Eurprivacy.nl
Image default
Vakantie

Hangmat mee op vakantie

Vakantie is voor veel mensen relaxen. Voor anderen betekent het heel actief zijn. In beide gevallen is heerlijk luieren van toepassing. Daarom vindt iedereen het heerlijk als bij de vakantielokatie een hangmat te vinden is. Wil je zeker zijn dat je over een hangmat kunt beschikken, neem er dan zelf een mee.

Toen ik nog ging kamperen nam ik zelf altijd een Mexicaanse hangmat mee en twee hele lange touwen. Wel tien meter lang. Op de meeste campings was ik dan in staat mijn hangmatje comfortabel op te hangen.

Ideaal dus. Ga je op vakantie naar een hotel, appartement of vakantiehuisje en ben je net zo’n fanatieke hangmatliefhebber als ik ben, informeer dan vooraf of een hangmat aanwezig is.

Neem je er zelf een mee, dan is het afhankelijk van het soort vakantie, welke soort hangmat het handigst is. Als backpacker zou ik willen aanbevelen een Mexicaanse hangmat mee te nemen. Ga je met de auto dan heb je minder beperkingen natuurlijk. En zoals gezegd niet vergeten een paar lange en stevige touwen mee te nemen.

Wij verkopen de hangmat voor je vakantie. Zowel Braziliaanse als Mexicaanse hangmatten hebben we volop in voorraad. Touw is bij ons op maat te bestellen. Neem hiervoor even contact op.

Bekijk onze site in vijf talen : Nederland, Italiaans, Duits, Frans en Engels. Bestel je een hangmat in Nederland dan heb je hem de volgende dag in huis.

Ook hebben we naast hangmatten prachtige Mexicaanse dekens in de verkoop. Prachtig voor in huis.

 

http://www.icolori-hangmatten.nl