Een avondje de hort op

Het is weer die tijd van de week, ja het weekend is er weer. Dat houdt in dat het tijd is om weer leuke dingen te gaan ondernemen. De vraag is alleen altijd, wat gaan we doen dit weekend? Er is meestal keuze genoeg maar het kiezen kan nog wel eens problemen opleveren. Jij en je vrienden weten in ieder geval zeker dat jullie lekker op pad gaan. In dit artikel daarom wat tips voor jou om leuke dingen te doen in het weekend.

Iedereen is natuurlijk wel bekend met de vrijdagmiddagborrel. Dit kan lekker op het werk zijn of met je collega’s naar een terras ergens in de stad. De menukaarten in de stad geven je vaak genoeg opties tot het drinken van een lekkere borrel.  Het terras opzoeken is om die reden altijd een garantie op een heerlijke avond. Je moet er uiteraard ook voor zorgen dat je de juiste mensen om je heen verzamelt. Na het terras kun je uiteraard altijd nog lekker de club in om jezelf aan een dansje te wagen.

Je kunt ook altijd nog ouderwets de kroeg opzoeken. De kroeg is eigenlijk altijd een garantie op gezelligheid. Naast een gezellig drankje heb je in de kroeg ook vaak genoeg kroegspellen die je kunt spelen. Zo hangt er eigenlijk in elke kroeg standaard een dartbord. Een kroeg zonder dartbord(en) kan je natuurlijk geen echte kroeg noemen.  Meestal vind je in de kroeg ook wel een pooltafel of je begint gewoon een gezellig gesprek met een vreemde. Vervelen hoef je je in ieder geval nooit in de kroeg.

Het is misschien niet net zo bekend maar wel ook leuk om eens te gaan doen met je vrienden. Met z’n allen een shisha bar bezoeken. De beste shisha roken is een ervaring om aan te raden. Vaak hangt er een hele fijne, gemoedelijke sfeer in shisha lounges. Ideaal om met je vrienden eens te gaan zitten praten terwijl de experts een heerlijke waterpijp klaarmaken voor je.

https://premium-hookahs.nl/

Perfecte Ham Koken

Een perfecte ham koken

Ham is altijd populair om te dienen met de feestdagen. We delen onze Gebraden Ham recepten met tips over te kopen hoeveelheden, hoe ham te ontdooien, kooktijd tafel, snij tips en enkele van onze favoriete ham recepten en glazuren om u te helpen. Een deel van de volgende informatie is afkomstig van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteiten (NVWA). FSIS is het openbare gezondheidsagentschap in het Nederlandse ministerie van landbouw dat ervoor moet zorgen dat de commerciële levering van vlees-, pluimvee- en eiproducten veilig, gezond en correct wordt geëtiketteerd en verpakt.

Ham Uitbenen- Hoe Been je Ham Uit:

Wanneer je de temperatuur van je ham controleert, steek je de vleesthermometer erin, zodat de thermometer in het dikste deel van de ham zit en niet in vet zit of bot raakt. Kook totdat de ham een ​​inwendige temperatuur van 160 ° C heeft bereikt.
Haal de ham uit de oven, dek het losjes af met aluminiumfolie en laat ongeveer 15 tot 20 minuten rusten. OPMERKING: als u te vroeg in het vlees knipt, treedt er aanzienlijk sapverlies op. Sla de rustfase niet over.

 Gebruik een lang, dun, scherp mes (kies een vleesmes dat lang genoeg is om de hele lengte van de ham te snijden). Slijp uw vleesmes, indien nodig, met een slijpstaaf of steen.

Stalen slijpstaaf – Om een ​​stalen slijpstaaf of staal te gebruiken, trekt u de rand naar beneden over de stang en houdt u het vleesmes in een hoek van 22 graden. Herhaal dit proces overal van 5 tot 10 keer.

Slijpsteen (wetstenen) – Om een ​​Slijp- of wetsteen te gebruiken, houdt u het vleesmes in een hoek van 10 tot 15 graden ten opzichte van de steen. Duw heen en weer in vloeiende, gestage bewegingen.

