Een avondje de hort op

Het is weer die tijd van de week, ja het weekend is er weer. Dat houdt in dat het tijd is om weer leuke dingen te gaan ondernemen. De vraag is alleen altijd, wat gaan we doen dit weekend? Er is meestal keuze genoeg maar het kiezen kan nog wel eens problemen opleveren. Jij en je vrienden weten in ieder geval zeker dat jullie lekker op pad gaan. In dit artikel daarom wat tips voor jou om leuke dingen te doen in het weekend.

Iedereen is natuurlijk wel bekend met de vrijdagmiddagborrel. Dit kan lekker op het werk zijn of met je collega’s naar een terras ergens in de stad. De menukaarten in de stad geven je vaak genoeg opties tot het drinken van een lekkere borrel.  Het terras opzoeken is om die reden altijd een garantie op een heerlijke avond. Je moet er uiteraard ook voor zorgen dat je de juiste mensen om je heen verzamelt. Na het terras kun je uiteraard altijd nog lekker de club in om jezelf aan een dansje te wagen.

Je kunt ook altijd nog ouderwets de kroeg opzoeken. De kroeg is eigenlijk altijd een garantie op gezelligheid. Naast een gezellig drankje heb je in de kroeg ook vaak genoeg kroegspellen die je kunt spelen. Zo hangt er eigenlijk in elke kroeg standaard een dartbord. Een kroeg zonder dartbord(en) kan je natuurlijk geen echte kroeg noemen.  Meestal vind je in de kroeg ook wel een pooltafel of je begint gewoon een gezellig gesprek met een vreemde. Vervelen hoef je je in ieder geval nooit in de kroeg.

Het is misschien niet net zo bekend maar wel ook leuk om eens te gaan doen met je vrienden. Met z’n allen een shisha bar bezoeken. De beste shisha roken is een ervaring om aan te raden. Vaak hangt er een hele fijne, gemoedelijke sfeer in shisha lounges. Ideaal om met je vrienden eens te gaan zitten praten terwijl de experts een heerlijke waterpijp klaarmaken voor je.

https://premium-hookahs.nl/

Perfecte Ham Koken

Een perfecte ham koken

Ham is altijd populair om te dienen met de feestdagen. We delen onze Gebraden Ham recepten met tips over te kopen hoeveelheden, hoe ham te ontdooien, kooktijd tafel, snij tips en enkele van onze favoriete ham recepten en glazuren om u te helpen. Een deel van de volgende informatie is afkomstig van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteiten (NVWA). FSIS is het openbare gezondheidsagentschap in het Nederlandse ministerie van landbouw dat ervoor moet zorgen dat de commerciële levering van vlees-, pluimvee- en eiproducten veilig, gezond en correct wordt geëtiketteerd en verpakt.

Ham Uitbenen- Hoe Been je Ham Uit:

Wanneer je de temperatuur van je ham controleert, steek je de vleesthermometer erin, zodat de thermometer in het dikste deel van de ham zit en niet in vet zit of bot raakt. Kook totdat de ham een ​​inwendige temperatuur van 160 ° C heeft bereikt.
Haal de ham uit de oven, dek het losjes af met aluminiumfolie en laat ongeveer 15 tot 20 minuten rusten. OPMERKING: als u te vroeg in het vlees knipt, treedt er aanzienlijk sapverlies op. Sla de rustfase niet over.

 Gebruik een lang, dun, scherp mes (kies een vleesmes dat lang genoeg is om de hele lengte van de ham te snijden). Slijp uw vleesmes, indien nodig, met een slijpstaaf of steen.

Stalen slijpstaaf – Om een ​​stalen slijpstaaf of staal te gebruiken, trekt u de rand naar beneden over de stang en houdt u het vleesmes in een hoek van 22 graden. Herhaal dit proces overal van 5 tot 10 keer.

Slijpsteen (wetstenen) – Om een ​​Slijp- of wetsteen te gebruiken, houdt u het vleesmes in een hoek van 10 tot 15 graden ten opzichte van de steen. Duw heen en weer in vloeiende, gestage bewegingen.

