Eurprivacy.nl
Image default
Auto

GPS Tracker

GPS-tracker

Weet meteen waar de auto’s van uw wagenpark zijn dankzij de installatie van een GPS-tracker. Bij GeoDynamics kan u terecht voor verschillende vormen van registraties. Onze toepassingen van de GPS-tracker zijn hierbij één van onze services.

Uw wagenpark is een groot kapitaal van uw bedrijf. Het is geen overbodige luxe om te weten waar uw voertuigen zijn en er op te kunnen vertrouwen of ze in veiligheid zijn.

De GPS-tracker wordt als blackbox door onze techniekers discreet en vakkundig in de wagens geïnstalleerd. Het is een toepassing die werkt met een gsm-functie. De tracker houdt de positie van de wagen bij en stuurt de gegevens door naar onze servers via de gsm-functie.

Dankzij de software kan u in real-time volgen waar uw voertuigen zich bevinden. De gegevens die naar onze servers worden gestuurd, worden namelijk meteen verwerkt en via de software vertoond. Het voordeel is dat u direct op de hoogte bent en dat alle gegevens heel overzichtelijk blijven dankzij een overzichtelijk kaart. Wie liever werkt met Google of Bing Maps kan met één klik op deze pagina’s terecht komen.

U hebt in één oogopslag in de gaten wat uw voertuig aan het doen is. Door met verschillende statussen te werken, ziet u dat de wagen aan het rijden is, stilstaat, of dat de auto een al dan niet vooraf bepaalde regio verlaat, om maar enkele mogelijke voorbeelden te geven. Het verhoogt in ieder geval de veiligheid van uw wagenpark. U kan zelfs de snelheden van de voertuigen bekijken om achteraf geen discussies of boetes te hebben.

http://www.geodynamics.be/oplossingen/gps-tracker