Leg de ham op een snijplank en snijd 2 of 3 plakjes, evenwijdig aan de lengte, af van de dunne kant van de ham.
Draai de ham zodat deze op de vlakke kant rust, gemaakt om de plakjes af te snijden. Houd de ham stevig vast met een vleesvork en begin aan het uiteinde van de steel, snij plakjes over de ham, tot op het bot.
Na het snijden van de plakjes, snijd parallel langs het bot om de plakjes vrij te maken. Leg plakjes op een serveerschaal.
Keer de ham en blijf op dezelfde manier plakken snijden.

http://www.slijpuniversiteit.nl

Goede wandelschoenen of de beste hardloopschoenen online kopen

Als je het druk hebt, kan het zo zijn dat je geen tijd hebt om naar de winkel te gaan om goede wandelschoenen of de beste hardloopschoenen te kopen. In dat geval biedt een webshop uitkomst. Tegenwoordig kun je een groot aantal goede wandelschoenen en hardloopschoenen online kopen. Het is echter wel lastig dat je op deze manier de schoenen niet eerst kunt testen. Als je een winkel bezoekt, kun je eerst eventjes op enkele schoenen lopen en zelfs een voet- en loopanalyse laten uitvoeren. Als je ook maar een beetje twijfelt, is het verstandig om toch langs de winkel te gaan. Dan weet je zeker dat je de beste hardloopschoenen of wandelschoenen koopt. Wanneer jij al zeker weet welke schoenen je wilt kopen en geen advies meer nodig hebt, is de webshop dan weer wel ontzettend handig. Bestel je schoenen gelijk en je hebt ze binnen enkele werkdagen al in huis!

Voorkom klachten en blessures met goede wandelschoenen

Heb je vaak last van blessures als je veel wandelt? Dan is het wellicht verstandig om je oude schoeisel om te ruilen voor goede wandelschoenen. Kies altijd een paar wandelschoenen dat de kans op blessures zo klein mogelijk maakt. Om het je gemakkelijker te maken, worden wandelschoenen ingedeeld in verschillende categorieën. Wandelschoenen uit categorie A zijn soepel en licht en ideaal voor een wandeling in het bos of op het strand. Wanneer je op zoek bent naar meer steun, stevigheid en stabiliteit kun je kiezen voor schoenen uit categorie A/B. Deze zijn uiterst geschikt voor heuvelachtig terrein. Categorie B biedt je nog stevigere wandelschoenen waarmee je je ook op bergachtig terrein kunt begeven. Blessures kunnen worden voorkomen door goede wandelschoenen of de beste hardloopschoenen te kopen.

Haal het beste uit je hardloopsessie met de beste hardloopschoenen

Ben jij ook een van die Nederlanders die het heerlijk vindt om te hardlopen? Deze vorm van sport is immers zeer populair. Je trekt je beste hardloopschoenen aan, zet muziek op waar je energie van krijgt en je gaat naar buiten. Je loopt waar en wanneer je wilt. Velen zweren erbij. Het is echter wel ontzettend belangrijk om de beste hardloopschoenen aan te schaffen. Op deze manier voorkom je klachten en blessures en haal je het beste uit je hardloopsessie. Je krijgt de kans om te groeien en jezelf steeds weer te verbeteren. De beste hardloopschoenen dragen hier in grote mate aan bij. Ook wanneer je liever een stukje wandelt, is het belangrijk goede wandelschoenen te kiezen. Je voeten verdienen het beste.

Vandaag nog een Playstation 4 kopen?

Hoor je je vrienden maar opscheppen hoe leuk het gamen is op een Playstation 4? Dan is het misschien tijd om zelf een Playstation 4 te kopen? Op gamesgratisthuis.nl vind je in elk geval een 2de hands aanbod om duimen en vinger bij af te likken. Tegen de scherpste prijs kan je er zonder enig risico een Playstation 4 kopen. Zo kan je eindelijk meepraten met de vrienden en het tegen elkaar opnemen.

 

Een enorme keuze aan Playstation games

Niet alleen kan je op gamesgratisthuis.nl een Playstation 4 kopen, je vindt er ook een heleboel ps4 games. Elke dag zijn er bovendien nieuwe Playstation 4 games te verkrijgen, want het aanbod wordt dagelijks aangevuld. Of je nu de voorkeur geeft aan een shooter of FIFA, je vindt er altijd je ding. Wil je dus meer dan een Playstation 4 kopen dan zit je hier goed.

 

Gratis thuisbezorgd

Niet alleen is er een onovertroffen aanbod, de games worden ook nog eens gratis aan huis afgeleverd. Een Playstation 4 kopen en de bijbehorende games was nog nooit zo voordelig. Ook als je maar 1 Playstation 4 spel wil is dit volledig gratis. Zo investeer je enkel in games en niet in verzendingskosten. Hier staan de jongens van gamesgratisthuis.nl op!