Leg de ham op een snijplank en snijd 2 of 3 plakjes, evenwijdig aan de lengte, af van de dunne kant van de ham.
Draai de ham zodat deze op de vlakke kant rust, gemaakt om de plakjes af te snijden. Houd de ham stevig vast met een vleesvork en begin aan het uiteinde van de steel, snij plakjes over de ham, tot op het bot.
Na het snijden van de plakjes, snijd parallel langs het bot om de plakjes vrij te maken. Leg plakjes op een serveerschaal.
Keer de ham en blijf op dezelfde manier plakken snijden.

http://www.slijpuniversiteit.nl

Vandaag nog een Playstation 4 kopen?

Hoor je je vrienden maar opscheppen hoe leuk het gamen is op een Playstation 4? Dan is het misschien tijd om zelf een Playstation 4 te kopen? Op gamesgratisthuis.nl vind je in elk geval een 2de hands aanbod om duimen en vinger bij af te likken. Tegen de scherpste prijs kan je er zonder enig risico een Playstation 4 kopen. Zo kan je eindelijk meepraten met de vrienden en het tegen elkaar opnemen.

 

Een enorme keuze aan Playstation games

Niet alleen kan je op gamesgratisthuis.nl een Playstation 4 kopen, je vindt er ook een heleboel ps4 games. Elke dag zijn er bovendien nieuwe Playstation 4 games te verkrijgen, want het aanbod wordt dagelijks aangevuld. Of je nu de voorkeur geeft aan een shooter of FIFA, je vindt er altijd je ding. Wil je dus meer dan een Playstation 4 kopen dan zit je hier goed.

 

Gratis thuisbezorgd

Niet alleen is er een onovertroffen aanbod, de games worden ook nog eens gratis aan huis afgeleverd. Een Playstation 4 kopen en de bijbehorende games was nog nooit zo voordelig. Ook als je maar 1 Playstation 4 spel wil is dit volledig gratis. Zo investeer je enkel in games en niet in verzendingskosten. Hier staan de jongens van gamesgratisthuis.nl op!

 

Veilig en makkelijk online betalen

Honderden klanten zijn je al voorgegaan en je merkt dat gamesgratisthuis.nl een uitstekende reputatie geniet. Een Playstation 4 koop je hier in alle vertrouwen en je kan op heel wat veilige manieren betalen. Er is een Nederlandstalige klantendienst. Moest er zich dan toch eens een probleem voor doen, dan word je in je eigen taal geholpen. Koop je je Playstation 4 online en bestel je voor 17 uur dan wordt deze meestal al de volgende dag geleverd. Je hoeft dus helemaal niet lang te wachten en kan er quasi onmiddellijk mee aan de slag.

 

Bestellen met garantie

Een Playstation 4 kopen doe je bij gamesgratisthuis.nl met garantie en ook alle spelletjes zijn uitvoerig getest voor ze online komen te staan. Je krijgt dan ook een maand garantie op alle games en consoles die je via de site aankoopt. Een 2de hands game is dus altijd een verstandige beslissing. Niet alleen kosten ze heel wat minder dan nieuwe games, er zijn heel wat recente 2de hands games op gamesgratisthuis.nl te vinden! Met een maand garantie neem je geen enkel risico en haal je voor hetzelfde geld, heel wat meer games in huis. En dat zonder risico!

Surf vandaag nog naar de site, registreer je en bekijk het aanbod aan games. Ook voor andere consoles kan je er heel wat games vinden. Lees de reacties van tevreden klanten en bestel zonder enig risico en snel je games of console.

