Eurprivacy

Help ik heb een laag libido

 

Help ik heb een laag libido

Geen paniek. Een laag libido komt ten eerste vaker voor dan je denkt, en ten tweede is een laag libido gemakkelijk te verhelpen. Een laag libido kent altijd een oorzaak. Vaak is de oorzaak te wijten aan een verminderd hormoon, namelijk het hormoon testosteron. Dat hormoon staat het meest in verband met de mate van een laag of hoog libido. Wanneer je dus veel van dat hormoon in lijf hebt zitten, is er sprake van een hoog libido en adersom geldt hetzelfde. Wanneer de waarde aan de lage kant is, is er sprake van een laag libido.

 

Vaak is een laag libido te wijten aan een mix van oorzaken. Stress staat stipt op nummer één. Daarna komen pijnklachten, verminderde weerstaand, slecht slechte, slechte gezondheid en weinig beweging. Het is belangrijk om goed te beoordelen waar jij precies last van hebt. Neem dat eens onder de loep, schrijf het desnoods op voor meer inzicht. Eenmaal gedaan, dan is het tijd voor de volgende stap.

 

Los de oorzaak op

Wanneer je bijvoorbeeld een slechte gezondheid en slaapgebrek hebt door bijvoorbeeld stress op het werk, kinderen of door je relatie. Dan wordt het tijd om hier iets aan te doen. Eet gezonder en altijd gevarieerd. Beweeg eventueel meer en beoefen een andere sport om je stress kwijt te raken. Door je uit te sloven heb je vaak meer behoefte aan slaap. Probeer dus alle oorzaken op te lossen, op deze manier komt je hormoonhuishouding weer in balans en zal je testosteron toenemen. 

 

Meer tips?

Bezoek dan

Libidoverhogen.nl Neem ook eens een kijkje op intieme verjonging

 

http://www.libidoverhogen.nl