 

Veilig en makkelijk online betalen

Honderden klanten zijn je al voorgegaan en je merkt dat gamesgratisthuis.nl een uitstekende reputatie geniet. Een Playstation 4 koop je hier in alle vertrouwen en je kan op heel wat veilige manieren betalen. Er is een Nederlandstalige klantendienst. Moest er zich dan toch eens een probleem voor doen, dan word je in je eigen taal geholpen. Koop je je Playstation 4 online en bestel je voor 17 uur dan wordt deze meestal al de volgende dag geleverd. Je hoeft dus helemaal niet lang te wachten en kan er quasi onmiddellijk mee aan de slag.

 

Bestellen met garantie

Een Playstation 4 kopen doe je bij gamesgratisthuis.nl met garantie en ook alle spelletjes zijn uitvoerig getest voor ze online komen te staan. Je krijgt dan ook een maand garantie op alle games en consoles die je via de site aankoopt. Een 2de hands game is dus altijd een verstandige beslissing. Niet alleen kosten ze heel wat minder dan nieuwe games, er zijn heel wat recente 2de hands games op gamesgratisthuis.nl te vinden! Met een maand garantie neem je geen enkel risico en haal je voor hetzelfde geld, heel wat meer games in huis. En dat zonder risico!

Surf vandaag nog naar de site, registreer je en bekijk het aanbod aan games. Ook voor andere consoles kan je er heel wat games vinden. Lees de reacties van tevreden klanten en bestel zonder enig risico en snel je games of console.

 

 

http://www.gamesgratisthuis.nl/nl/playstation-4-games/goedkope-ps4-spellen/

Online daten

 

De laatste jaren is online daten steeds populairder geworden. Dit is aan de ene kant wel te verklaren maar toch is het wel opmerkelijk dat jong en oud nu via het internet op zoek gaan naar een leuke date of een nieuwe partner. Het daten via het internet is vooral zo populair omdat het zo gemakkelijk is. Je schrijft je in bij een datingsite en je kunt vervolgens meteen op zoek naar een leuke date. Je zal zien dat er vele Nederlanders ingeschreven staan en dat het niet lastig is om leuke nieuwe contacten te krijgen.

Er zijn vele verschillende datingsites in ons land. Dit zijn dan algemene datingsites waar je zowel jong als oud vindt met alle verschillende opleidingen maar er zijn ook specifieke datingsites. Hier kun je dan bijvoorbeeld alleen daten met ouderen, alleenstaande ouders of mensen met een hoge opleiding. De specifieke datingsites kunnen je sneller een leuke date opleveren als jij binnen de doelgroep past. Er zijn dus veel mogelijkheden en er zijn ook Nederlanders die bij meerdere datingsites ingeschreven staan. Wanneer je nog nooit met online daten bezig bent geweest kun jij je eerst bij één bij datingsite inschrijven en dan zien of het wat voor je is.

Gratis inschrijven

Het is goed om te weten dat jij je gratis in kunt schrijven bij de datingsite. Pas als je iemand wilt aanspreken dan dien je te betalen. Heb je nu weinig of geen budget dan is het goed om te weten dat er ook gratis datingsites zijn. Hier kun jij je ook inschrijven en dan op zoek gaan naar leuke dates. Het verschil met de betaalde datingsites is wel dat de ondersteuning vaak wat minder is.

Ga gewoon maar eens beginnen met het online een date zoeken. Je zal dan zien dat het spannend en leuk is. Wie weet vind je de liefde van je leven wel. Het is in ieder geval een prima manier om leuke nieuwe mensen te leren kennen. Blijkt een datingsite toch niets voor je te zijn dan kun jij je altijd weer uitschrijven en je gratis bij een andere datingsite inschrijven.

 

http://welkeonlinedatingsite.nl/

Ongekende technieken van Fox en Spro in de hengelsport

De producten van Fox en Spro voor de hengelsport zijn ontwikkeld en geproduceerd met behulp van de nieuwste technieken. Dit is ook een kenmerk waar deze merken en hun producten bekend om staan. Ze bieden u een ongeëvenaarde viservaring. Of u nu gaat zeevissen of wedstrijdvissen of liever vissen vangt aan een rustig meertje, de ervaring in de hengelsport met Fox en Spro is onvergetelijke. Spro en Fox hengelsport producten bieden u waar voor uw geld. Ze zijn beschikbaar in diverse prijsklassen zodat er voor elk budget een oplossing op maat te vinden is. Een bijkomend voordeel is dat deze producten ook online te bestellen zijn.