 

 

http://www.gamesgratisthuis.nl/nl/playstation-4-games/goedkope-ps4-spellen/

Online daten

 

De laatste jaren is online daten steeds populairder geworden. Dit is aan de ene kant wel te verklaren maar toch is het wel opmerkelijk dat jong en oud nu via het internet op zoek gaan naar een leuke date of een nieuwe partner. Het daten via het internet is vooral zo populair omdat het zo gemakkelijk is. Je schrijft je in bij een datingsite en je kunt vervolgens meteen op zoek naar een leuke date. Je zal zien dat er vele Nederlanders ingeschreven staan en dat het niet lastig is om leuke nieuwe contacten te krijgen.

Er zijn vele verschillende datingsites in ons land. Dit zijn dan algemene datingsites waar je zowel jong als oud vindt met alle verschillende opleidingen maar er zijn ook specifieke datingsites. Hier kun je dan bijvoorbeeld alleen daten met ouderen, alleenstaande ouders of mensen met een hoge opleiding. De specifieke datingsites kunnen je sneller een leuke date opleveren als jij binnen de doelgroep past. Er zijn dus veel mogelijkheden en er zijn ook Nederlanders die bij meerdere datingsites ingeschreven staan. Wanneer je nog nooit met online daten bezig bent geweest kun jij je eerst bij één bij datingsite inschrijven en dan zien of het wat voor je is.

Gratis inschrijven

Het is goed om te weten dat jij je gratis in kunt schrijven bij de datingsite. Pas als je iemand wilt aanspreken dan dien je te betalen. Heb je nu weinig of geen budget dan is het goed om te weten dat er ook gratis datingsites zijn. Hier kun jij je ook inschrijven en dan op zoek gaan naar leuke dates. Het verschil met de betaalde datingsites is wel dat de ondersteuning vaak wat minder is.

Ga gewoon maar eens beginnen met het online een date zoeken. Je zal dan zien dat het spannend en leuk is. Wie weet vind je de liefde van je leven wel. Het is in ieder geval een prima manier om leuke nieuwe mensen te leren kennen. Blijkt een datingsite toch niets voor je te zijn dan kun jij je altijd weer uitschrijven en je gratis bij een andere datingsite inschrijven.

 

http://welkeonlinedatingsite.nl/

Zelfvertrouwen met vrouwen, kan je leren

Zelfvertrouwen kan je kweken en aanleren. Succes bij vrouwen kan je onder de knie krijgen. Hoe? In het boek zelfvertrouwen met vrouwen, lees je er alles over. Bewezen tips met garantie op succes! En dat allemaal in een betaalbaar boek dat heel makkelijk online te bestellen is.

 

Kweek zelfvertrouwen, boek succes!

Zoals je in het boek, zelfvertrouwen met vrouwen zal lezen begint alles met zelfvertrouwen. Geloof je in jezelf dan kan je de wereld aan en vrouwen worden hier onvoorstelbaar door aangetrokken. Gedraag je alsof je succes hebt, ook al is dit nog niet het geval, en je zal de gevolgen onmiddellijk merken. Vrouwen zullen met bossen voor je vallen en je zal keuze in overvloed hebben. Wees eerlijk, welke man droomt daar nu niet van?

 

De Dating Doctors helpen je op weg

Ok, dus je beseft dat je op deze moment nog niet die versierder bent die je zou willen zijn. Mooi! Stap één is genomen. Bestel nu het boek Zelfvertrouwen met vrouwen, en de 2de stap is gezet. In dit boek leggen je de Dating Doctors je heel praktisch en hands on uit hoe je vrouwen kan gaan versieren. Je hoeft echt niet gestudeerd te hebben om met de tips uit het boek, zelfvertrouwen met vrouwen, aan de slag te gaan. De adviezen zijn helder, door iedereen te gebruiken en succesvol. Keer op keer zal je de vrouw van je dromen versieren en dit gewoon door enkel simpele tips in acht te nemen.

