Hap nu toe! Koop een woning in Bredene aan een zacht prijsje!

Je bent misschien ook van mening dat een woning aan zee kopen niet voor iedereen is weggelegd?  Vanaf nu mag je gerust  zeggen ‘was’ niet voor iedereen weggelegd! Met de woningen die Kop van Sas te koop heeft in Bredene wordt hier verandering in gebracht. Betaalbare maar kwalitatieve nieuwbouw in een idyllisch kader voor minder hoef je niet te tekenen.

 

Voor elke gezinssituatie een woning te koop in Bredene

Een jong gezin al dan niet met kinderen, als gepensioneerde genietend van je oude dag of misschien wel op zoek naar een belegging? Met de woningen die Kop van Sas te koop heeft in Bredene maakt de situatie geen verschil. Voor elk is er wat wils! Een bruisende stad met alle faciliteiten op wandelafstand ligt op je te wachten. Kies voor een luxueus afgewerkte woning te midden van het groen, aan het water van de Spuikom en je geniet van het beste van beide werelden. Rust of actie, beide kunnen. Met een woning in Bredene investeer je niet enkel in jezelf maar ook in je toekomst.

 

De troeven van wonen in Kop van Sas op een rijtje

In een notendop vallen deze samen te vatten als volgt:

  • Je woont ruim en betaalbaar
  • De nieuwgebouwde woningen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en comfort is verzekerd
  • Bredene bruist en groeit
  • Je woont aan de zee en in het groen, 2 vliegen in één klap

Kortom door de aankoop van een woning in Bredene verwen je jezelf zonder je budgettair in de nesten te hoeven werken.

De hypothecaire leningen begin langzaamaan weer te stijgen maar staan nog steeds historisch laag. Dus waarom nog langer wachten om een woning te kopen in Bredene? Teken nu in voor één van onze woningen te koop in Bredene en profiteer optimaal van deze unieke marktsituatie.

 

Meer info over  de woningen die we te koop hebben in Bredene? 

Geen zin meer om aan te schuiven richting kust maar interesse in de woningen die we te koop hebben in Bredene? Vul ons contactformulier in op onze website en we contacteren je zo spoedig mogelijk. We begeleiden je met plezier tijdens een bezoekje aan één van onze woningen die we te koop hebben in Bredene. De gezonde zeelucht en het vakantiegevoel krijg je er gratis bij. Uiteraard kan u ons voor meer info ook contacteren op het nummer +32 (59) 44 10 44.

http://www.betaalbaarwonenaanzee.be/troeven/ruim-en-betaalbaar-wonen/