Online artikelen van Fox en Spro voor de hengelsport kopen

Fox en Spro hengelsport producten zijn eenvoudig online te bestellen. Dat is natuurlijk voor iedereen fijn die een druk leven leidt. Het is ook gemakkelijk om via een webshop diverse hengelsport producten met elkaar te vergelijken. Op deze manier kan men altijd de juiste keuze maken voor zijn of haar doel. Wilt u karpervissen? Strandvissen? Of juist diepzeevissen? Alles is mogelijk. Vergelijk de producten eenvoudig met elkaar en zorg ervoor dat u de beste prijs-kwaliteitverhouding voor de producten vindt. Wie weet slaat u wel één van de uitstekende Spro of Fox hengelsport producten aan de haak.

Toepassingen Spro en Fox producten voor de hengelsport

Spro en Fox hengelsport producten zijn geschikt voor vele toepassingen. Of u nu wilt gaan diepzeevissen of roofvissen. Ook als u liever rustig aan een meer wilt vissen zijn er diverse mogelijkheden bij deze toonaangevende merken. De Fox en Spro hengelsport producten staan vooral bekend om hun kwaliteit en prestaties. Door de veelzijdigheid aan producten van deze merken zijn er mogelijkheden genoeg om de vis te vangen waar u al langer op aast. De producten van deze merken worden door heel Europa gebruikt door fervente hobby- en wedstrijdvissers. Door de producten bij een expert te bestellen, geniet u ook nog eens van uitstekende garantievoorwaarden.

Zelfvertrouwen met vrouwen, kan je leren

Zelfvertrouwen kan je kweken en aanleren. Succes bij vrouwen kan je onder de knie krijgen. Hoe? In het boek zelfvertrouwen met vrouwen, lees je er alles over. Bewezen tips met garantie op succes! En dat allemaal in een betaalbaar boek dat heel makkelijk online te bestellen is.

 

Kweek zelfvertrouwen, boek succes!

Zoals je in het boek, zelfvertrouwen met vrouwen zal lezen begint alles met zelfvertrouwen. Geloof je in jezelf dan kan je de wereld aan en vrouwen worden hier onvoorstelbaar door aangetrokken. Gedraag je alsof je succes hebt, ook al is dit nog niet het geval, en je zal de gevolgen onmiddellijk merken. Vrouwen zullen met bossen voor je vallen en je zal keuze in overvloed hebben. Wees eerlijk, welke man droomt daar nu niet van?

 

De Dating Doctors helpen je op weg

Ok, dus je beseft dat je op deze moment nog niet die versierder bent die je zou willen zijn. Mooi! Stap één is genomen. Bestel nu het boek Zelfvertrouwen met vrouwen, en de 2de stap is gezet. In dit boek leggen je de Dating Doctors je heel praktisch en hands on uit hoe je vrouwen kan gaan versieren. Je hoeft echt niet gestudeerd te hebben om met de tips uit het boek, zelfvertrouwen met vrouwen, aan de slag te gaan. De adviezen zijn helder, door iedereen te gebruiken en succesvol. Keer op keer zal je de vrouw van je dromen versieren en dit gewoon door enkel simpele tips in acht te nemen.

 

Niet goed? Geld terug

Omdat de Dating Doctors zo zeker zijn van hun zaak bieden ze zelfs garantie op hun boek, zelfvertrouwen met vrouwen. De tips die in het boek staan nemen je bij de hand en laten je vrouwen met zelfvertrouwen benaderen en zijn een garantie op succes. Keer op keer zal je jezelf verbazen en ook je vrienden zullen met verstomming geslagen zijn. Je gaat een metamorfose ondergaan door het boek, zelfvertrouwen met vrouwen. Ben je daar klaar voor! Bovendien bestel je het boek zonder enig risico! Je krijgt maar liefst een 60 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

 

Bestel het boek zelfvertrouwen met vrouwen en je wereld gaat open

Succes bij vrouwen kan zo simpel zijn. Jammer dat je er nu pas achter gaat komen. Het boek, zelfvertrouwen met vrouwen, neemt je bij de hand en gidst je door de psyche van de vrouw. Je leert signalen interpreteren en er op inspelen. Maar het boek gaat nog een stuk verder. De Dating Doctors leren je de juiste woorden te gebruiken en geven je ook stijladvies. Je moet je immers kleden voor succes en er klaar voor zijn. Ontelbare vrouwen zullen zwichten voor je charmes. En dit allemaal door zelfvertrouwen met vrouwen te lezen. Makkelijk toch!

