Eurprivacy.nl
Image default
Beauty en verzorging

Hoe kan ik mijn Huidskleur Lichter Maken

Hoe kan ik mijn Huidskleur Lichter Maken

De huid en je huidskleur zijn natuurlijk heel erg persoonlijk. Bijna niemand heeft de zelfde huidkleur. Echter is het wel een snelgroeiende trend om je huid net iets lichter te maken. Daaorm hebben wij onderstaand alle Pros en Cons tegen elkaar afgewogen.  Tevens zijn wij op zoek gegaan naar de veiligste maar zeker ook betaalbare methode om ook jou huidkleur meerdere teins lichter te maken.

Wat is de oorsprong van het lichter maken van de huidskleur?
Eeuwen geleden gebeurde het al, door schadelijke make-up in poeder vorm maakte zowel mannen als vrouwen het gelaat enorm bleek. De lichtere huidskleur gaf meer aanzien, hiermee kon je laten zien dat jij bij de betere klasse hoorde. Nu Eeuwen verder is dit natuurlijk niet meer van toepassing. Toch is het lichter maken van de huid een trend dat zich onder een grote groep mensen gedaan wordt.

Lichter maken van de huid i.v.m. Pigment vlekken en oudersomsvlekken:
Niemand is perfect, echter leven we anno 2014 in een Nederland waar bijna alle op huid technologie te krijgen valt. Zo kun je vervelende pigmentvlekken op de handen of een moedervlek in je hals middels een pigment blekende creme zichtbaar en zonder medische ingreep minder zichtbaar maken. Pigmentvlekken verwijderen wordt vooral gedaan onder de blanke bevolking, gezien het bij hen ook het meeste op valt.

Het lichter maken van het gezicht & andere delen van het lichaam:

Zoals reeds besproken is het bleken van de huid echt een trend. Echter helpt een goede sunblock niet genoeg gezien je de heledag infeite aan daglicht wordt bloot gesteld. Middels het gebruik van een huid verlichtende Creme zoals Skinlight Whitening kun je binnen enkele weken je huid zichtbaar vele teints lichter maken.

Het lichter maken van de huid is geschikt voor:

  • Oksels, Armen, Hals, Gezicht en het overige lichaam.
  • Er zijn natuurlijk heel veel persoonlijke redenen waarom je een creme zou willen gebruiiken om jou huid lichter te maken.
  • Neem daarom juist een Nederlands Product zoals Skinlight zodat je helemaal zeker weet dat je een veilig product aanschaft.

Je kunt Skinlight Direct Bestellen

 

 

 

 

http://www.skinlight.nl