Fruitwater als gezonde dorstlesser

Op een heerlijke lente- of zomerdag is er niets lekkerder dan een heerlijk glaasje water. Maar wat als ik je vertel dat zelfs een ouderwets glaasje water verbeterd kan worden. Daarom heeft Bar Company een heerlijke glaasje fruitwater voor je. Deze drankjes zijn superlekker en heel gezond. Wij voegen verschillende fruitsoorten, groenten of kruiden toe aan het water. Daarom is het water niet alleen super verfrissend, maar ook nog eens een gezonde dorstlesser. En wat is er nou lekkerder op een mooie zomerdag? Bar Company biedt een fruitwaterbar aan voor op jouw evenement. Zo kun jij jouw gasten voorzien van de heerlijkste glaasjes water met een twist! En dat valt natuurlijk op. Hierdoor zullen mensen het in positieve zin nog lang over jouw evenement hebben.

Eindeloos variëren met fruitwater

Fruitwater maken we door verschillende fruitsoorten of kruiden toe te voegen aan water. Je kunt eindeloos variëren met verschillende smaken. Zo kun jij het water aanpassen aan jouw voorkeuren. Wij van Bar Company helpen je graag om tot een menu aan fruitwater soorten te komen. Je kunt uiteraard ook zelf op onderzoek uit gaan. Denk aan eentje met limoen, munt en komkommer. Of eentje met basilicum en aardbei. Je kunt het zo gek niet bedenken en wij maken er een overheerlijk drankje van. Wij horen het graag hoe wij jou het beste van dienst kunnen zijn. Daar zijn we natuurlijk voor! Bar Company neemt namelijk al jouw zorgen uit handen. En dat is wel zo fijn.

Lekker fris

Fruitwater is net als water ontzettend fris Door het toegevoegde fruitextract ook nog eens ontzettend gezond. Alle vitaminen die in een stuk fruit zitten worden overgenomen in het water. Hierdoor ben je gelijk op de gezonde, maar ook zeker een lekkere tour.

https://www.barcompany.nl/2018/fruitwater-bar-huren-bij-bar-company/

Hoe moet je een vleesthermometer gebruiken

Is het vlees al gaar? Kunnen we het al eten, of zou het nog rood zijn? Vragen die regelmatig gehoord worden tijdens een barbecue. Maar ook in de keuken van het gewone rijtjeshuis, of tijdens het koken van een belangrijk diner, vraagt diegene die het eten bereidt zich regelmatig af of het vlees al gaar is. De enige manier om dit met zekerheid te zeggen is het juiste gebruik van een vleesthermometer van Thermapen Nederland. In onze shop verkopen we verschillende soorten vleesthermometers, van de klassieke vleesthermometer, tot een vleesthermometer die niet alleen de temperatuur van het vlees af kan lezen, maar ook de omgevingstemperatuur kan meten. 

Hoe wordt de vleesthermometer gebruikt?

Plaats de steekvoeler of pin van uw vleesthermometer exact in het midden van het vlees. Daarbij moet u opletten dat de voeler niet op een bot of in vet geplaatst wordt. Dit beïnvloedt namelijk de nauwkeurigheid van de meting. Bij een plat stuk vlees, denk aan biefstuk, runderlap, et cetera, is de juiste plaatsing van de thermometer horizontaal. Bij een groot stuk vlees, denk aan bijvoorbeeld een hele kip kunt u de thermometer ook verticaal plaatsen. Zorg er voor dat hoe u de vleesthermometer ook plaatst, de thermometer altijd tot in de kern van het vlees komt. Alleen zo kan de correcte temperatuur van het vlees gemeten worden.

Waarom een vleesthermometer

Wanneer u de temperatuur van het vlees heeft afgelezen, kunt u berekenen of het vlees gaar is, de juiste temperatuur heeft bereikt, maar ook of de omgevingstemperatuur juist is. Weet daarom van ieder stuk vlees wat de juiste temperatuur moet zijn. Een doorbakken stuk vlees heeft een hogere kerntemperatuur dan een stuk vlees dat rosé gebakken moet worden. Alleen met de juiste temperatuur krijgt u een perfect stuk vlees. Met een vleesthermometer die ook omgevingstemperaturen kan meten, kunt u heel snel en gemakkelijk de temperatuur aflezen die de barbecue of pan heeft. En daar kunt u dan het vuur weer op aanpassen.

Een overzicht van alle temperaturen

Hieronder een overzicht met alle kerntemperaturen per soort vlees. Laat u uw vleesthermometer in uw stuk vlees zitten tijdens het bakken, dan ziet u de temperatuur oplopen en weet u exact wanneer u het vlees van het vuur moet halen, uit de oven moet halen, of wanneer het lang genoeg op de barbecue heeft gelegen.

Rundvlees
Rauw: 40-45 C
Rood: 50-55 C
Rosé: 55-60 C
Doorbakken: 65-70 C

Kalfsvlees
Rosé: 65-70 C
Doorbakken: 75-80 C

Varkensvlees
Doorbakken: 70-75 C

Lamsvlees
Rosé: 60-65 C
Doorbakken: 70-75 C

Kip
Doorbakken: 80 C

Kalkoen
Doorbakken: 80-85 C

Voor meer informatie over alle vleesthermometers, bezoek dan snel de website van Thermapen Nederland.

https://www.thermapen.nl/vlees-thermometers

Beleef altijd wat nieuws in een restaurant in Oss

Iedere dag van de week kun je terecht bij een restaurant in Oss voor de lekkerste kopjes koffie, de heerlijkste lunches en hoogstaande diners. Dat is echter lang niet alles wat dit restaurant te bieden heeft. Zo organiseert restaurant De Nieuwe Wereld in Oss ook regelmatig leuke evenementen.  Zo is er iedere eerste woensdag van de maand een heuse ‘Girls night out special’ voor een gezellige avond met je vriendinnen. Elke laatste vrijdag van de maand is er de ‘Speakers’ corner’ waar je onder het genot van een koud glas bier kunt luisteren naar interessante presentaties. Je kunt nu eenvoudig een tafel online reserveren.