 

Niet goed? Geld terug

Omdat de Dating Doctors zo zeker zijn van hun zaak bieden ze zelfs garantie op hun boek, zelfvertrouwen met vrouwen. De tips die in het boek staan nemen je bij de hand en laten je vrouwen met zelfvertrouwen benaderen en zijn een garantie op succes. Keer op keer zal je jezelf verbazen en ook je vrienden zullen met verstomming geslagen zijn. Je gaat een metamorfose ondergaan door het boek, zelfvertrouwen met vrouwen. Ben je daar klaar voor! Bovendien bestel je het boek zonder enig risico! Je krijgt maar liefst een 60 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

 

Bestel het boek zelfvertrouwen met vrouwen en je wereld gaat open

Succes bij vrouwen kan zo simpel zijn. Jammer dat je er nu pas achter gaat komen. Het boek, zelfvertrouwen met vrouwen, neemt je bij de hand en gidst je door de psyche van de vrouw. Je leert signalen interpreteren en er op inspelen. Maar het boek gaat nog een stuk verder. De Dating Doctors leren je de juiste woorden te gebruiken en geven je ook stijladvies. Je moet je immers kleden voor succes en er klaar voor zijn. Ontelbare vrouwen zullen zwichten voor je charmes. En dit allemaal door zelfvertrouwen met vrouwen te lezen. Makkelijk toch!

Voor slechts € 49,50 haal je het boek in huis en kan je onmiddellijk aan de slag. Versier elke vrouw die je maar wil en geniet van de aandacht die je krijgt. En dit allemaal door de aankoop van zelfvertrouwen met vrouwen.

Veel plezier!

https://datingdoctors.nl/zelfvertrouwen-met-vrouwen/

Ridderfeestje of piratenfeestje: de kinderen de hele middag zoet

Ridderfeestje of piratenfeestje: de kinderen de hele middag zoetRidderfeestje of piratenfeestje: de kinderen de hele middag zoet

Uw kind is jarig. Daar hoort een feestje bij. U vindt in een themakist van Ziezow alles wat u zoekt. De bijgeleverde accessoires, spelletjes en ideeën voor activiteiten uit het draaiboek zijn afgestemd op de belevingswereld van kinderen in deze leeftijd. U bent uiteraard geheel vrij om het geleverde materiaal naar eigen inzicht in te zetten tijdens het piratenfeestje of ridderfeestje. De hele middag spelletjes spelen of uitgebreid eten in ridder- of piratenstijl: het kan allemaal. U bezorgt de kinderen in de leeftijd 4,5,6 en 7 jaar gegarandeerd een onvergetelijke tijd. Een feestje waar door uw kind en de vriendjes en vriendinnetjes nog lang over wordt nagepraat.

Wat kost een ridderfeestje of piratenfeestje

Organiseert u een ridderfeestje of piratenfeestje via Ziezow dan betaalt u 60 euro per kist. Van dit bedrag wordt 1 euro gedoneerd aan Stichting Jarige Job. Naast het bedrag van 60 euro per kist wordt een borg gevraagd van 75 euro per kist. Wanneer u de kist inlevert wordt de borg de volgende dag op uw rekening teruggestort. De themakist van uw keuze kunt u wanneer u woont in omgeving Tilburg, Breda of Etten-Leur komen ophalen. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen de themakist bij u op locatie te laten bezorgen. Het verzenden van themakist binnen Nederland met via PostNL kost 6,90 euro.

Een duurzaam ridderfeestje of piratenfeestje

Het komt u vast bekend voor: u schaft allerlei zaken aan voor het verjaardagsfeestje van uw kind, welke slechts een keer worden gebruikt en daarna in de kast verdwijnen om daar nooit meer uit te worden gehaald. Zonde eigenlijk, want het zijn prima spullen die gemakkelijk meerdere keren gebruikt kunnen worden. Door te kiezen voor een van de themakisten van Ziezow bent u duurzaam bezig. De materialen die u huurt worden na afloop van het feestje gereinigd en netjes opgeborgen. Zo kunnen ze weer worden ingezet voor het volgende ridderfeestje of piratenfeestje. Wel zo gemakkelijk!

Bezoek de website voor meer informatie : Ridderfeestje of piratenfeestje: de kinderen de hele middag zoet

Heb jij de vieze Jelly Bean Boozled smaken al geproefd?