Voor slechts € 49,50 haal je het boek in huis en kan je onmiddellijk aan de slag. Versier elke vrouw die je maar wil en geniet van de aandacht die je krijgt. En dit allemaal door de aankoop van zelfvertrouwen met vrouwen.

Veel plezier!

https://datingdoctors.nl/zelfvertrouwen-met-vrouwen/

Ridderfeestje of piratenfeestje: de kinderen de hele middag zoet

Ridderfeestje of piratenfeestje: de kinderen de hele middag zoetRidderfeestje of piratenfeestje: de kinderen de hele middag zoet

Uw kind is jarig. Daar hoort een feestje bij. U vindt in een themakist van Ziezow alles wat u zoekt. De bijgeleverde accessoires, spelletjes en ideeën voor activiteiten uit het draaiboek zijn afgestemd op de belevingswereld van kinderen in deze leeftijd. U bent uiteraard geheel vrij om het geleverde materiaal naar eigen inzicht in te zetten tijdens het piratenfeestje of ridderfeestje. De hele middag spelletjes spelen of uitgebreid eten in ridder- of piratenstijl: het kan allemaal. U bezorgt de kinderen in de leeftijd 4,5,6 en 7 jaar gegarandeerd een onvergetelijke tijd. Een feestje waar door uw kind en de vriendjes en vriendinnetjes nog lang over wordt nagepraat.

Wat kost een ridderfeestje of piratenfeestje

Organiseert u een ridderfeestje of piratenfeestje via Ziezow dan betaalt u 60 euro per kist. Van dit bedrag wordt 1 euro gedoneerd aan Stichting Jarige Job. Naast het bedrag van 60 euro per kist wordt een borg gevraagd van 75 euro per kist. Wanneer u de kist inlevert wordt de borg de volgende dag op uw rekening teruggestort. De themakist van uw keuze kunt u wanneer u woont in omgeving Tilburg, Breda of Etten-Leur komen ophalen. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen de themakist bij u op locatie te laten bezorgen. Het verzenden van themakist binnen Nederland met via PostNL kost 6,90 euro.

Een duurzaam ridderfeestje of piratenfeestje

Het komt u vast bekend voor: u schaft allerlei zaken aan voor het verjaardagsfeestje van uw kind, welke slechts een keer worden gebruikt en daarna in de kast verdwijnen om daar nooit meer uit te worden gehaald. Zonde eigenlijk, want het zijn prima spullen die gemakkelijk meerdere keren gebruikt kunnen worden. Door te kiezen voor een van de themakisten van Ziezow bent u duurzaam bezig. De materialen die u huurt worden na afloop van het feestje gereinigd en netjes opgeborgen. Zo kunnen ze weer worden ingezet voor het volgende ridderfeestje of piratenfeestje. Wel zo gemakkelijk!

Bezoek de website voor meer informatie : Ridderfeestje of piratenfeestje: de kinderen de hele middag zoet

Heb jij de vieze Jelly Bean Boozled smaken al geproefd?

De Jelly Bean Boozled Challenge, heb jij er al wat over gehoord? Hier lees je meer over het spel en de reden waarom dit spel zo enorm veel aandacht heeft gekregen en dus binnen korte tijd razend populair is geworden. Het spel is bedacht en geproduceerd in Amerika in 2008. Sinds dit jaar is het spel ook in Nederland verkrijgbaar. Winkels zoals Jamin kunnen de bestellingen niet meer aan en zijn telkens binnen no time weer uitverkocht. Gelukkig kun je via Bean-boozled.nl ook dit razend populaire spelletje Bean Boozled online bestellen.

De Jelly Bean Boozled Challenge

De Jelly Bean Boozled Challenge is een gezelschapsspel voor jong en oud. In het spel zitten een aantal hele lekkere Jelly Beans maar ook een aantal hele vieze Jelly Beans. Deze verrassend smerige Jelly Beans zorgen ervoor dat je enorm veel plezier gaat beleven. Uiteraard kan het ook zo zijn dat dit samen gaat met heel veel kotsneigingen.

Wanneer je de Jelly Bean Boozled Challenge spinner box koopt, ontvang je een draaischijf met 10 verschillende kleuren Jelly Beans. Elke kleur heeft een lekkere variant maar ook een hele vieze variant. En je raad het al, het verschil is absoluut niet te zien!

