Eurprivacy

HaVeP kleding

HaVeP kleding 

Het merk HaVeP levert veilige werkkleding. In sommige sectoren neemt men net even wat meer risico dan in andere. De chemische industrie, bijvoorbeeld, of de machineproductie. Wanneer men werkt met gevaarlijke stoffen, processen of machines, is het van het grootste belang voor de veiligheid dat men zich aan speciale kledingvoorschriften houdt. HaVeP is één van de marktleiders op het gebied van risico verlagende bedrijfskleding. In hun assortiment zult u onder andere de volgende producten aantreffen: 

  • Werkbroeken; 

  • Werkschoenen; 

  • Overalls; 

  • Vesten; 

  • Handschoenen; 

  • Jassen. 

HaVeP fabriceert deze kledingstukken uit verschillende soorten materiaal, toegepast voor uiteenlopende soorten bedrijfsrisico’s. Hierbij maken zij gebruik van de verschillende richtlijnen van elke industrie waaraan zij leveren. Zo leven zij de veiligheidsvoorschriften nauwkeurig na en zijn de kledingstukken van HaVeP betrouwbaar en toe te passen in elke sector waar veiligheidsrisico’s bestaan op de werkvloer. De kleding van dit merk zorgt dus dat elk deel van het lijf bedekt is met specifiek toegerust materiaal. HaVeP kleding is bij verschillende leveranciers te verkrijgen en is een uitstekende investering voor uw bedrijf. 

Veilige werken met HaVeP 

Met de kleding van HaVeP kan men zijn dagelijkse werk een stuk zorgelozer uitvoeren, met alle positieve gevolgen van dienWerknemers zullen meer plezier hebben in hun werkzaamheden, de werksfeer verbetert, wat de productiviteit weer positief beïnvloedt. Met alle lichaamsdelen gestoken in goed bedekkende kleding van toepasselijk materiaal, hoeft men niet te vrezen voor ongelukkige brandwonden, allergische reacties of schrammen en sneden. Voor de ene bedrijfstak is vuur vertragende kleding noodzakelijk, terwijl in andere sectoren een extra versteviging de kans op huidbeschadiging, wonden, kneuzingen en breuken verkleint. U laat uw werknemers met een geruster hart de werkdag beginnen, wanneer zij toepasselijke veiligheidskleding dragen. 

Verklein de risico’s 

Natuurlijk komt veiligheid in de werkomgeving niet alleen maar aan op goede bescherming. Men dient zelf te allen tijde alert te blijven op eventuele gevaarlijke omstandigheden en hier adequaat naar te handelen. Ook dergelijke oplettendheid en doelgericht reageren, verkleinen de kans op bedrijfsongevallen. Hierbij is het verdienstelijk op de hoogte te zijn van de geldende veiligheidsregels. Ga ook bij uw werknemers na of zij op de hoogte zijn en weten wat zij moeten doen. Blijkt dat hun kennis ondermaats is, dan is het noodzakelijk om hen uitdrukkelijk op de hoogte te stellen. HaVeP kleding is kwalitatief bijzonder goed spul, maar zelfs dat is geen partij voor domme of onverantwoorde handelingen. Dat is iets dat de werknemer zelf in de hand heeft. 

http://www.bedrijfskledingtotaal.nl/Havep