De Jelly Bean Boozled Challenge, heb jij er al wat over gehoord? Hier lees je meer over het spel en de reden waarom dit spel zo enorm veel aandacht heeft gekregen en dus binnen korte tijd razend populair is geworden. Het spel is bedacht en geproduceerd in Amerika in 2008. Sinds dit jaar is het spel ook in Nederland verkrijgbaar. Winkels zoals Jamin kunnen de bestellingen niet meer aan en zijn telkens binnen no time weer uitverkocht. Gelukkig kun je via Bean-boozled.nl ook dit razend populaire spelletje Bean Boozled online bestellen.

De Jelly Bean Boozled Challenge

De Jelly Bean Boozled Challenge is een gezelschapsspel voor jong en oud. In het spel zitten een aantal hele lekkere Jelly Beans maar ook een aantal hele vieze Jelly Beans. Deze verrassend smerige Jelly Beans zorgen ervoor dat je enorm veel plezier gaat beleven. Uiteraard kan het ook zo zijn dat dit samen gaat met heel veel kotsneigingen.

Wanneer je de Jelly Bean Boozled Challenge spinner box koopt, ontvang je een draaischijf met 10 verschillende kleuren Jelly Beans. Elke kleur heeft een lekkere variant maar ook een hele vieze variant. En je raad het al, het verschil is absoluut niet te zien!

Het spel werkt als volgt. Je draait aan de draaischijf en komt met de wijzer op een bepaalde kleur uit. Wanneer je bijvoorbeeld op oranje uitkomt, moet je een oranje Jelly Bean uit het doosje pakken en opeten. De oranje Jelly Bean kan bijvoorbeeld smaken naar perzik maar ook naar kots. Nu maar hopen dat je de juiste keuze maak. De bedoeling is dat je de Jelly Bean op MOET eten, anders ben je af of krijg je strafpunten. Je raad het al. Dit spel zorgt voor erg veel lol en kotsneigingen.

Benieuwd naar de Jelly Bean Boozled smaken?

Het is natuurlijk al wel duidelijk dat het om de ‘heerlijke’ smaken gaat in dit spel. Want ja, wie wil er nou geen Jelly Bean proeven die naar kots of stinkende sokken smaakt? Ga er maar vast klaar voor zitten want onderstaande smaken kun je onder andere verwachten bij de Jelly Bean Boozled Challenge.

Buttered Popcorn or Rotten Egg
Beboterde popcorn of rotte eieren?

Berry Blue or Toothpaste
Blauwe bes of tandpasta?

Peach or Barf
Perzik of kots?

Chocolate Pudding or Canned Dog Food
Chocolade pudding of hondenvoer in blik?

Juicy Pear or Booger
Sappige peer of snotjes?

Caramel Corn or Moldy Cheese
Popcorn met karamel of muffe kaas?

Coconut or Baby Wipes
Kokosnoot of babydoekjes?

Licorice or Skunk Spray
Drop of Skunk Spray?

De Jelly Bean Boozled Challenge kopen?

Wil je jouw vrienden uitdagen met dit enorm smerige spelletje en ben je er zelf ook klaar voor? Of wil je het spel nogmaals proberen omdat het je de vorige keer niet lukte om de Jelly Beans binnen te houden? Of krijg je er geen genoeg van en wil je een van de navulverpakking bestellen? Ga dan snel naar Mijnsnoepwinkeltje.nl en bestel jouw Bean Boozled Challenge spel of navulverpakking online. Wees er wel snel bij want op is op. Het spel kost normaal gesproken € 14,99 op deze website maar is op dit moment in de aanbieding voor slechts € 9,99. We wensen je alvast heel veel plezier!

http://mijnsnoepwinkeltje.nl/

Radio 10 Gold online te beluisteren

Vind je het lekker om zo nu en dan een lekker muziekje op te zetten in je vrije tijd om even helemaal tot rust te komen. Radioguide is dan voor jou het ideale platform om online radio luisteren, op deze website krijg je op een zeer eenvoudige wijze toegang tot ‘bijna’ alle radiostations over heel gehele wereld. Geen bestemming is meer te raar om toegang te krijgen tot jou favoriete radiostation.

