een ruimte plaatsen, bijvoorbeeld als een eiland midden in uw woning. Voor uw houtkachel inbouw kunt u bij HGB-Trading kiezen uit een enorm assortiment kachels, waar wij u graag over informeren.

 

Kratki, de beste keuze

 

Koopt u een houtkachel inbouw bij HGB-Trading dan kiest u voor kwaliteit, want deze kachels zijn van het zeer bekende Europese merk Kratki. Kratki is een bedrijf dat van mening is dat een haard in huis niet alleen voor de elite is, maar voor iedereen een mogelijkheid moet zijn. De kachelontwerpers van Kratki richten zich niet alleen op het model, maar uiteraard ook op veiligheid, efficiëntie en werkbaarheid. Kratki is continue bezig met innovatie en heeft mede hierdoor vele prestigieuze prijzen gewonnen. HGB-Trading heeft een zeer ruim assortiment houtkachel inbouw. U kunt kiezen voor een houtkachel inbouw van plaatstaal en een gietijzeren houtkachel inbouw. Ook kunt u kiezen voor een gietijzeren houtkachel inbouw met cv aansluiting en een gietijzeren houtkachel inbouw met cv aansluiting Eko.

 

Houtkachel inbouw van plaatstaal

 

De houtkachel inbouw van plaatstaal heeft over het algemeen een strakker uiterlijk dan een gietijzeren houtkachel. Kratki heeft een aantal prachtige modellen die een modern en tijdloos uiterlijk hebben. Dit komt door de vlakheid en strakheid van het plaatstaal. Een voordeel van een houtkachel inbouw van plaatstaal is dat deze lichter is dan veel andere soorten houtkachels. Een nog groter voordeel is dat de convectiewarmte ervoor zorgt dat elke hoek van uw kamer verwarmd wordt, zodat u in de gehele ruimte heerlijk kunt vertoeven. Een ander heel belangrijk voordeel is het hoge rendement van de plaatstalen houtkachel. Het rendement kan namelijk oplopen tot maar liefst 90%.

 

 

 

Gietijzeren houtkachel inbouw

 

Gietijzer is een degelijk en duurzaam materiaal. Een gietijzeren houtkachel inbouw heeft vaak een klassieke uitstraling. Bij HGB-Trading heeft u ruime keuze uit verschillende klassieke modellen. Daarnaast hebben wij ook een ruim aantal strakkere modellen. Voor ieder interieur een passend model. De stralingswarmte van een gietijzeren houtkachel inbouw zorgt voor een zeer aangename warmte. Door de stralingswarmte is het heerlijk om zich rond de kachel te bevinden.

 

Gietijzeren houtkachel inbouw met cv aansluiting

 

Kratki heeft ook zeer efficiënte gietijzeren inbouw houtkachels met cv aansluiting. Een gietijzeren houtkachel inbouw met cv aansluiting heeft een extra element waarin het water wordt verwarmd. Dit extra element staat in verbinding met uw cv aansluiting en het water wordt verwarmd wanneer u de houtkachel gebruikt. Op die manier warmen alle leidingen op waardoor uw gehele woning behaaglijk warm wordt. HGB-Trading biedt u ruime keuze in strakke gietijzeren inbouw houtkachels met cv aansluiting. 

 

Gietijzeren houtkachel inbouw met cv aansluiting Eko

 

‘Groen’ leven en ‘groene’ keuzes maken wordt steeds populairder. Dit is omdat wij duurzaamheid en het behoud van de natuur steeds belangrijker vinden. Een gietijzeren houtkachel inbouw met cv aansluiting Eko is zeker een ‘groene’ keuze, want u bespaart met deze houtkachel op stookkosten van gas en olie. Het rendement van een gietijzeren houtkachel inbouw met cv aansluiting Eko is minimaal 82%, wat enorm hoog is. Een gietijzeren houtkachel inbouw met cv aansluiting Eko van Kratki zorgt voor voldoende warmte in de ruimte waar de houtkachel staat. Bovendien zorgt hij ervoor dat de rest van uw huis ook heerlijk warm aanvoelt. Door te kiezen voor een gietijzeren houtkachel inbouw met cv aansluiting Eko kunt u na plaatsing genieten van een heerlijk verwarmde woning, met gezelligheid en hoog rendement. HGB-Trading biedt u een aantal strakke, stijlvolle modellen.

 

1000 m2 grote showroom

 

Wilt u meer weten over de verschillende inbouw houtkachels? Kom dan eens ons ruime assortiment bekijken in onze 1000 m2 grote showroom in Velserbroek. Wij zullen u uitgebreid informeren over de mogelijkheden van de verschillende typen inbouw houtkachels en al uw vragen beantwoorden. Bovendien kunnen wij u ook het universeel stalen onderstel met verstelbare poten laten zien, waar u uw kachel optimaal kunt inbouwen.

http://www.hgb-trading.nl/inbouw