Het spel werkt als volgt. Je draait aan de draaischijf en komt met de wijzer op een bepaalde kleur uit. Wanneer je bijvoorbeeld op oranje uitkomt, moet je een oranje Jelly Bean uit het doosje pakken en opeten. De oranje Jelly Bean kan bijvoorbeeld smaken naar perzik maar ook naar kots. Nu maar hopen dat je de juiste keuze maak. De bedoeling is dat je de Jelly Bean op MOET eten, anders ben je af of krijg je strafpunten. Je raad het al. Dit spel zorgt voor erg veel lol en kotsneigingen.

Benieuwd naar de Jelly Bean Boozled smaken?

Het is natuurlijk al wel duidelijk dat het om de ‘heerlijke’ smaken gaat in dit spel. Want ja, wie wil er nou geen Jelly Bean proeven die naar kots of stinkende sokken smaakt? Ga er maar vast klaar voor zitten want onderstaande smaken kun je onder andere verwachten bij de Jelly Bean Boozled Challenge.

Buttered Popcorn or Rotten Egg
Beboterde popcorn of rotte eieren?

Berry Blue or Toothpaste
Blauwe bes of tandpasta?

Peach or Barf
Perzik of kots?

Chocolate Pudding or Canned Dog Food
Chocolade pudding of hondenvoer in blik?

Juicy Pear or Booger
Sappige peer of snotjes?

Caramel Corn or Moldy Cheese
Popcorn met karamel of muffe kaas?

Coconut or Baby Wipes
Kokosnoot of babydoekjes?

Licorice or Skunk Spray
Drop of Skunk Spray?

De Jelly Bean Boozled Challenge kopen?

Wil je jouw vrienden uitdagen met dit enorm smerige spelletje en ben je er zelf ook klaar voor? Of wil je het spel nogmaals proberen omdat het je de vorige keer niet lukte om de Jelly Beans binnen te houden? Of krijg je er geen genoeg van en wil je een van de navulverpakking bestellen? Ga dan snel naar Mijnsnoepwinkeltje.nl en bestel jouw Bean Boozled Challenge spel of navulverpakking online. Wees er wel snel bij want op is op. Het spel kost normaal gesproken € 14,99 op deze website maar is op dit moment in de aanbieding voor slechts € 9,99. We wensen je alvast heel veel plezier!

http://mijnsnoepwinkeltje.nl/

Radio 10 Gold online te beluisteren

Vind je het lekker om zo nu en dan een lekker muziekje op te zetten in je vrije tijd om even helemaal tot rust te komen. Radioguide is dan voor jou het ideale platform om online radio luisteren, op deze website krijg je op een zeer eenvoudige wijze toegang tot ‘bijna’ alle radiostations over heel gehele wereld. Geen bestemming is meer te raar om toegang te krijgen tot jou favoriete radiostation.

Als je in de zomer geniet van een welverdiende vakantie aan de Spaanse kust hebt je gewoon toegang tot alle radiostations die jij wenst. Het is een zeer flexibel bedrijf, als je een stations mist of graag toegevoegd ziet worden kan je direct contact opnemen met dit bedrijf. Zij zorgen er dan voor dat dit station toegevoegd wordt.

Sinds kort is het ook mogelijk om via Radioguide.FM naar radio 10 gold te luisteren, dit is één van de oudste radiozenders van ons kleine kikkerlandje. Over het algemeen wordt hier muziek van vroeger gedraaid maar ook de huidige top 40 en pop muziek komt gewoon aan bod, de zender is dus geschikt voor alle leeftijdsgroepen in ons land. Dus als jij muziek van vroeger leuk vindt in combinatie met muziek van deze tijd? Dan ben je in ieder geval bij dit radio station aan het juiste adres. Radio 10 gold is kortom een zeer divers station die voor veel doelgroepen iets te bieden heeft. Een andere zender die veel ouderwetse muziek draait is Radio Nostalgia maar hier is de afwisseling bijna nihil, dat is dan ook gelijk de reden waarom alleen maar oudere mensen boven de 45 jaar naar deze radio zender luisteren. Dus neem eens een kijkje op Radioguide.FM en wie weet zit er voor jou wel een geschikt radio station bij? Mis je iets, neem dan contact op middels een contactformulier en wie weet wordt jou favoriete station wel toegevoegd!

 

 

 

http://www.radioguide.fm/internet-radio-nederland