hoe houd ik het langer vol in bed

hoe houd ik het langer vol in bed

Hoe houd ik het langer vol in bed welke man in Nederland heeft hier nog niet ooit informatie voor gezocht. Gezien het man eigen is om natuurlijk zijn eigen bed prestaties te blijven verbeteren. Ook is het natuurlijk anno 2016 bijna 2017 een trend om je prestaties te vergelijken met alle informatie die je maar kan vinden op het internet. Zonder dat je in de lesboeken hoeft te duiken gaan wij jou van handige tips en tricks voorzien! Veel lees plezier en hou in je achterhoofd “hoe had in het langer vol in bed”.

Help ik houd het niet lang genoeg vol in bed

Er zijn natuurlijk allerlei aspecten die de invloed op jou prestaties kunnen beïnvloeden. Natuurlijk is het belangrijk dat je een zo gezond mogelijke levensstijl erop na zult houden. Daarbij hoort dan ook genoeg beweging. Ook om niet te vergeten is het belangrijk dat je buiten de daadwerkelijke daad om je materiaal regelmatig blijft gebruiken, zodat je handelswaren in top conditie zullen blijven. Toch kan je als je dit allemaal goed uitvoert al nog veel te snel tot je hoogtepunt komen, wat schaamte en frustratie met zich mee kan brengen. Je problemen met je partner bespreken kan vaak al tot een oplossing leiden, al is het binnen een relatie wel zo dat de man gewoon weg zal moeten presteren. Heb je geen vaste relatie dan kan een kort moment na een hoogtepunt je leven enorm negatief beïnvloeden. Gelukkig is er wel 1 oplossing die voor vrijwel iedereen extra minuten op levert namelijk…

– Je voor de daadwerkelijke daad al eens af trekken.
– Op het moment dat het je teveel wordt aan iets ranzigst denken.
– Even hem eruit halen en aflaten koelen.
– De balzak naar beneden trekken
– Even in het lid knijpen.
– Even minder hard erin en eruit.

 

Heb je deze methodes al redelijk onder de knie maar wil je nog altijd vele minuten langer dus beter presteren? Dan is het mogelijk om jou zaakje te verdoven met een Gel. Dit kan bijvoorbeeld met Melite Delay Gel. Deze gel zorgt ervoor dat tijdens iets zo intens als gemeenschap je veel langer en harder door kunt gaan zodat je het moment van komen veel langer uit kunt stellen.

Melite Delay Gel het product voor langer uitstellen!

Presteer voortaan als een god in je slaapkamer en laat elke vrouw versteld staan van jou mannelijkheid.

Bestel Melite Delay Gel

https://www.delay-gel.nl/