Eurprivacy.nl
Image default
Bedrijven

Handige miniwringer!

Op zoek naar meer gemak in uw dagelijkse schoonmaak?

Bent u al die klamme vaatdoeken, sopdoeken, microvezeldoeken en zemen ook helemaal zat? Dan is een miniwringer kopen dé oplossing voor u! Met het formaat van een reguliere emmer, past de miniwringer perfect in uw huishouden, wellicht zelfs in de vertrouwde kast onder het aanrecht, met de rest van uw schoonmaakspullen. Zo is het altijd binnen handbereik.  “Allzorg” staat voor meer comfort in de vorm van kleine en simpele oplossingen geschikt voor jong en oud.

Via “Allzorg” uw miniwringer kopen

U kunt uw miniwringer kopen via de online thuizorgwinkel van “Allzorg”. Voor degenen onder u die moeilijk ter been zijn, is dit ideaal. Binnen 3 werkdagen is de miniwringer bij u thuis geleverd, en kunt u op een prettige manier aan de slag met uw dagelijkse schoonmaak. Ook voor de grotere klussen is de miniwringer zeer geschikt, u kunt al uw vaatdoeken, sopdoeken, microvezeldoeken en zemen door de wringer halen, alleen een dweil is vanwege het formaat niet geschikt.

  • De emmer moet  maximaal tot de helft gevuld worden.
  • Vervolgens maakt u de doek hierin nat en steekt u een punt van het doek tussen de rollen van de miniwringer.
  • Draai het handeltje met de klok mee, waarna de doek licht vochtig zal zijn.
  • Wanneer het doek nog minder vochtig moet zijn, kunt u eventueel  het sopdoek nogmaals door de miniwringer halen om zo te zorgen dat het doek klamvochtig wordt.

Waarom de “Allzorg” miniwringer kopen?

Met een klik op de muis kunt u nu meteen uw miniwringer kopen, kijk daarom vandaag nog op de site van “Allzorg”. De miniwringer komt in de kleur blauw, en kan tot wel 10 liter water bevatten. Als gemak en een hygiënisch huishouden of werkplek voor u essentieel zijn, is de miniwringer uw

http://www.allzorg.nl/handige-hulpjes/huishoudelijk/miniwringer