Als je in de zomer geniet van een welverdiende vakantie aan de Spaanse kust hebt je gewoon toegang tot alle radiostations die jij wenst. Het is een zeer flexibel bedrijf, als je een stations mist of graag toegevoegd ziet worden kan je direct contact opnemen met dit bedrijf. Zij zorgen er dan voor dat dit station toegevoegd wordt.

Sinds kort is het ook mogelijk om via Radioguide.FM naar radio 10 gold te luisteren, dit is één van de oudste radiozenders van ons kleine kikkerlandje. Over het algemeen wordt hier muziek van vroeger gedraaid maar ook de huidige top 40 en pop muziek komt gewoon aan bod, de zender is dus geschikt voor alle leeftijdsgroepen in ons land. Dus als jij muziek van vroeger leuk vindt in combinatie met muziek van deze tijd? Dan ben je in ieder geval bij dit radio station aan het juiste adres. Radio 10 gold is kortom een zeer divers station die voor veel doelgroepen iets te bieden heeft. Een andere zender die veel ouderwetse muziek draait is Radio Nostalgia maar hier is de afwisseling bijna nihil, dat is dan ook gelijk de reden waarom alleen maar oudere mensen boven de 45 jaar naar deze radio zender luisteren. Dus neem eens een kijkje op Radioguide.FM en wie weet zit er voor jou wel een geschikt radio station bij? Mis je iets, neem dan contact op middels een contactformulier en wie weet wordt jou favoriete station wel toegevoegd!

 

 

 

http://www.radioguide.fm/internet-radio-nederland

de nieuwste hitzone!!!!!

Zoals altijd zijn alleen de allergrootste hits verzameld op het dubbelalbum 538 Hitzone! Op 538 Hitzone 71, vind je de nieuwste hits van o.a. de volgende artiesten: Ariana Grande, David Guetta, Coldplay, Pitbull, Maroon 5, Kensington, Enrique Iglesias en The Script. Kortom deel 71 staat weer ramvol met de laatste hits en wordt weer een knaller van een plaat.

Tracklist:

CD 1
01  Lilly Wood, The Prick & Robin Schulz – Prayer in C (Robin Schulz radio edit)
02  Enrique Iglesias, Sean Paul, Descemer Bueno & Gente de Zona – Bailando
03  Anders Nilsen – Salsa tequila
04  Maroon 5 – Maps
05  Jessie J – Bang bang
06  Becky G – Shower
07  Meghan Trainor – All about that bass
08  Mr Probz – Nothing really matters
09  Nielson –  als ik dans
10  Gavin DeGraw – Fire
11  The Common Linnets – Give me a reason
12  5 Seconds Of Summer – Amnesia
13  Miss Montreal – Tututu
14  Kensington – All for nothing
15  Kyla La Grange – Cut your teeth (Kygo remix)
16  Kiesza – Giant in my heart
17  DubVision – Backlash (Martin Garrix radio edit)
18  Nicki Minaj – Anaconda
19  Nicky Romero & Anouk – Feet on the ground
20  MAPEI – Don’t wait
21  Duke Dumont – Won’t look back (radio edit)
22  Afrojack & Martin Garrix – Turn up the speakers

CD 2
01  Coldplay – A sky full of stars
02  Pitbull & John Ryan – Fireball
03  MAGIC! – Rude
04  Ariana Grande & Zedd – Break free
05  David Guetta & Sam Martin – Lovers on the sun
06  Katy Perry – This is how we do
07  The Script – Superheroes
08  Oliver Heldens – Koala
09  Jeroen van der Boom – Verslaafd aan jouw liefde
10  Ella Henderson – Ghost
11  Jason DeRulo – Wiggle
12  Rixton – Me and my broken heart
13  Afrojack, D-wayne & Jack McManus – Freedom
14  Sam Smith – I’m not the only one
15  Usher & Nicki Minaj – She came to give it to you
16  The Him – Skinny dipping
17  Krystl – I’m in love
18  Colbie Caillat – Try
19  Otto Knows – Parachute
20  Avicii – Lay me down
21  First Aid Kit – My silver lining
22  Iggy Azalea & Rita Ora – Black widow

