Eurprivacy.nl
Image default
Woning en Tuin

Gooi kapot servies niet weg, maar repareer het met een Kintsugi-kit van dit bedrijf

Ken je dat, je stoot met een kopje tegen de kraan en er breekt een stukje van de rand af. Balen, alweer een kopje kapot! Die moet je weggooien, want je kunt hem zo toch niet meer gebruiken? Wacht even met weggooien, want de online conceptstore Maison Koos heeft een oplossing. Met een Kintsugi-kit repareer je kapot servies op een creatieve manier, je plakt scherven aan elkaar met een goud- of zilverkleurige lijmstof en vult afgebroken stukjes weer op. Zo is je kopje weer klaar voor gebruik. Stoot je hem nog eens, dan vul je het afgebroken stukje gewoon weer op. Het kopje wordt er alleen maar mooier door! De Kintsugi-methode is al eeuwenoud en komt uit Japan. Het verhaal gaat, dat men er vroeger met opzet kostbaar servies kapot gooide om het volgens de Kintsugi-techniek weer op te vullen.

Je hebt de keuze uit zilver- of goudkleurige lijm

Wanneer je een Kintsugi-kit bestelt bij dit bedrijf heb je de keuze uit zilver- of goudkleurig poeder. Dit poeder meng je met lijm, om een prachtig glanzende lijmstof te creëren. De kit bevat naast lijm en poeder ook een penseel, plastic handschoentjes en mengstokjes. Je kunt dus meteen aan de slag. Na opening is de lijmstof nog twee jaar houdbaar, je bewaart het dus gewoon tot het volgende serviesstuk aan reparatie toe is. Naast een kit voor het repareren van servies koop je bij Maison Koos ook een speciaal Kintsugi-hart. Dit hart van keramiek breek of gooi je kapot, om de stukken daarna zorgvuldig aan elkaar te lijmen. Eventueel schrijf je je verdriet van je af op de binnenkant van de stukken, voordat je het hart repareert. Het eindresultaat is een geheeld gebroken hart, met zilveren of gouden gelijmde randen. Met een hart van deze online conceptstore ga je op een creatieve manier met je liefdesverdriet om.

Bestel je kit direct en geef je beschadigde borden en kopjes een nieuw leven

Heb jij je favoriete bord kapot laten vallen en ben je op zoek naar een manier om het te repareren? Bestel een reparatiekit bij Maison Koos en ga creatief aan de slag. Je bord ziet er na het repareren nog speciale uit dan voorheen! Heb je nog vragen over dit product? Twijfel niet om contact op te nemen met deze online conceptstore. Zij leggen je graag meer uit over hun Kintsugi-producten.