Fruitwater als gezonde dorstlesser

Op een heerlijke lente- of zomerdag is er niets lekkerder dan een heerlijk glaasje water. Maar wat als ik je vertel dat zelfs een ouderwets glaasje water verbeterd kan worden. Daarom heeft Bar Company een heerlijke glaasje fruitwater voor je. Deze drankjes zijn superlekker en heel gezond. Wij voegen verschillende fruitsoorten, groenten of kruiden toe aan het water. Daarom is het water niet alleen super verfrissend, maar ook nog eens een gezonde dorstlesser. En wat is er nou lekkerder op een mooie zomerdag? Bar Company biedt een fruitwaterbar aan voor op jouw evenement. Zo kun jij jouw gasten voorzien van de heerlijkste glaasjes water met een twist! En dat valt natuurlijk op. Hierdoor zullen mensen het in positieve zin nog lang over jouw evenement hebben.

Eindeloos variëren met fruitwater

Fruitwater maken we door verschillende fruitsoorten of kruiden toe te voegen aan water. Je kunt eindeloos variëren met verschillende smaken. Zo kun jij het water aanpassen aan jouw voorkeuren. Wij van Bar Company helpen je graag om tot een menu aan fruitwater soorten te komen. Je kunt uiteraard ook zelf op onderzoek uit gaan. Denk aan eentje met limoen, munt en komkommer. Of eentje met basilicum en aardbei. Je kunt het zo gek niet bedenken en wij maken er een overheerlijk drankje van. Wij horen het graag hoe wij jou het beste van dienst kunnen zijn. Daar zijn we natuurlijk voor! Bar Company neemt namelijk al jouw zorgen uit handen. En dat is wel zo fijn.

Lekker fris

Fruitwater is net als water ontzettend fris Door het toegevoegde fruitextract ook nog eens ontzettend gezond. Alle vitaminen die in een stuk fruit zitten worden overgenomen in het water. Hierdoor ben je gelijk op de gezonde, maar ook zeker een lekkere tour.

https://www.barcompany.nl/2018/fruitwater-bar-huren-bij-bar-company/

Hoe moet je een vleesthermometer gebruiken

Is het vlees al gaar? Kunnen we het al eten, of zou het nog rood zijn? Vragen die regelmatig gehoord worden tijdens een barbecue. Maar ook in de keuken van het gewone rijtjeshuis, of tijdens het koken van een belangrijk diner, vraagt diegene die het eten bereidt zich regelmatig af of het vlees al gaar is. De enige manier om dit met zekerheid te zeggen is het juiste gebruik van een vleesthermometer van Thermapen Nederland. In onze shop verkopen we verschillende soorten vleesthermometers, van de klassieke vleesthermometer, tot een vleesthermometer die niet alleen de temperatuur van het vlees af kan lezen, maar ook de omgevingstemperatuur kan meten. 

Hoe wordt de vleesthermometer gebruikt?

Plaats de steekvoeler of pin van uw vleesthermometer exact in het midden van het vlees. Daarbij moet u opletten dat de voeler niet op een bot of in vet geplaatst wordt. Dit beïnvloedt namelijk de nauwkeurigheid van de meting. Bij een plat stuk vlees, denk aan biefstuk, runderlap, et cetera, is de juiste plaatsing van de thermometer horizontaal. Bij een groot stuk vlees, denk aan bijvoorbeeld een hele kip kunt u de thermometer ook verticaal plaatsen. Zorg er voor dat hoe u de vleesthermometer ook plaatst, de thermometer altijd tot in de kern van het vlees komt. Alleen zo kan de correcte temperatuur van het vlees gemeten worden.

Waarom een vleesthermometer

Wanneer u de temperatuur van het vlees heeft afgelezen, kunt u berekenen of het vlees gaar is, de juiste temperatuur heeft bereikt, maar ook of de omgevingstemperatuur juist is. Weet daarom van ieder stuk vlees wat de juiste temperatuur moet zijn. Een doorbakken stuk vlees heeft een hogere kerntemperatuur dan een stuk vlees dat rosé gebakken moet worden. Alleen met de juiste temperatuur krijgt u een perfect stuk vlees. Met een vleesthermometer die ook omgevingstemperaturen kan meten, kunt u heel snel en gemakkelijk de temperatuur aflezen die de barbecue of pan heeft. En daar kunt u dan het vuur weer op aanpassen.

Een overzicht van alle temperaturen

Hieronder een overzicht met alle kerntemperaturen per soort vlees. Laat u uw vleesthermometer in uw stuk vlees zitten tijdens het bakken, dan ziet u de temperatuur oplopen en weet u exact wanneer u het vlees van het vuur moet halen, uit de oven moet halen, of wanneer het lang genoeg op de barbecue heeft gelegen.

Rundvlees
Rauw: 40-45 C
Rood: 50-55 C
Rosé: 55-60 C
Doorbakken: 65-70 C

Kalfsvlees
Rosé: 65-70 C
Doorbakken: 75-80 C

Varkensvlees
Doorbakken: 70-75 C

Lamsvlees
Rosé: 60-65 C
Doorbakken: 70-75 C

Kip
Doorbakken: 80 C

Kalkoen
Doorbakken: 80-85 C

Voor meer informatie over alle vleesthermometers, bezoek dan snel de website van Thermapen Nederland.

https://www.thermapen.nl/vlees-thermometers