 

Daar is hij weer – de nieuwste Hitzone met de dikste hits van dit moment

Hitzone voert me terug naar mijn jeugd. Steevast elke Hitzone haalde ik in huis. Mijn cd-speler stond altijd aan en Hitzone was een favoriet. Ook voor feestjes! Nog steeds brengt elke Hitzone-release voor mij een nostalgisch gevoel met zich mee . Ook deze heerlijke zomerse hitzone – deel 70 in de reeks! Mijn persoonlijke favorieten van dit moment zijn Kiesza met Hideaway en Tove Lo in de Habits Remix met Stay High. Zonnebril op, kop in de wind en genieten maar! Maar natuurlijk vind je nog veel meer lekkers op deze cd – er zijn hier ook prachtige sfeervolle nummers op terug te vinden als Sam Smith’s Stay With Me en Looking To Closely van Fink. Niet mijn persoonlijke favorieten, maar natuurlijk onmisbaar gezien de hitlijsten zijn One Direction en 5 Seconds of Summer. Kortom, voor iedereen wat. Dus halen die cd!

 

1. MICHAEL JACKSON – Love Never Felt So Good 
2. KIESZA – Hideaway 
3. DOTAN – Home 
4. TOVE LO ft. HIPPIE SABOTAGE – Stay High (Habits remix) 
5. NICO & VINZ – Am I Wrong 
6. WATERMÄT – Bullit 
7. ROUTE 94 ft. JESS GLYNNE – My Love 
8. GERS PARDOEL – Louise 
9. MILEY CYRUS ft. NELLY – 4 X 4 
10. SAM SMITH – Stay With Me 
11. IGGY AZALEA ft. CHARLI XCX – Fancy 
12. AFROJACK ft. SNOOP DOGG – Dynamite 
13. BASTILLE – Bad Blood 
14. BINGO PLAYERS – Knock You Out 
15. RÖYKSOPP & ROBYN – Do It Again 
16. SIA – Chandelier 
17. CHOCOLATE PUMA ft. KRIS KISS – Step Back 
18. KENSINGTON – Streets 
19. SECONDCITY – I Wanna Feel 
20. VENGABOYS – 2 Brazil ! 
21. 5 SECONDS OF SUMMER – Don’t Stop 
22. ALLE FARBEN ft. GRAHAM CANDY – She Moves (Far Away) 

Tracklist 2 

1. COLDPLAY – Magic 
2. CALVIN HARRIS – Summer 
3. MILKY CHANCE – Stolen Dance 
4. TRAIN – Angel In Blue Jeans 
5. SIGMA – Nobody To Love 
6. CONCHITA WURST – Rise Like A Phoenix 
7. JOÃO NETO & FREDERICO – Lê Lê Lê 
8. ARIANA GRANDE ft. IGGY AZALEA – Problem 
9. ONEREPUBLIC – Love Runs Out 
10. PHARRELL WILLIAMS ft. MILEY CYRUS – Come Get It Bae 
11. NILS VAN ZANDT & RON VAN DEN BEUKEN ft. MONTY WELLS – House Of Cards 
12. STROMAE – Ta Fête 
13. PARA ONE – You Too 
14. FINK – Looking Too Closely 
15. TIËSTO ft. MATTHEW KOMA – Wasted 
16. CARL ESPEN – Silent Storm 
17. JOHN MAYER – XO 
18. SANDER VAN DOORN, MARTIN GARRIX & DVBBS ft. ALEESIA – Gold Skies 
19. PASSENGER – Heart’s On Fire 
20. USHER – Good Kisser 
21. ONE DIRECTION – You & I 
22. DJ SNAKE ft. LIL JOHN – Turn Down For What 