Specialisten maken uw avond in een restaurant in Oss onvergetelijk

Het echte vakmanschap in de restaurantwereld vind je bij De Nieuwe Wereld in Oss. Dit restaurant werkt uitsluitend met personeel dat passie heeft voor het vak en dit proeft u terug. Zo worden alle maaltijden bereid door een echte chef-kok. Dat proef je zeker wanneer je er langs gaat voor een heerlijke lunch of een smakelijk diner. Ook wanneer je er langsgaat voor een borrel kun je een hoge mate van kwaliteit verwachten. Zo zorgt de gin-tonic specialist ervoor dat jouw cocktail perfect is gemixt. Houd je toch meer van bier? Dan kun je er terecht voor meer dan 50 verschillende (speciaal)bieren. De bierspecialist helpt je graag met het kiezen van het lekkerste biertje.

Geniet van unieke menu’s bij een restaurant in Oss

Bij De Nieuwe Wereld kun je elke dag terecht voor een heerlijk speciaal menu. Wat dacht je bijvoorbeeld van de ‘Benefit Days’ van maandag tot en met vrijdag? Op deze dagen kun je er smullen van een heerlijk driegangendiner voor een erg voordelige prijs. Elke donderdag staat het restaurant in Oss in het teken van ‘Throwback Thursday’. Zo kun je er elke donderdagavond genieten van burgers, bier en vinyl muziek. Op vrijdag is het natuurlijk tijd om het weekend in te luiden. En hoe kun je dit nu beter doen dan met speciaalbier of cocktails? Juist! Daarom kun je bij De Nieuwe Wereld, het gezelligste restaurant van Oss, elke vrijdag terecht voor ‘Hello Friday’. 

Zorg ervoor dat u veilig werkt, gebruik de juiste werkkleding in Utrecht

Overalls en stofjassen bestellen in de regio Utrecht? Zorg ervoor dat u dit doet bij een leverancier die u kleding levert die is voorzien van een keurmerk. Goede werkkleding bij een speciaalzaak nabij Utrecht kopen is daarom een goed idee. Denk bijvoorbeeld aan A. Van Raak Workwear, waar u een groot aanbod aan werkkleding en horecakleding nabij Utrecht treft. Wat denkt u bijvoorbeeld van stevige werkschoenen, zoals veiligheidslaarzen of veiligheidsklompen, waarmee werknemers hun voeten kunnen beschermen tijdens het uitvoeren van zware werkzaamheden? Of fluorescerende regenbroeken en regenjassen voor tijdens heftige weersomstandigheden. Uw werknemers blijven dan goed zichtbaar. Met werkkleding van de specialist nabij Utrecht kunt u ongelukken op de werkvloer voorkomen.

Horecakleding met verzorgde uitstraling en opdruk verkrijgbaar nabij Utrecht

Wist u al dat u representatieve horecakleding kunt bestellen en die kun laten bedrukken met uw eigen bedrijfsnaam? Dat is extra reclame! Bovendien wilt u dat uw gasten uw personeelsleden herkennen. Koop daarom horecakleding bij A. Van Raak Workwear, een specialist op het gebied van werkkleding nabij Utrecht. Hier kunt u niet alleen horecakleding of werkkleding gemaakt van kwaliteitsstoffen kopen, ook kunt u ervoor kiezen deze kleding hier te laten bedrukken, bijvoorbeeld met het logo van uw onderneming of uw bedrijfsnaam. Dit kan door het logo of de naam te borduren, maar ook transferdruk of zeefdruk behoort tot de mogelijkheden. Informeer gerust bij uw specialist op het gebied van werkkleding en horecakleding nabij Utrecht.

Horecakleding en werkkleding van een sociaalbewuste ondernemer nabij Utrecht

Sociaal bewustzijn, we zijn er gelukkig ook in het bedrijfsleven steeds meer mee bezig. Doet u ook mee? En als u net op het punt staat om horecakleding of werkkleding in de omgeving van Utrecht aan te schaffen, dan kan dat u aan het twijfelen brengen. Want hoe weet u nu bij welke winkel u werkkleding aanschaft die op eerlijke wijze is gefabriceerd? Wanneer u er zeker van wilt zijn dat u werkkleding bij een sociaalbewuste onderneming aanschaft, dan moet u bij A. Van Raak Workwear nabij Utrecht zijn. Deze leverancier levert enkel kledingartikelen die onder een specifieke gedragscode zijn geproduceerd. Zodoende is het zeker dat de arbeidskrachten werken in een gezonde en veilige omgeving, met respect zijn behandeld tijdens het productieproces en fatsoenlijk betaald krijgen. Ook kunt u er zeker van zijn dat er geen kinderarbeid aan te pas is gekomen bij de fabricage van de horecakleding en werkkleding van deze specialist nabij Utrecht.