Als vertrouwd, alle grote hits verzameld op twee cd’s

Wat is het toch heerlijk om alle grootste hits van dit moment in één keer achter elkaar te kunnen horen! Hiervoor biedt Hitzone al ruim 16 jaar de ideale oplossing: twee cd’s, barstensvol met alleen maar de beste hits van dit moment. Van Pharell’s ode aan sekssymbool Marilyn Monroe tot het heerlijke Addicted To You van Avicii. Hitzone is niet genre-gebonden maar kijkt puur naar de meest populaire hits van dit moment, van rock en dance tot de popklanken van Katy Perry. Ik vind het heerlijk om de nieuwste Hitzone in de auto te beluisteren. Zonder te zappen of noodgedwongen naar commercials te moeten luisteren, toch altijd ongestoord de grootste hits op mijn radio. Met bijna 50 tracks op 2 cd’s duurt de muziek gelukkig altijd langer dan de file.

Een vette dubbelcd met alleen de allergrootste hits van 2013. Ook dit muzikale jaar heeft weer een groot aantal nieuwe sterren opgeleverd zoals Emeli Sandé, The Lumineers, Macklemore en Lorde, maar ook een aantal opvallende Nederlandse doorbraken zoals Mr Probz, Nielson en Bakermat. Ook de gevestigde namen zoals Katy Perry, Anouk, Will.i.am, Justin Timberlake en Daft Punk bleven het afgelopen jaar de hitlijsten bestoken. Meest opvallende naam was toch wel Pharrell Williams die beide zowel solo als met Daft Punk en Robin Thicke in de charts heeft gestaan. Al deze knallers aangevuld met de meest recente hits zijn terug te vinden op de 2CD, 538Hitzone – Best Of 2013. 

http://www.hitzoneluisteren.nl/

Ondernemen met je zakgeld

Als jonge jongen verdiende ik graag wat bij door te klussen in de tuin. Mijn ouders vonden het prima, zo hoefden zij minder werk te verrichten en ik kon geld verdienen om de nieuwste spelletjes en het lekkerste snoep te halen.

Het begon allemaal aan het begin van de herfst van 2000. De bladeren vielen van de bomen en ons gazon. Voor een tientje begon ik met harken, een verschrikkelijke klus maar voor een uurtje werk was het een prima rendement. De buren zagen mij bezig en vroegen of ik ook hun tuin even aan kon pakken. Uiteindelijk ben ik zo bijna de volledige buurt door geharkt en had ik genoeg geld bij elkaar geharkt om een bladblazer aan te schaffen. Het jaar daarna had ik mijn investering dubbel en dwars terug verdiend. Natuurlijk had ik nog geen grote kosten en kon ik dus mijn klus imperium uitbreiden. Ik besloot in mijn assortiment aan klusdiensten te verbreden door niet een benzine grasmaaier maar een elektrische maaier zodat ik de stroom kon aftappen en geen kosten had aan benzine.

Het grote voordeel van deze automatische tuingereedschappen is vooral dat ze erg ergonomisch zijn ontworpen. De bladblazer is gemakkelijk te handelen zelf voor een kind van 11. Ook de elektrische grasmaaier kost weinig kracht om voort te bewegen. Het enige nadeel was dat ik toen der tijd een goedkope variant had die niet kon mulchen maar het gras zonder pardon op het gazon dumpte. Gelukkig kon ik daarna met mijn bladblazer gemakkelijk al het gras bij elkaar blazen en in een keer in de prullenbak gooien.

Ik was de koning van de snoepwinkel en had de nieuwste games. Het leven was goed en onbezorgd. Toch werd ik steeds groter en groter en kwam ik er niet meer aan toe om mijn zuurverdiende geld uit te geven. Ik besloot mijn hoveniersbedrijfje te verkopen. Tegenwoordig is het bedrijf een hoveniersmagnaat in de regio haaglanden.

http://www.fuxtec.nl/